Stuart teraz to nie zlosliwosc ale jezeli chcesz z kims pokonwersowac to:
- zacznij uzywac takich znakow "." oraz takich ","
Czytam twojego posta trzeci raz i cos ci pokaze
Cytat
Diana ma racje , nie ma sie co zachwycac.droga jest lepsza i mozna wygodniej jechac ale to nie wszystko!! droga na wejsuny to byla katastrofa,to jest ich obowiazek naprawiac drogi.jechalem juz droga na usciany bylo milo ale wracajac napotkalem na drodze dwa zolwiki,jakies szroty toczace sie z okolic bialegostoku.nie mialem wogle ochoty by ich wyprzedzic na tak waskiej drodze by nie uszkodzic auta.to nie jest zadna radosc a rowerami to gdzie jechac?kiedys w zime kolega mnie wiozl na wiartel z pisza i jezdnia byla w takim stanie odgarnieta ze udezyl lusterkiem o auto jadace z naprzeciwka.na szczescie lusterka nie polamaly sie.
Diana masz rację. Nie ma co się zachwycać. Droga jest lepsza i można wygodniej jechac, ale to nie wszystko.
Droga na Wejsuny to jest katastrofa a to jest ich obowiązek naprawiac drogi.
Kiedyś jechałem droga na Uściany i było miło, lecz gdy wracałem napotkalem jakies dwa szroty z bialegostoku, ktore jechały tak wolno jak żółwie. Nie sposob ich było wyprzedzic bez uszkodzenia auta. Żadna przyjemnosc. Rowerami tez nie ma gdzie pojechac.
Kiedys w zime kolega mnie wiozl na wiartel z pisza i jezdnia byla w takim stanie odgarnieta, ze udezyl lusterkiem o auto jadace z naprzeciwka.na szczescie lusterka nie polamaly sie
Tak mniej wiecej powinien wygladac twoj post. Staraj sie pisac zrozumiale nie tak jak ci slina na jezyk niesie to bedzie przyjemniej. No i na koniec nie zdenerwuj sie na mnie. Ja jako moderator zwracam ci małą uwage. Pozdrawiam serdecznie