Skocz do zawartości

Wypadek naszych koszykarzy...

253 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wojtek

• Zarejestrowani
  • 22 postów

Napisano 11 styczeń 2005 23:13

http://miasta.gazeta...4422&v=3#opinie
Wiecie coś więcej na ten temat?

#2 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 11 styczeń 2005 23:26

Zginął mój młodszy kolega.Chciałbym w tym miejscu złożyc kondolencje jego rodzinie.

Przez 6 lat jezdzilem ta trasa na mecze.

#3 SALOS

• Zarejestrowani
  • 1 postów

Napisano 11 styczeń 2005 23:40

:cry: :cry: :cry: przyjaciele z Ełku łącza sie w bulu z rodzina i przyjacółmi Łukasza....

zdobyłes dzis swoje ostatnie kosze....zegnaj Świder :cry: :cry: :cry:

#4 hin1

• Zarejestrowani
  • 42 postów

Napisano 11 styczeń 2005 23:45

http://info.onet.pl/...tem.html#czytaj

[*] spoczywajcie w spokoju ;(
kondolencje dla rodziny
byliśmy, jesteśmy będziemy z WAMI

Reprezentanci Cfka

#5 Wojtek

• Zarejestrowani
  • 22 postów

Napisano 12 styczeń 2005 00:16

To życie jest naprawdę pop.....lone !!! Dlaczego musiał zginąć właśnie taki młody chłopiec-sportowiec ? I weź tu człowieku uprawiaj sport ... [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`]

#6 NaTaLeCzKa*

• Zarejestrowani
  • 63 postów

Napisano 12 styczeń 2005 00:26

dla mnie to jest tragedia ten cały ich wypadek... nie tylko śmierć Łukasza :cry: :cry: :cry: :cry: pomyślcie też o Mateuszu i Marcinie którzy leżą w szpitalu w cięzkim stanie :( :( niewiecie co z nimi będzie i czy bedą mogli życ normalnie?? mnie to bardzo zastanawia ale z całego serca życzę im aby wyszli z tego cało :( niewiem czy mogę nazwać to szczęsciem że reszta osób wróciła cała zdrowa do domu, ale mysle że choćby tym należy sie pocieszac w takiej sytuacji :( :( :cry: :cry: :cry: chłopaki z TSK 3majcie sie mocno :cry: :cry:

#7 Holdcut

• Zarejestrowani
  • 67 postów

Napisano 12 styczeń 2005 00:50

Cytat

I weź tu człowieku uprawiaj sport
To nie ma nic do rzeczy wypadki zdarzaja sie kazdego dnia i praktycznie palcow dwoch rak i nog nie wystarczylo by mi do naliczenia ludzi znajomych mi mniej lub bardziej
ktorzy nie przezyli wypadku

Cytat

pomyślcie też o Mateuszu i Marcinie którzy leżą w szpitalu w cięzkim stanie

No stan jest bardzo powazny z tego co sie orientuje

Cytat

Zginął mój młodszy kolega.Chciałbym w tym miejscu złożyc kondolencje jego rodzinie.

Smierc czlowieka jest najbolesniejsza dla jego rodzicow

Wiesc o tym zdarzeniu rozniosla sie w ekspresowym tempie moja lista kontaktow praktycznie cala jest w smutnych statusach. Kazde zycie jest cenne ale utrata jego w wieku 16 lat to i tak najwiekszy dramat.

Choc osobiscie Lukasza nie znalem to jego rodzinie skladam najszczersze kondolencje. Skladam te kondolencje takze jego licznym znajomym i przyjaciolom

Mateuszowi i Marcinowi, ktorych tez osobiscie nie znam zycze predkiego powrotu do zdrowia jak i do sportu.

Pozdrawiam

#8 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 12 styczeń 2005 00:50

Wyrazy kondolencji dla rodziny Łukasza!! ['] ['] [']

Trzymam kciuki za chłopaków leżących w szpitalu !! Czekam na wiadomości o stanie ich zdrowia!!

#9 Wojtek

• Zarejestrowani
  • 22 postów

Napisano 12 styczeń 2005 01:04

Holdcut napisał :

Cytat

To nie ma nic do rzeczy wypadki zdarzaja sie kazdego dnia i praktycznie palcow dwoch rak i nog nie wystarczylo by mi do naliczenia ludzi znajomych mi mniej lub bardziej
ktorzy nie przezyli wypadku

Widzę, że nie kapujesz mojego sarkazmu ... przecież nie mówię tego w sensie, że to sport był przyczyną jego śmierci !!!! Chodzi mi o to , że młody człowiek , będący u progu swego życia, czynnie uprawiający sport, który był jego pasją, poświęcił mu sporą część swojego młodego życia, i tu nagle w drodze ze zwycięskiego meczu nagle złośliwy los zabiera mu to, co najcenniejsze !!!! W tym kontekście napisałem o uprawianiu sportu, a nie , że bezpośrednio sport pozbawił go życia !
Życzę Ci większej świadomości w czytaniu cynicznych tekstów.

#10 Holdcut

• Zarejestrowani
  • 67 postów

Napisano 12 styczeń 2005 01:33

Nie klocmy sie bracie... To nie wlasciwa chwila na taka wymiane zdan...

#11 Wojtek

• Zarejestrowani
  • 22 postów

Napisano 12 styczeń 2005 01:50

Cytat

Nie klocmy sie bracie... To nie wlasciwa chwila na taka wymiane zdan...
Masz rację, nie pora na to ....
Podobno jeden z poszkodowanych ma ksywkę CINEK ( cytat z komentarza na Onecie : boze.. prosze.. tylko niech cinek z tego wyjdzie.. prosze... ;(;(;(;( ).
Czyżby to ten z naszego forum ?

#12 Holdcut

• Zarejestrowani
  • 67 postów

Napisano 12 styczeń 2005 05:49

osobiscie nie orientuje sie w sumie to niewiele z forum osob kojarze

#13 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 12 styczeń 2005 08:11

podobno Cinek zmarl dzis o 3 w nocy na stole operacyjnym... . [*][*]

to mogl byc kazdy... ja razem z prymasem i reszta jezdzilismy ta trasa milion razy.. tym samym busem... .

straszna tragedia

brak mi slow juz... .

#14 endrju

• Zarejestrowani
  • 11 postów

Napisano 12 styczeń 2005 08:15

Czy ktoś wie gdzie oni się uczyli ? w której szkole ?

#15 Holdcut

• Zarejestrowani
  • 67 postów

Napisano 12 styczeń 2005 08:17

http://miasta.gazeta...19360288#opinie

#16 Holdcut

• Zarejestrowani
  • 67 postów

Napisano 12 styczeń 2005 08:18

to chyba gimnazjalisci...

#17 famme

• Zarejestrowani
  • 332 postów

Napisano 12 styczeń 2005 08:34

Mój Marcinek nie żyje...najlepszy kumpel z klasy!!!!!!!!!!!!!!On miał dopiero 16 lat:(:(:( to niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

#18 Holdcut

• Zarejestrowani
  • 67 postów

Napisano 12 styczeń 2005 08:43

eligrekeniks - balem sie ze byles w tym autobku a ktorys z lezacych w szpitalu to ty. Trzymaj sie

#19 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 12 styczeń 2005 09:08

Dzisiaj rano dobiegła mnie straszna wiadomość.Zmarł Marcin Murawski-Cinek.Kolejny kumpel z ktorym nie raz spotkalem sie na boisku.Cinek byl rowniez Waszym kolega.Udzielal sie na forum.
Ja go zapamietam jako zawsze usmiechnietego chlopaka z motorkiem w tylku.Biegal jak szalony. :(
Chcialbym , zeby rodzina Cinka wiedziala, ze jego starsi koledzy lacza sie z nia razem w tych ciezkich chwilach.

#20 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 12 styczeń 2005 09:10

Forumowicze.... mam pewną propozycję... mianowicie chodzi mi o to, żebyśmy wszyscy, jak najliczniejszą grupa poszli na pogrzeb naszego forumowicza.

Proponuje tez składkę na wieniec, do którego przywiążemy wstążki i każdy sie na każdej podpisze. Składka będzie w wysokości 7-10 zł. Pieniadze zbiore ja i z paroma osobami pójde kupie.... Prosze Was nie żałujcie pieniędzy na taki cel!! I schodzcie sie licznie.

Mój nr gg to 4950565 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

#21 GrU

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 12 styczeń 2005 09:47

R.I.P. [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]

#22 Holdcut

• Zarejestrowani
  • 67 postów

Napisano 12 styczeń 2005 10:09

Sa wkoncu dobre informacje:

http://miasta.gazeta...19363904#opinie

#23 NaTaLeCzKa*

• Zarejestrowani
  • 63 postów

Napisano 12 styczeń 2005 10:19

z calego serducha 3mam kciuki żeby Mateusz szybko wrócił do nas cały i zdrowy. On jest silny i napewno sobie poradzi :(
Aanniiuu zgadzam sie z Tobą. Trzeba sie dowiedziec kiedy pogrzeb :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

#24 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 12 styczeń 2005 11:06

rzadna informacja nie bedzie dobra jesli juz 2 chlopakow nie zyje :/

#25 Holdcut

• Zarejestrowani
  • 67 postów

Napisano 12 styczeń 2005 11:07

To ze ten chlopak przezyl to bardzo dobra informacja...

#26 MrCrash

• Zarejestrowani
  • 184 postów

Napisano 12 styczeń 2005 11:15

Brak mi słów :( :( :( [*]

#27 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 12 styczeń 2005 11:22

roznie to mozna odbierac... .

#28 Kalik

• Zarejestrowani
  • 220 postów

Napisano 12 styczeń 2005 11:26

[*][*][*][*][*][*][*] wyrazy wspolczucia dla rodzin poszkodowanych w tym wypadku :cry: :cry: :cry:

#29 weedmasta

• Zarejestrowani
  • 459 postów

Napisano 12 styczeń 2005 11:44

:cry: Łącze się w żalu z rodziną Łukasza i gdybym dysponował mocą Boga cofnął bym czas, ponieważ ludzie w tak młodym wiekucnie powinni umierać!!
.......................................................................................

#30 weedmasta

• Zarejestrowani
  • 459 postów

Napisano 12 styczeń 2005 11:49

:cry: Łącze się w żalu z rodziną Łukasza i gdybym dysponował mocą Boga cofnął bym czas, ponieważ ludzie w tak młodym wiekucnie powinni umierać!!
.......................................................................................

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych