Skocz do zawartości

Wypadek naszych koszykarzy...

• Zamknięty Temat jest zamknięty
253 odpowiedzi w tym temacie

#241 KórCzefeleK

• Zarejestrowani
  • 59 postów

Napisano 20 luty 2005 19:35

Cytat

No i chłopaki zagrali i wygrali patrząc na mecz i te niecelne rzuty przeciwników miałem wrażenie że tak jakby Marcin z Łukaszem troszkie im pomogli wygrac dzisiejszy mecz.
To ty nie wiedziałeś, oni tam byli cały czas na boisku!!

M E M O R I E S... ;)

#242 mrufka

• Zarejestrowani
  • 239 postów

Napisano 20 luty 2005 20:22

bo oni byli tam z nami.....

#243 Rafciu

• Zarejestrowani
  • 105 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 20 luty 2005 22:20

Byli, są i zawsze będą...........

#244 kielbi45

• Zarejestrowani
  • 3 postów

Napisano 28 luty 2005 23:40

Najbardziej mi szkoda jest ich rodziców to dzieci powinni pochowac rodziców a nie rodzice dzieci.

#245 Cwirek

• Zarejestrowani
  • 18 postów

Napisano 01 marzec 2005 12:16

Witam. W niedziele odbezie się następny mecz poświęcony Ś.P Łukaszowi i Marcinowi , pomiędzy drużynami Juniorów i kadetów TSK o godzinie 12.00 w "trójce" . Serdecznie zapraszam wszystkich.

Jan a codzień gram w drużynie kadetów. Niestety najprawdopodbniej niebędę mógł uczestniczyć w niedzielnym mecz, ponieważ skręciłem kostkę na treningu :D . Wogóle ten rok zaczą się bardzo bardzo pechowo dla naszego klubu TSK. W ten sem dzień co zdażył się ten tragiczny wypadek byłem na sali gimnastycznej razem z czterema kolegami z drużyny. Niestety jeden z nich poważnie sobie złamał nogę i ta kontuzja wyklucza go z gry do końca tego sezonu :D. Jeszcze paru innych zawdoników złapało kontuzje :D:( ach....... niewiem sam co ja mam już o tym myśleć.Pozostaje mieć tylko nadzieje że już nic złego się niestanie, chociaż to będzie trudne :(

Tak więc jeszcze raz Zapraszam na mecz w niedziele o godz. 12.00 w "trójce" - Memoriał Ś.P "Świdra" i "Cinka"

[*] [*] pokój ich duszom :(

#246 mrufka

• Zarejestrowani
  • 239 postów

Napisano 01 marzec 2005 13:00

dzięki Cwirek za info... będę...jak zawsze...

[*] [*].................... :cry:

#247 Rafciu

• Zarejestrowani
  • 105 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 01 marzec 2005 23:56

Cwirek dzięi za info też będe.

A tak po za tematem co myślicie o zrobieniu stronki o TSK "Roś' nic takiego nie znalazłem, a wiem że wiele osób chciało by przyjść na mecz a nie wie poprostu kiedy on jest. Nie musiało to by być coś super zwykła najprostsza stronka np. na podstawie takiego systemu portalowego http://admin102.srv.hu głównie chodziło by o wymiane informacji co, gdzie, kiedy, no i można by jakieś fotki wrzucić z meczu dla tych co niebyli by na meczu to mogli by sobie poogladać.
Z przyjemnoscią podjoł bym się prowadzenia czegoś takiego, tylko jest jeden problem ja mało się znam na koszykówce i w tym temacie potrzebował bym pomocy.
Co wy na to?
kontakt zemną gg 5131877

#248 Pawel

• Zarejestrowani
  • 275 postów

Napisano 02 marzec 2005 19:07

Jestem za :D Jak mieszkalem jaszcze w Piszu to nigdy nie wiedzialem kiedy :( Taka stronka mogla by pomoc :lol:

#249 Rafciu

• Zarejestrowani
  • 105 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 02 marzec 2005 22:22

No to jeden głos poparcia jest ale tak jak powiedziałem wcześniej potrzebuje pomocy przynajmniej jednej osoby która by dostarczyła choć troszkie naprawde troszkie materiału i wiedzy na temat klubu TSK "Roś" i ruszamy z robotą.
Ja jestem zawsze otwarty i chętny pomuc i coś zrobić tak że czekam na chętnego, wiek, płeć i takie tam nie mają dlamnie znaczenia może być to nawet ktoś kto gra bo chodzi przedwszystkim o kontakt z klubem.
Pozdrawiam.

#250 mrufka

• Zarejestrowani
  • 239 postów

Napisano 03 marzec 2005 20:29

Rafał, zalezy co konkretnie chcesz wiedziec. moze wyslij mi prywatna wiadomoscia pytania, na ktore chcesz znac odpowiedzi a ja Ci te przesle:) ja rowniez jestem za ta stronka!!

#251 Cwirek

• Zarejestrowani
  • 18 postów

Napisano 03 marzec 2005 23:05

Bardzo dobry pomysł. Ja mógłbym ci podawać wyniki różnych spotkań TSK oraz różne ciekawe informacje dottyczące naszego klubu a ty byś zamieszczał je na tej stronie. Jeżeli możesz to podaj mi swój numer gg albo odezwij się do mnie 4809570.

Oczywiście niezapominajcie o niedzielnym meczu w "Trójce" o 12.00
------------------------------------------------------------------------------------------------------

[*][*] -- na zawsze w naszej pamięci

#252 Cwirek

• Zarejestrowani
  • 18 postów

Napisano 03 marzec 2005 23:08

Ponieważ gram w tym klubie to będę na bierząco ze wszystkimi wynikami oraz z różnego rodzaju informacjami dotyczącymi TSK :D:) pozdrawiam

#253 Rafciu

• Zarejestrowani
  • 105 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 04 marzec 2005 00:18

Cwirek napisałem do ciebie a więc stronka będzie adres podam w tym temacie.

#254 Cwirek

• Zarejestrowani
  • 18 postów

Napisano 04 marzec 2005 08:17

Bardzo się cieszę tylko niedoszły do mnie żadne wiadomości od ciebie :D ale jeszcze jakoś się zgadamy. Fajnie że w końńcu taka strona powstanie. ja z qmplami z drużżyny już dawno chcieliśmy zrobiś stronę o TSK ale jakoś niewychodziło. Ale mam nadzieje że teraz będzie inaczej. Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych