Skocz do zawartości

Wypadek naszych koszykarzy...

• Zamknięty Temat jest zamknięty
253 odpowiedzi w tym temacie

#61 NaTaLeCzKa*

• Zarejestrowani
  • 63 postów

Napisano 12 styczeń 2005 18:26

jutro w kaplicy o 18.30 jest różaniec za Marcinka :( niewiem jak Wy ale ja napewno pomodle sie za niego :cry: :cry: :cry: :( :(

#62 Ana-r

• Zarejestrowani
  • 192 postów

Napisano 12 styczeń 2005 18:40

To jest najgorsza wiadomosc w tym nowym roku dla Nas,Naszego regionu i dla rodzicow tych chlopakow...
Aby nigdy nikogo wiecej taka tragednia nie spotkala...
Wyrazy wspolczucia dla rodziny chlopakow...

#63 RAS

• Zarejestrowani
  • 79 postów

Napisano 12 styczeń 2005 18:47

Bóg z tobą cinek

#64 MadaFaka

• Zarejestrowani
  • 156 postów

Napisano 12 styczeń 2005 18:58

...ONLY THE GOOD DIE YOUNG... (Iron Maiden)

[*] :cry: :cry: :cry: [*]

#65 giecik

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 12 styczeń 2005 19:11

Niewiecie kiedy pogrzeb ??

#66 Ana-r

• Zarejestrowani
  • 192 postów

Napisano 12 styczeń 2005 20:07

pogrzeb w piatek, ale jeszcze nie wiem o ktorej...
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

#67 famme

• Zarejestrowani
  • 332 postów

Napisano 12 styczeń 2005 20:21

Kiedy rano weszłyśmy do szkoły wszystko wydawało sie normalne ,do momentu kiedy sie dowiedziałysmy o jego smierci.Nic juz nie jest takie jak było,puste sciany,pustka w klasie,krzyk i rozpacz za naszym najlepszym kumplem Marcinem.BÓL.To boli,boli jak wspominamy momenty,te najpięknieszje chwile.Wspólne plany, półmetek studniówka....Ale jego juz z nami nie bedzie...nigdy...Nie mozemy sie pozbierac...bo nie wyobrazamy sobie dni bez niego.Nie ma go z nami jeden dzien i juz jest inaczej...zupełnie..i jeszce ta myśl ze juz niegdy go nie zobaczymy..jego zawsze usmiechniętej twarzy....jego ramienia na którym zawsze mogłyśmy sie wypłakac...mogłyśmy sie zwierzyc.Mówilismy na siebie ze jest naszym bratem(bo przeciez nim był) Tak bardzo nam go brakuje.Ból nie do opisania...a jeszce pamiętamy jak razem sciągalismy na biologi,jak smielismy sie z nauczycieli,jak razem rozmawialismy i zawsze zrobilismy cos smiesznego.On zawsze z nami był.Był oparciem a teraz go nie ma.Nikt mu zycia nie zwróci.Pamietam jak spóznił sie na mój koncert,i kiedy schodziłam ze sceny on stał i powiedział "sory fammiatko spóźniłem sie".A dzis wiem ze to ja sie spózniłam,nawet nie mogłam sie pozegnac,powiedziec jak wiele znaczy.NIgdy sie z nim nie pokłóciłyśmy.Był radosnym bezproblemowym człowiekem optymistycznie nastawionym do zycia.Dla niego zycie miało sens.Dla nas zycia juz nie ma sensu.Nie ma Marcina a to boli.To straszne ze to co kochał stało sie przyczyną jego smierci.

Odeszłes lecz nie z naszej pamięci,bedziesz w niej zawsze...Zapamiętamy do konca zycia twoją rozpromieniona twarz....Zawsze bedziesz naszym przyjacielem

"Nic tak nie boli jak ostatnie pozegnanie
przepiękna twarz na kamiennym posłaniu
gorzkie łzy rozpaczliwe wołanie
smutna prawda co sie stało nie odstanie"

Na zawsze zostaniesz w naszej pamieci

Ewelina i Milena..............

C I E R P I E N I E.....................

#68 Bałaganik:-)

• Zarejestrowani
  • 6 postów

Napisano 12 styczeń 2005 21:16

Przed Marcinem i Łukaszem było jeszcze całe życie... :D Pełne marzeń i celów do osiągnięcia....Wystarczyła jedna chwila :cry: ....i wszystko się rozpadło.....
Składam głębokie wyrazy współczucia dla ich rodzin i znajomych..... :D

#69 Mała

• Zarejestrowani
  • 70 postów

Napisano 12 styczeń 2005 21:26

Marcin był naprawde szlachetnycm człowiekiem ,miał szacunek do wszytskich ludzi, zawsze wspierał w ciezkich chwilach, radosny czlowiek, zawsze usmiechniety , najlepsze beki tylko on umial rozkrecac, zawsze mozna bylo na niego liczyc, był moim przyajcielem tyle rozmaiwalismy o planach na przyszlosc a kiedys sie spytal " paulina co by było gdyby mnie juz nie było.." pamietam ze w tedy sie bardzo zdenerwowowałam.. a teraz wiem ze to jest okopne uczucie cierpienie ... ale kiedys jeszcze sie z nim spotkam wszyscy sie z nim spotakmy .........

#70 rob

• Zarejestrowani
  • 292 postów

Napisano 12 styczeń 2005 21:28

Łączę się w smutku i składam kondolencje oraz najszczersze wyrazy współczucia rodzinom wszystkich poszkodowanych.
Koszykówka i gra dla TSK dała mi wiele wspaniałych momentów w życiu. Z pewnością tyle samo co Łukaszowi i Marcinowi. Żal tylko że to kolejne pokolenie najlepszych koszykarzy w województwie spotkało takie nieszczęście.
Pokój Wam i cześć Waszej pamięci.

#71 ewaszka

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 12 styczeń 2005 21:42

Kondolencje dla rodzin tych co odeszli... a oni sami niech spoczywaja w pokoju <*>

#72 perfumka

• Zarejestrowani
  • 73 postów

Napisano 12 styczeń 2005 21:47

Przecież pare dni wcześniej widziałam go jak zwykle uśmiechniętego, a teraz??? WIELKA PUSTKA.... Twój uśmiech Marcin na zawsze będzie przed moimi oczami!! :D
[*]
[*]
[*][*][*][*][*]
[*]
[*]
[*]

#73 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 12 styczeń 2005 22:02

Najszczersze wyrazy współczucia dla rodzin. Cieżko mi cokolwiek napisać bo żal musi być okropny. Jeszcze raz moje kondolencje

#74 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 12 styczeń 2005 22:04

"Dla niego zycie miało sens.Dla nas zycie juz nie ma sensu."

to dla nas wlasnie ma sens... . jakis tam ma ,ale nie wiem jaki... . mysle ,ze Cinek nie chcialby ,zeby ludzie ciagle go oplakiwali... . zapamietajmy go usmiechnietego i nie myslmy o cierpieniu !! Mysle ,ze chcialby on ,zebysmy wlasnie pamietali go usmiechnietego , pelnego energii ,a nie mysleli o tym,ze zginal w wypadku... . Ja go nie chce kojarzyc tylko z wypadkiem w ktorym zginal !

To straszna tragedia dla nas wszystkich. Nieraz Cinka spotykalem , gadalem sobie z nim ,zartowalem , na jednym spotkaniu forumowiczow gadalismy non stop przez kilka dobrych godzin... . najdluzej o koszykowce. Lubilem tego chlopaka. Smierci nigdy nie zrozumiemy. Niech Pan Bog ma Cie w Swojej opiece. Peace !

#75 Zielucha

• Zarejestrowani
  • 10 postów

Napisano 12 styczeń 2005 22:09

,, Umarłych wieczność dotąd trwa,
dokąd pamięcią się im płaci'' /W.S./

Nie zapomnijmy o nich... [*][*][*]

#76 Monika

• Zarejestrowani
  • 93 postów

Napisano 12 styczeń 2005 22:59

Wielkie wyrazy współczucia dla rodzin Marcina i Łukasza :cry: :cry:
[*][*]

#77 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 12 styczeń 2005 23:13

http://gim1p.republi...s/foty/tsk1.JPG

Cinka chyba kazdy poznaje... dla sprostowania dodam ,ze to ten 4 z lewej w karmelowej koszluce z czarnym paskiem po srodku... .

Swider to ten 5 od lewej przy drabince nad Cinkiem... .

ehhhhhhhh

#78 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 12 styczeń 2005 23:19

SKOUCIK nie odwalaj ... wracaj do nas .... !!!!!!!!!!!!!!
Nie ukrywam żalu ... jestem po prostu wściekła !!
Głupi wypadek ... bezsensowny wypadek ...

[*] [*] [*] :cry:

#79 breyt

• Zarejestrowani
  • 2541 postów

Napisano 12 styczeń 2005 23:19

Piłka cicha .. spoczywa już w magazynku

ma jeszcze swe ślady po ich rzutach .... a teraz odpoczywa.....

a na parkiecie "mop" wełniany ściera ich ostatnie nóg ślady .....+

#80 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 12 styczeń 2005 23:24

Jedna chwila zabrała największą nadzieję ...
Łzy myje nam niby zimowy deszcz ...
:cry:

#81 Banan

• Zarejestrowani
  • 63 postów

Napisano 13 styczeń 2005 00:12

Brak slow... :D [*][*]

#82 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 13 styczeń 2005 00:25

Zdjęcie TSK możecie zobaczyć klikając tutaj Zdjęcie TSK

Zdjęcie otrzymałem od Ogiera. Pozdrawiam go. Zaznaczone są 3 osoby.
Mateusz ma się dobrze. Niestety Marcinowi i Łukaszowi się nie udało [*] [*]

#83 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 13 styczeń 2005 07:29

A najgorsze w tym wszystkim jest to,że Mateusz nic nie wie o Świdrze ani Scouciku :D

Pozdrawiam całe TSK - chłopcy trzymajcie się i nie traćcie nadzieji,bo tylko ona wam została

[*] [*] [*] Scout :D:(:D:(:D:(:D:(

#84 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 13 styczeń 2005 07:44

i chyba to lepiej ,ze nie wie... . za duzo cierpienia za duzo... .

#85 Mika

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 13 styczeń 2005 08:50

Najszczersze kondolencje dla rodziny Marcina i Łukasza :cry:
[*] [*] [*]

#86 babsztyl

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 13 styczeń 2005 09:13

ulice Pisza bardzo ciche dziś , a ludzie smutni. ech , jakie to zycie kruche "wystarczy jedna chwila , by..." ..

#87 Damned

• Zarejestrowani
  • 537 postów

Napisano 13 styczeń 2005 09:20

Ja dowiedzialem sie o tym z Wiadomosci Olsztynskiej w TV! Pozniej poleciałem do neta...

Jest mi bardzo przykro i mam nadzieje ze wszyscy chetnie oddamy kondolencje ich rodzinie...

:cry:

#88 Mc_NwM

• Zarejestrowani
  • 8 postów

Napisano 13 styczeń 2005 13:37

Wiec krotko powiem , ich smierc nie jest mi obojetna bo gralem w tym samym klubie , w zwiazku z tym ze jestem Dj'ejem w internetowym radiu wWw.HopStacja.pl postanowilem wlasnie dla nich w Piatek (14 styczen 2005) o godz 20 odbedzie sie moja audycja wlasnie dla Marcina i Łukasza , jezeli i dla Ciebie ten wypadek nie jest obojetny to powinienes sie pojaqwic na tej wlasnie audycji ... wWw.HopStacja.pl , Powinienes sie pokazac na tej audycji wlasnie w Piatek o 20 !!!

#89 belferka

• Zarejestrowani
  • 10 postów

Napisano 13 styczeń 2005 13:55

Cały czas myślę o rodzinach Łukasza i Marcina, a w szczególności o mamie Łukasza - Ani. Znam ją od
dawna, jest moją bardzo dobrą koleżanką. Jak straszny ból musi mieć w sercu po stracie swojego
. ukochanego syna. Wiem co to znaczy utracić kochaną osobę, dlatego bardzo współczuję rodzicom i
rodzinom Lukasza i Marcina i łącze się z nimi w ich bólu.

#90 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 13 styczeń 2005 14:11

Pogrzeb obu chłopców odbędzie się w sobotę o godzinie 13.

Miasto zamarło ... 2 chłopców zabrało ze sobą tyle radości życia ...
W szkole każdy snuje się po korytarzach,tu słychać płacz,tam widać kogoś pod ścianą załamanego ... Nauczyciele nie potrafią prowadzić lekcji,uczniowie nie potrafią się udzielać ... sporo uczniów w ogóle nie chodzi na lekcje ... nikt nie umie sobie poradzić ze smutkiem jaki nas ogarnął ... tragedia ta zabiła wszystkich :D

dlaczego to spotkało akurat Ciebie SCOUCIKU :D :cry:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych