Skocz do zawartości

Co myslicie o piskich barach?

497 odpowiedzi w tym temacie

#1 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 06 grudzień 2003 12:55

Według mnie najlepiej jest we Fregacie.Piwko za 3.30, jak jestes glodny to sobie tanio kupujesz jekies frytki czy cus,muzyka tesh przeważnie dobra leci(a jak sie nie podoba to podchodzisz do szafy wrzucasz pare zlotych i leci twoja).Najwiekszy plus Fredzi to jej fajny klimacik.(jak leci z szafy kult, t.love, hey czy cus w tym stylu to bardzo mozliwe ze to ja poscilem ;) )
Napewno dobrym lokalem jest rowniez Iguana, ale zaprzestałem chodzenia tam bo nie podoba mi sie udawanie przez ludzi w moim(mlodym) wieku dorosłych.Kupuja sobie drina za 20 zika i sa "spoko luz"(a skad maja kase?-od mamusi i tatusia).
Jak jest cieplo to czesto idzie sie po browarka do sklepu i gdzies pod chmurke.
Napiszcie gdzie najbardziej lubicie chodzic.

#2 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 06 grudzień 2003 13:46

mi sie piskie bary znudzily ... wszedzie nudy.. zaczne chyba chodzic do fregaty , bo w tej iguanie to sie lamerstwo szerzy i mnie wlasnie wkurwia to samo co mowisz ... bezsprzecznie zaczynam pielgrzymki do fregaty... . niestety nie lubi tego baru Kasia ...ale da sie ja namowic na fregate =]]

#3 ticzer

• Zarejestrowani
  • 22 postów

Napisano 06 grudzień 2003 17:22

Według mnie najlepiej jest we Fregacie.Piwko za 3.30, jak jestes glodny to sobie tanio kupujesz jekies frytki czy cus,muzyka tesh przeważnie dobra leci(a jak sie nie podoba to podchodzisz do szafy wrzucasz pare zlotych i leci twoja).Najwiekszy plus Fredzi to jej fajny klimacik.

Cytat

(jak leci z szafy kult, t.love, hey czy cus w tym stylu to bardzo mozliwe ze to ja poscilem ;) ).
Napewno dobrym lokalem jest rowniez Iguana, ale zaprzestałem chodzenia tam bo nie podoba mi sie udawanie przez ludzi w moim(mlodym) wieku dorosłych.Kupuja sobie drina za 20 zika i sa "spoko luz"(a skad maja kase?-od mamusi i tatusia).
Jak jest cieplo to czesto idzie sie po browarka do sklepu i gdzies pod chmurke.
Napiszcie gdzie najbardziej lubicie chodzic
CO do HEY... W Poniedzialek w Olsztynie jest koncert w Come In Heya o 18:30. Cena biletu w dniu koncertu 25zl.Wybieram się

#4 Nail

• Zarejestrowani
  • 21 postów

Napisano 06 grudzień 2003 17:33

no to cos czuje ze dzisiaj fredzie odwiedze :]. Sweter tez ma swoj klimacik hehehe , a pifko ma super [2.90 Porter cos >9%]

#5 arcus

• Zarejestrowani
  • 166 postów

Napisano 08 grudzień 2003 12:53

Ja jestem w za Fregatąw 100% to jest najlepszy bar w Piszu która ma swój własny nie powtarzalny klimat. Jestem tam co tydzień (piątek, sobota, niedziela) i nie znudziła mi sie. Ale to również zależy od towarzystwa z jakim chodzisz. Moje jest najlepsze w swoim rodzaju dlatego zawsze sie bawimy we fregacie.
pozdro dla ticzera i prymasa
czesto ich tam widze:-)

#6 ticzer

• Zarejestrowani
  • 22 postów

Napisano 08 grudzień 2003 13:05

Cytat

Ja jestem w za Fregatąw 100% to jest najlepszy bar w Piszu która ma swój własny nie powtarzalny klimat. Jestem tam co tydzień (piątek, sobota, niedziela) i nie znudziła mi sie. Ale to również zależy od towarzystwa z jakim chodzisz. Moje jest najlepsze w swoim rodzaju dlatego zawsze sie bawimy we fregacie.
Dzieki za pozdrowienia. ALe ja tam często nie bywam.Ze wzgledu na brak czasu jedynie w weekendy. Jest tam fajnie.I szafa grająca jest........

#7 arcus

• Zarejestrowani
  • 166 postów

Napisano 08 grudzień 2003 13:11

spoko ale ostatnio cie czesto tam widze i w tym tygodniu i tydzien temu:-)

#8 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 08 grudzień 2003 14:56

Cytat

Dzieki.Ja tez pozdrawiam.

#9 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 08 grudzień 2003 22:59

Jak uczylem sie w ogolniaku to chodzilismy do Fregaty, pozniej ja zlikwidowali to przenieslismy sie do Orbisu, tabasco, aquarium, latem baszta. Tak tez pozostalo, czasem wpadam do igua, ale ogolnie nie przepadam za tym klimatem. Fregata jest troche inna niz pare lat temu, wiec tez tam rzadko bywam.Ogolnie to jak tylko jestem w Piszu to aquarium i tabasco. Podobno otworzyli cos w pdk'u, ale nie wiem co to jest, jezeli ktos by mogl mnie oswiecic to dzieki.

#10 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 09 grudzień 2003 00:04

Cytat

CO do HEY... W Poniedzialek w Olsztynie jest koncert w Come In Heya o 18:30. Cena biletu w dniu koncertu 25zl.Wybieram się
Jak bys mogl dac krotka recenzje z koncertu to bylbym wdzieczny.

#11 chritom

• Zarejestrowani
  • 59 postów

Napisano 09 grudzień 2003 15:46

Faktycznie Fregata jest chyba najbardziej w porządku, no jeszcze może Orbis i w sezonie Baszta. Co do Fregaty, to pamietam czasy, gdy zwany ten klub Trampikiem był, tez niezapomniane klimaty, np. mozna bylo trafic (zwlaszcza rano) tak, że nie było piwa w knajpie, zostawało albo wino z moszczów owocowych, albo wlasne zaopatrzenie ;)

#12 yoozu

• Zarejestrowani
  • 26 postów

Napisano 09 grudzień 2003 20:59

mowicie jakbyscie byli ze starego ogoolniaka

#13 dzik

• Zarejestrowani
  • 63 postów

Napisano 10 grudzień 2003 10:17

co to za Fregata? To na jakims statku bar?

#14 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 10 grudzień 2003 18:54

Nie no cos ty.My wogole nie jestesmy ze starego ogolniaka.Fregata najlepsza w zime,a baszta w lato i final.

#15 Genio

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 10 grudzień 2003 20:32

Fregata rules !!! (swieta ida - trzeba bedzie gdzies browara wypic)

#16 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 10 grudzień 2003 20:53

Hehe.Geniu mam nadzieje,ze do swiat wyzdrowieje i ja 3mam za slowo.Z checia skocze z toba na browarka.Mam nadzieje,ze wezmiemy jeszcze innych ze starego.Pozdrawiam

#17 Genio

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 10 grudzień 2003 22:00

Trzymam Ciebie za slowo Szysza - wypic przeciez trzeba ze stara ekipą.
Jakos sie zgramy ;)

#18 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 11 grudzień 2003 00:37

Tak samo Ty znasz moj numer telefonu.Jak tylko bys mial cos konkretnego dzwon smialo i sie nie czaj.Albo chociaz smsika wyslij.Ja zrobie to samo.Poza tym kogo masz na mysli jezeli chodzi o stara ekipe?

#19 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 11 grudzień 2003 10:10

Czy tak naprawde jest teraz fajnie we fregacie? no no no. Chyba wpadne tam w najblizszym czasie.

#20 Genio

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 11 grudzień 2003 12:52

Twoj numer mam i jak bede we Fregacie, to dam znac Szyszonku.
A stara ekipa to jak sadze kl. D ;)

#21 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 11 grudzień 2003 13:59

Jest fajnie czasami...;) Ja juz dalem znac pani Dagmarze.No a ja Gienio mam nadzieje,ze dla ciebie stara ekipa to nie klasa a tylko wspaniala KL.D ;) Przeslij mi swoj numer gg jakos..Na priv najlepiej

#22 dzik

• Zarejestrowani
  • 63 postów

Napisano 11 grudzień 2003 17:48

Nie prawda. Tszecia B rzadzi:) peace

#23 ticzer

• Zarejestrowani
  • 22 postów

Napisano 11 grudzień 2003 17:51

Cytat

Cytat

Jak bys mogl dac krotka recenzje z koncertu to bylbym wdzieczny.
Krótko o koncercie HEY
Koncert planowo miał się zacząć o 18 30. Ale zanim wpuścli wszystkich , to zrobiła się 19. Później grału jakieś 2 supporty lokalne. Takie sobię. Hey zaczął grać grubo po 20.KOncert składał się z dwoch części. W I z nich zaprezentowali swoją nową plytę "music music", w tym "Mukę", ktora jest baaardzo fajna na żywo.W 2 części przyszedł czas na stare przeboje.Ehhh. Stare czasy....piekne czasy.... Do tego jeszcze bisy. Ogólnie koncert udany, mimo ze w Come In nie było za cieplo.Pozdrawiam

#24 Genio

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 11 grudzień 2003 17:55

W jednej i w drugiej klasie sa ludzie, ktorych szanuje.
A Dadzia na piszaninie sie udziela ;) ?? Pod jaka ksywką, jesli tak?

#25 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 11 grudzień 2003 19:06

Nie jeszcze Dadzia sie nie udziela,ale ja wkotce nakrece....heheh Pozdrawiam

#26 Agniecha

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 11 grudzień 2003 20:39

Masz racje Prymas, we Fregacie jest spoko, ale u Swetra też. Kiedy go otworzą?? :-)

#27 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 11 grudzień 2003 22:56

Sweter to inaczej trzęsiłapa?

#28 StarlighT

• Zarejestrowani
  • 341 postów

Napisano 11 grudzień 2003 23:02

Chyba,dziwilem sie ze tam normalni ludzie chodza:)Ale ze kobieta tam chodzi.Ide poczytam jakas ksiazke lepiej;P

#29 Agniecha

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 11 grudzień 2003 23:23

Cytat

Sweter to inaczej trzęsiłapa?

Zgadza się.

#30 Agniecha

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 11 grudzień 2003 23:24

Cytat

Chyba,dziwilem sie ze tam normalni ludzie chodza:)Ale ze kobieta tam chodzi.Ide poczytam jakas ksiazke lepiej;P

A kobieta tam chodzić nie może? Dla mnie to tylko miejsce, gdzie można posiedzieć z paczką...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych