Skocz do zawartości

Co myslicie o piskich barach?

• Nie możesz odpowiedzieć
497 odpowiedzi w tym temacie

#31 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 11 grudzień 2003 23:25

Cytat

Chyba,dziwilem sie ze tam normalni ludzie chodza:)Ale ze kobieta tam chodzi.Ide poczytam jakas ksiazke lepiej;P
Wiec jestem nienormalny ;) .Przejdz sie tam star kiedys, nie jest tak zle jak wyglada.Teraz jest remont, moze kanapy tam wstawia ;) Pozdrawiam

#32 Agniecha

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 11 grudzień 2003 23:28

Tylko ile ten remont już trawa? Nie za długo, heh..
No Prymas ciekawe gdzie te kanapy by się pomieściły ;)

#33 Agniecha

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 11 grudzień 2003 23:32

Trwa*miało być ;-)

#34 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 11 grudzień 2003 23:46

Hmmm.Trzesilapa z kanapami..Dobre...Jezeli o szczegoly chodzi to wydawaje mi sie,ze u trzesiego raczej sami faceci przesiaduja.Wiecej stolikow na zewnatrz i bedzie ok...albo browar tanszy.Po co kanapy

#35 Agniecha

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 11 grudzień 2003 23:55

Czasy się zmieniają i nie tylko facei teraz tam przesiadują.

#36 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 12 grudzień 2003 00:58

Hmmm.W zasadzie to ciesze sie,ze ogolnie w barach siedza tez kobietki.Nie wiem czy piwo smakowaloby bez Was kobietki.No ale quake'ołapa?A zreszta co mi tam!.W koncu jest rownouprawnienie.Chodzcie gdzie chcecie.Tylko nie badzcie feministkami:)

#37 Agniecha

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 12 grudzień 2003 07:12

Dzięki za wyrozumiałość ;)

#38 StarlighT

• Zarejestrowani
  • 341 postów

Napisano 12 grudzień 2003 09:42

Kiedys tam bylem pare razy,dawne czasy,kormoran stal po 1,65zl.Ale to bylo obskurne i srednia wieku powyzej 40;)Typowa zulernia bo tanie piwo.Dlatego tak mi sie kojarzy a nie inaczej,moze teraz jest lepiej.Przejde sie kiedys jak bedzie ciemno i nikt nie zobaczy ze tam wchodze.....;)

Pozdrawiam StarlighT:P

#39 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 12 grudzień 2003 14:28

He he trzesilapa to smieszne miejsce, kiedys takie kwadraty tam odchodzily, jak w ogolniaku sie bylo. Na parapecie sie siedzialo ( w Loży)a takich pierdol, jak te dziadki wygadywaly to chyba jeszcze nie slyszalem, wiecie o co chodzi kazdy z nich byl specjalistom we wszsytkim i jak taka cala banda ekspertow konwersuje to zabawowo ;) bylo. Poza tym piwko tanie, ale teraz juz mi sie nie chce tam chodzic, znudzilo mnie to.

#40 ibexx

• Zarejestrowani
  • 6 postów

Napisano 13 grudzień 2003 13:29

Hoho piskie bary... nie zapomne slynnych juz "rozgrzewek" przed iguana u swetra ;) oby tylko swetruch otwieral szybko swoja kanciape,iguana tez jest spoko ale jak juz tam sie pojdzie to sie wychodzi dopiero po paru(nastu) godzianch ;) niekiepsko jest jezcze w zulerni Eden tylko ze tam same typy siedza <40

#41 Agniecha

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 13 grudzień 2003 13:34

Hehehe same typy w Edenie ;-)

#42 ibexx

• Zarejestrowani
  • 6 postów

Napisano 13 grudzień 2003 13:39

A swetruch to sobie leci za duzo, zamiast otwierac bar i tam siedziec i podawac mi Irisha to on sobie po miescie lata jakby nigdy nic, a niech jeszcze sprobuje ajrisza nie sprzedawac to nasle na niego Kałcza ;)

#43 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 13 grudzień 2003 13:39

Czy my sie oby nie znamy ibexx? :> Te "rozgrzewki" znajomo brzmia. Pozdrawiam.

#44 ibexx

• Zarejestrowani
  • 6 postów

Napisano 13 grudzień 2003 13:41

Tak tak Prymas, znamy sie i to kupe lat ;) tylko nie wiem jak sie kapnales ze to ja ;) juz sie nei moge doczekac nastepnych rozgrzewek ;)
pozdro- Kamil Pe ;)

#45 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 17 grudzień 2003 11:33

Hmmm spotkanie po latach...Niedlugo test pubow w Piszu,wiec bedzie milo.Zobaczymy jakie beda wtedy opinie

#46 kowal

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 17 grudzień 2003 14:43

taaaa... chritom wspominał mi o planowanym teście.
szysza czyżbyś ty miał być w komisji oceniającej nasze lolale?

#47 LiLiAnA

• Zarejestrowani
  • 3 postów

Napisano 17 grudzień 2003 15:18

Jeśli chodzi o piskie bary to tak naprawdę to nigdzie nie można sobie posiedzieć, czasami w Edenie jest ok, ale to czasami, ale jest czynny tylko do 23:00. Zresztą w Warmiaku tez nie jest tragicznie, ale tam tylko do 22:00. Natomiast te bary, których ja nie odwiedzam ,poprostu nie pasuje mi wystrój i to ,że 12-13latki się kręcą. Tak więc w Piszu jak masz ochotę wypić piwo , lepiej kupić i iść do domu posiedzieć. :D Takie jest przynajmniej moje zdanie.

#48 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 17 grudzień 2003 19:24

LiLiAnA napisał:

Jeśli chodzi o piskie bary to tak naprawdę to nigdzie nie można sobie posiedzieć, czasami w Edenie jest ok, ale to czasami, ale jest czynny tylko do 23:00. Zresztą w Warmiaku tez nie jest tragicznie, ale tam tylko do 22:00. Natomiast te bary, których ja nie odwiedzam ,poprostu nie pasuje mi wystrój i to ,że 12-13latki się kręcą. Tak więc w Piszu jak masz ochotę wypić piwo , lepiej kupić i iść do domu posiedzieć. :D Takie jest przynajmniej moje zdanie.
CO to jest EDEN ?

#49 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 21 grudzień 2003 08:46

Kowal ja nie bede nikomu "narzucal" ktory jest lepszy,dlatego mam nadzieje,ze bedzie duzo opinii.Jezeli chodzi o mnie to nie bedzie komisji no ale swoja opinie na pewno dorzuce.Liliana to wlasciwie gdzie ty sobie siedzisz?

#50 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 24 grudzień 2003 04:20

ja jestem za kupiniem piwka w sklepie, ale czasem trzeba pujsc do baru, wiec wybieram aqua!!!

#51 arcus

• Zarejestrowani
  • 166 postów

Napisano 25 grudzień 2003 13:22

to ja mam pomysł
otwórzmy własny bar nawet tylko dal samych forumowiczów.
Zysk i tak będzie a wszystko będziemy razem ustalać
tak zwana spółka akcyjna.
Ale ja sie na tym dobrze nie znam więc ktoś kto ma o tym pojęcie niech pomyśli sobie otym:-)

#52 chritom

• Zarejestrowani
  • 59 postów

Napisano 29 grudzień 2003 10:09

Cytat

to ja mam pomysł
otwórzmy własny bar nawet tylko dal samych forumowiczów.
Zysk i tak będzie a wszystko będziemy razem ustalać
tak zwana spółka akcyjna.
Ale ja sie na tym dobrze nie znam więc ktoś kto ma o tym pojęcie niech pomyśli sobie otym:-)
Przyznam ze myslalem ostatnio zeby czegos takiego nie otworzyc w Piszu, tyle ze chodzilo bardziej o knajpe z okreslonym klimatem, albo jak w wielu studenckich klubach, co wieczor zupelnie inna muza. ale mam wrazenie ze zyskow z tego nie bedzie, w kazdym razie nie na poczatku, a poza tym trzeba miec troche kasy na rozruch.

#53 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 29 grudzień 2003 12:06

w wiekszosci piskich barow jest suuuuper klimat mogloby byc ich trochce wiecej (szczegolnie w sezonie letnim)

#54 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 06 styczeń 2004 20:00

wiekszosc piskich barow jest beznadziejna. te w miare ciekawe mozna policzyc na palcach jednej reki i to jak w nowy rok polazilem troche to az reze mi opadly. nawet na iguanie gdzie jest zawsze duzo ludzi sie zawiodlwm bo oprocz mnie i kumpla bylo moze z 10 ludzi

#55 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 06 styczeń 2004 20:10

wiekszosc piskich barow jest beznadziejna. te w miare ciekawe mozna policzyc na palcach jednej reki i to jak w nowy rok polazilem troche to az reze mi opadly. nawet na iguanie gdzie jest zawsze duzo ludzi sie zawiodlwm bo oprocz mnie i kumpla bylo moze z 10 ludzi

#56 oszust

• Zarejestrowani
  • 26 postów

Napisano 07 styczeń 2004 14:57

a co ty chciales? wszyscy sie leczyli po sylwestrowych baletach... w gdansku w ggogu w sobote 3 stycznia byly puchy na posylwestrowym afterku :( wszyscy odpoczywali po trzydniowych harcach w zion :(

#57 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 07 styczeń 2004 17:42

Piskie bary hmm są neiktore fajne ale jak bar fajny to towarzystwo zjechane jak ..... np tak aiguana bar spoko mozna wypic i potanczyc( ale jak wchodze tam i patrze zero miejsc jeden stolik wolny ale kto obok oczywiscie chamska beznadziejna piska mafia hehe wielcy mi tu kozacy usiądą ci tacy i kurde normalnie każda lask aich hehe bez sensu ......no i jak wchodze i widze te towarzystwo przy stoliku zaraz obok tego ktory nam przypada to juz sama nie wiem co lepsze czy wieczor w chacie czy obok nich .....)

#58 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 07 styczeń 2004 17:46

lubie chodzić do iguany bar naprawde spoko tylko żeby jeszcze LUDZIE ZACHWYWALI SIE JAK LUDZIE A NIE JAK ZWIERZETA CO NIE KTORZY TO BEDZI ECALKIEM CALKIEM :(

#59 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 07 styczeń 2004 18:10

"obok oczywiscie chamska beznadziejna piska mafia hehe wielcy mi tu kozacy usiądą ci tacy i kurde normalnie każda laska ich hehe bez sensu" - nie wiem jak Ty to odbierasz ,ale taka mafia jak oni (nie wiem o kogo Ci tu dokladnie chodzi) to i ja jestem... . buahaha .. hehe chyba nie wiesz o co Ci samej chodzi z ta piska mafia... bo bynajmniej nie zauwazylem takowej... piska mafia w iguanie ..dobre=] kogo za taka mafie uwazasz ..bo piszesz to juz poraz "n" a ja dalej nie wiem co sie kryje pod tym wyrazem... . mowisz o ludziach ktorzy siedza czesto na kanapie ?:> tu widze jakas niescislosc... . po prostu ludzie przychodza tam czesto w wieku 25-30 lat..a nie zaraz mafia..kazdy kto ma skore(niekoniecznie) ..jakas dobra fure przed iguana to mafia Twoim zdaniem ? daj spokoj =] zaraz mafia krzyczec to przesada ... ."i normalnie kazda laska ich" - sorry Ty tez sie do nich zaliczasz? a teraz to wyszla zupelnie Twoja glupota... . hehe a co kobiety to jakies glupie sa ? albo nie pojdzie albo jest "suczka" i pojdzie z takim panem =] to i powiedzialas... a myslalem ,ze kobiety rozsadne sa.. to Twoim przykladzie zaczne w to watpic :/

#60 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 07 styczeń 2004 19:22

a ja tam sie zgadzam z Anka. pozdroo dla Anki. dobrze gada :(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych