Skocz do zawartości

Co myslicie o piskich barach?

• Nie możesz odpowiedzieć
497 odpowiedzi w tym temacie

#481 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 21 wrzesień 2006 14:59

fregata rządzi !!!!!!!

#482 BeLa

• Zarejestrowani
  • 141 postów

Napisano 22 wrzesień 2006 21:31

no no a dzisiaj przez 30 min. nie było prądu w caaaaaaaaaaaaaaałym Piszu i we Fregacie na świeczkach jechali :smiech:

#483 smieszna

• Zarejestrowani
  • 108 postów

Napisano 10 październik 2006 19:27

A byl ktos w Tawrnie pod wierzbami??
tam jest ladnie rownierz w srodku...

#484 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 23 październik 2006 15:14

a w dinerze mega dobre jedzonko teraz nawet big kebab

#485 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 01 listopad 2006 18:01

garden grill i "pod wierzbami" wymiataja , baszta tak samo , majki tez "fajny" bar , iguana lipa :) raz na miesiac tam jestem. fregata moze byc - chodze tam ,bo tam wiecej znajomych jest hehe :);)

#486 Ziompomka

• Zarejestrowani
  • 420 postów

Napisano 23 listopad 2006 15:11

Garden Gril to super miejsce na posiedzenie przy piwku ze znajomymi :)

...w iguanie naprawde jest az tak zle :> ?

#487 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 28 marzec 2007 16:48

BeLa nice muciało być we fregacie przy świecach wszyscy a muzyka była :P ?

#488 Jarzyk

• Zarejestrowani
  • 26 postów

Napisano 28 marzec 2007 18:14

Wielki plus dla Garden Grill za to, że nie można tam palić. Ten jeden fakt sprawił, że jak chcę wypić piwko ze znajomymi, to idziemy zawsze tam. Chyba najbardziej kulturalny lokal w Piszu.

A jak chcę się napić i przy okazji obejrzeć mecz, to Majki albo Jubelek. Jednak nie siedzę tam dłużej niż trwa mecz, bo dym z fajek jest zabójczy dla mojego organizmu.

#489 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 03 kwiecień 2007 21:31

ja tez nienawidze przebywać w miejscach gdzie palenie jest dozwolone PALENIE ZABIJA

#490 Keenan

• Zarejestrowani
  • 48 postów

Napisano 04 kwiecień 2007 16:49

Osobiscie najbardziej lubie Iguane...:)Chodziasz muzyka daje duzo do zyczenai poniewaz non stop to zasrane techno:/Ale ogolnie to jedyny Pub w ktorym mozna posiedziec ze znajomymi i napic sie piwka.Miejsca siedzace tez daja duzo do zyczenia powinna byc troche wiekrzsa(nie mowie o wakacjach)pozatym fregata i baszta latem:)Tam jest super:0Prcz ze stodolandia i dzieciarnia ktorzy udaja za wczensie doroslych chdoza nachlani,najedzeni pigul i jest fajjnie:/Gdzie sa rodzice??

#491 Jarzyk

• Zarejestrowani
  • 26 postów

Napisano 06 kwiecień 2007 09:50

Dzisiaj o godz. 17.00 odbędzie się mecz Mazura Pisz z Mazurem Ełk.
Swoją obecnośc zapowiedzieli kibice z Ełku.

Zatem każdy kto interesuje się sportem (nie koniecznie piłką nożną, może być np. taekwondo lub judo:) )) niech przyjdzie na mecz. Mile widziani również wszyscy, którzy pragną rozgrzać gardła (i kończyny, zwłaszcza górne) przed świętami.

Mile widziani są wszyscy ci, którzy kiedyś chodzili na mecze, lecz z racji wyjazdu z Pisza dawno nie oglądali Mazura. A wiemy, że wielu takich zjechało do Pisza na święta.

Pokażmy gościom prawdziwy doping!!!

Mazur gra - przyjdź na mecz - weź kolegę!!!

#492 uszkin1

• Zarejestrowani
  • 132 postów

Napisano 28 lipiec 2007 15:27

Garden Grill - naprawdę niezłe miejsce, można pójść, posiedzieć, pogadać, zjeść coś dobrego za niewielkie pieniądze.

#493 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 16 październik 2007 10:59

Niestety nic nie przebije słotego rogu

#494 insomnia

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 30 listopad 2007 13:55

W większości barów jest najarane, że po przyjściu praktycznie wszystko trzeba wynieść do łazienki, a potem wyprać, więc póki co np. Fregata to speluna, bo nie sztuką jest wypić gdzies browarka ale wypić go godnie.

#495 jr.b

• Zarejestrowani
  • 78 postów

Napisano 30 listopad 2007 16:55

mi też to przeszkadza bo sam nie pale, wracam do domu i wszystko cuchnie fajami =/

#496 Tehacjusz

• Zarejestrowani
  • 4 postów

Napisano 21 maj 2009 15:28

...u Mariana nie wiem jaka to ulica, na "tzw" Reganówku =]

#497 AdamK

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 04 czerwiec 2009 11:19

Jeżeli Pisz to "Baszta" = miły klimat i niezłe jedzenie albo pizzeria przy Carrefourze - normalnie rewelacja!!!

#498 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 01 lipiec 2009 13:28

baszta jest bardzo fajnym miejscem wszystko na świeżym powietrzu to przy ładnej pogodzie naprawdę miło tam posiedzieć no i Tawerna moim zdaniem też zasługuję na uznanie reszta nie mówię że wszystkie bo nie odwiedziłęm wszystkich lecz nie odpowiadają mi głównie dlatego bo powinni robić miejscą jakieś dla palących i nie palących bądz palarnie i niech palacze sami się trują:) a co do pizzeri tej przy ,, kerfurze" to słyszałem że jedzenie marne to boje się zainwestować tam ciężko zapracowane 20zł :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych