Skocz do zawartości

Co myslicie o piskich barach?

• Nie możesz odpowiedzieć
497 odpowiedzi w tym temacie

#61 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 08 styczeń 2004 09:38

piska mafi ahahah adobry jestes nie chodzi o skore czy fajn afure czlowieku co ty nei w piszu zyjesz tak mowi sie o kolesiach pewnych....z pisza nei ebde tu ci rzucala o kogo mi chodzi ale kazdy wie jak kogo nazywaja w piszu a male miasto zeby co kolwiek sie ukrylo a te slowo mafi anie jest tu w doslownym znaczeniu!!!!! poprostu taka nazwa ale nei doslowni ebran abo tym koleisom do mafii jeszcze wiele brakuje
a denerwuje mni eto co oni robia obcinaja chamsko laski i mysla ze ja jaki\s oczko pusci to juz lask aw siodmym neibie o to mi chodzilo ale i tak wątpie czy mnei zrozumiałeś .....

#62 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 08 styczeń 2004 09:51

i znowu sie z toba zgadzam Anka. to nie rzadna mafia, chlopaki naogladali sie po prostu za duzo filmow gangsterskich typu"smierc w wenecji" :(

#63 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 08 styczeń 2004 16:37

dzękli za poparcie DRIVER :( pozdrawiam
ps, chociaż Ty zrozumiałeś o co mi chodzi :(

#64 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 08 styczeń 2004 20:07

a co tu rozumiec? i tak wszyscy wiedza o co nam chodzi

#65 lopez

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 08 styczeń 2004 23:50

to ja.ja bede pisac.
nigdy nie bylem w dobrym barze,tutej,znaczy sie we w piszu.
nie ma tu takich dobrych barow.
lepij pic pod mostem,albo w lesie..juz nawet w zimie lepij tak robic,choc zimno,ale co tam!!hallo!to ja pisze!!
ja lubialem,jak bylo zimno telewizje,ale komornik zabral i tera radio cyka.a ten interno to fajno,ale nic nie mryga,jak w telwizorze.
w barze takim byle jakim,jak we w piszy np.to licho jest.halas i dym od szlogaretow,i jeszcze zimno.gorzej niz w lesie,albo pod mostem.
w dobrym barze powinno byc do diabla fajnie,zeby halasu i dymu od szlogaretow nie bylo,powinno byc jak w lesie,lub pod mostem.wtedy jest do diabla nielicho.

#66 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 09 styczeń 2004 20:32

lopez, ale masz zaje... zdjecie hahaha

#67 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 12 styczeń 2004 13:14

tak w ogole to jakie to knajpy? pierdoly jakas mafia, koza nostra itd. o co chodzi Pozdro Lopez.

#68 S.o.u.l.

• Zarejestrowani
  • 56 postów

Napisano 12 styczeń 2004 21:19

Myślę ,ze jeszcze jedna klimatyczn+a knajpka nie zaszkodzi..... (ale kto podejmie się tego ryzyka) :!:

#69 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 14 styczeń 2004 13:11

Orbis oka

#70 Święta

• Zarejestrowani
  • 24 postów

Napisano 14 styczeń 2004 19:32

Cytat

Według mnie najlepiej jest we Fregacie.
Zdecydowanie sie z Toba zgadzam :D Nie ma to jak Fregata. Ceny przystepne :wink: muza ok. Mozna pograc w bilardzika, a zima ogrzac sie przy kominku :)

#71 Dungac

• Zarejestrowani
  • 3 postów

Napisano 15 styczeń 2004 03:55

A najlepiej jest w WebsterHall :)

#72 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 15 styczeń 2004 17:57

iguana jest spoko ale twoarzystwo juz o tym wiecie co o tym myśle hehe POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!

#73 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 17 styczeń 2004 16:41

dungac, czy ty w ogole czytales temat tego forum bo mi sie wydaje ze to chodzilo o piskie bary?? a tak w ogole to nie musisz sie wszystkim chwalic ze jestes w stanach :!:

#74 Dungac

• Zarejestrowani
  • 3 postów

Napisano 17 styczeń 2004 21:34

Oj Driver czy jak tam sie zwiesz czlowieczku lepiej skonczylbys pisac swoje spostrzezenia i aluzje bo walisz nudy jak zwykly ciec co nie ma co robic. To ze Piszecie o pubach pisakich to sie odrazu kapnalem spostrzegawczy chlopcze lecz chcialbym ci powiedziec ze jest tutaj sporo liczba osob z Pisza ktora wchodzi sobie na ta stronke aby wlasnie posmiac sie z takich jak ty dzieciaku wiec prosze Ciebie o jedno - jesli nic nie jest skierowane do Ciebie to swoje teksty schowaj w swojej glowce a moze przy odrobinie szczescia cos z nich w przyszlym Twoim zyciu oczywiscie po okresie dojrzewania zmieni sie w cos ciekawego. Pozdrawiam z zzzaaaa Wielkiej Wooody i z amerykanskiej Ziemi :)

#75 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 18 styczeń 2004 14:33

to jak wiesz o co chodzi to po h.. piszesz o jakims WebsterHall?? o takich barach to se gadaj ale na forum w Clifton a nie tutaj bo mnie h.. obchodzi twoje zdanie na temat jakiegos amerykanskiego baru w ktorym pewnie nigdy nie bede

#76 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 21 styczeń 2004 10:36

czy to wazne, gdzie te knajpy...? ja caly czas orbis, tabas, aqua i tyle

#77 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 21 styczeń 2004 22:59

a wlasnie, zapomnialem o tabasco. knajpa przyzwoita tylko malo ludzi

#78 patysia

• Zarejestrowani
  • 1 postów

Napisano 22 styczeń 2004 11:57

W 100% zgadzam sie z Zalesiem. Orbis jest naprawde ok!!!! Super klimat, fajni ludzie.

#79 arcus

• Zarejestrowani
  • 166 postów

Napisano 23 styczeń 2004 13:22

Nie wiem o co tu się kłócić fregata jest najlepsza i wszystko jasne.
Kiedyś chodziłem do Iguany (jak Fregata była zamknięta). Miło tego miejsca nie wspomnam. pozdro Święta :)

#80 Zaleś

• Zarejestrowani
  • 8 postów

Napisano 23 styczeń 2004 14:13

Myśle ,że przydałby się jakiś jeszcze jeden ,gdzie można sobie SPOKOJNIE posiedzieć, porozmawiać gdzieś w centrum Pisza

#81 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 23 styczeń 2004 17:51

ja jestem za tym zeby Lucek otworzyl baszte na zime(na gorze oczywiscie :) )

#82 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 23 styczeń 2004 19:04

a na codzien nic tam nie ma w baszcie na gorze ?? bo tam jest sala jesli ja wynajmie sie tak ??

#83 Święta

• Zarejestrowani
  • 24 postów

Napisano 23 styczeń 2004 23:13

Arcus, ja po prostu wiem co jest dobre :) Czesto tam bywasz?

#84 andy

• Zarejestrowani
  • 89 postów

Napisano 24 styczeń 2004 07:57

A dla mnie najlepsza knajpka została we wspomnieniach, "Ratuszowa" miesciła sie tam gdzie obecnie jest Muzeum Ziemi Piskiej, browara można było kupic w sprzedazy wiązanej z ciastkiem, a póżniej z plackami ziemniaczanym, w kącie stała szafa grająca, och łza się w oku kręci. W dzisiejszych czasach jestem za Fregatą, co prawda rzadko tam jestem ale przy okazji szant podpisuję tam liste. Pozdrawiam

#85 jamal

• Zarejestrowani
  • 576 postów

Napisano 24 styczeń 2004 23:23

Jezeli idę w Piszu do baru to jest to Orbis albo Fregata. W Iguanie jest dla mnie za dużo zamieszania, a ja wolę chillout'owe klimaty jeżeli chodzi o piwko w gronie znajomych. Pozdrawiam.

#86 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 25 styczeń 2004 15:15

a sa jeszcze te imprezy w piatki we fregacie :?:

#87 arcus

• Zarejestrowani
  • 166 postów

Napisano 25 styczeń 2004 17:05

Cytat

Arcus, ja po prostu wiem co jest dobre :) Czesto tam bywasz?

Często a nawet bardzo często. We fregacie można mnie spotkać w kazdy weekend. Jestem tam od piątku do niedzieli. :P Dzisiaj też będe :)
A ty Święta czesto tam jesteś?? :)

#88 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 26 styczeń 2004 21:56

Świeta, bylas w niedziele we fregacie?? Bo ja tez bylem, a moze nawet rozmawialismy :?:

#89 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 29 styczeń 2004 21:23

A propos Fregaty to ostatnio cos ten klimacik sie dretwy zrobil.Muzyke beznadziejna zaczeli puszczac a szfa sie zepsula.Mam nadzieje ze to tylko malenkie klimatowe zalamanie.

#90 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 30 styczeń 2004 09:20

dla mnie we fregacie te zalamanie trwa od kilku lat ale tez mam nadzieje ze to sie zmieni.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych