Skocz do zawartości

Piska młodzież : Czyli ziomki z Pisza :)

138 odpowiedzi w tym temacie

#1 manelek:)

• Zarejestrowani
  • 3 postów

Napisano 08 grudzień 2003 09:58

Hej w tym temacie niech wpisują się wszyscy młodzi z Pisza oraz z okolic .Piszcie coś o sobie co robicie co wam sie podoba wPiszu a co nie itp. Co chcecie !! hehe

#2 arcus

• Zarejestrowani
  • 166 postów

Napisano 08 grudzień 2003 10:02

ogólnie mi sie podoba w piszu ale denerwuje mnie to ze nie moge ze swoją paczką znaleźć jakiegoś porządnego lokalu na Sylwka

#3 ticzer

• Zarejestrowani
  • 22 postów

Napisano 19 grudzień 2003 12:21

Cytat

ogólnie mi sie podoba w piszu ale denerwuje mnie to ze nie moge ze swoją paczką znaleźć jakiegoś porządnego lokalu na Sylwka
Nie chcę się mądrzyć, ale takie rzeczy zalatwiać się winno conajmniej miesiąc wcześniej.

#4 Moruś

• Zarejestrowani
  • 348 postów

Napisano 19 grudzień 2003 16:31

Moim zdaniem najlepiej spedzic Sylwka u kogos na chacie;) dobrze jak ktoś ma domek jednorodzinny . Zazwyczaj takie imprezy są najlepsze :D

#5 arcus

• Zarejestrowani
  • 166 postów

Napisano 21 grudzień 2003 11:05

Cytat

Nie chcę się mądrzyć, ale takie rzeczy zalatwiać się winno conajmniej miesiąc wcześniej.

Dzieki ticzerr za podpowiedz. Za rok postaram sie nie zapomnieć:-). Ale na szczęśc ie wszystko sie dobrze ułożyło, robimy domówkę u kumpla, więc bedzie napewno lepiej niż w jakimkolwiek barze:-)

#6 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 24 grudzień 2003 05:16

Pozdro dla mojej kochanej Emi, Starego Igiegio kolezanek i wszystkich moich kumpli: reja, b oroxa, bartka, kotleta, wisni, oszusta, czarnego, serkow, oszusta, piotrka l. romana., marka. cichego itd. gru, picka, prymasa,sleja, szysze, zebra, maliny, przemka, trolla,kryjana, yoozow(wszelkiej plci), adama,szulca, krzycha, borysow, rediego,wardzie, robala, snapiego, miekkiego, Piszakow,rybackie, mickiewicza,bazie, #miasto, B-stok, Olsztyn, W-we, Wroclaw, Suwalki,Lodz, itd.skate'ach z pisza, piskich graficiarzow. adminowi, ticzerowi ------>trzymajcie sie... wszystkich ktorzy znaja mnie od tej lepszej strony i o ktorych zapomnialem i w ogole

#7 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 24 grudzień 2003 05:19

i pozdro dla wszystkic h kolesi, ktorzy opuscili mury zso i klasy b a c :D tamte czasy ...

#8 SebaX

• Zarejestrowani
  • 202 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 02 styczeń 2004 02:01

To ja wpisuje co chce. A co robie ? No to wpisuje posta. A skad jestem ? Ino z Pisza ...ble lipa temat ide gdzieś indziej

*** KONIEC ***

#9 Lukzio

• Zarejestrowani
  • 19 postów

Napisano 05 styczeń 2004 18:27

Lol temat ale szczeuł dobra w piszu wkurza mnie internet nie ma tu dobrej firmy prucz neo za 150 zl :( ale nie karzdy moze se na to pozwolic.Heh od 4 lat nie byłem na sylwku w piszu wiec nie wiem jak tu jest :(

#10 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 05 styczeń 2004 21:32

a ja powiem skromnie tyle .. jestem lansujacy sie caly czas ziom ... elo elo elokwencji zero czujesz bans? woze sie swoja fikcyjna fura po elo elo elo Piszu i wolam do wszystkich elo elo elo ziomy .. .bo Pisz to jest cos ... chlopcy i dziewczynki teraz "łaaaaaaaaaaaał" ,bo ja to jeszcze raz powtorze jestem zajebisty eloziom ... co maluje , rapuje, na desce jezdzi i dookolo szpanuje :/ a jeszcze jakby wam bylo malo to elo elo elo yo yo yo !! where is my bitchs ? dude :( pozdro dla ludzi co wiedza o co mi chodzi ... . pamietajcie .. respectpa (szacuken) dla tych co maja troche skromnosci ...zero naiwnosci =] yo yo yo ... . a teraz na powaznie ... .pozdro dla wszystkich forumowiczow :(

#11 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 08 styczeń 2004 19:25

w piszu jest suuupppeeerrrr w wakacje mozna sie wynudzic na całego hehe, ale nie tylko np. klimatyczne kino letnie było suupppeerr (nie zawsze ale w wiekszoście) np: te smieszne filmiki bardzo mi sie podobały hehe i wogóle najfajniej jest w wakacje nie ma co Pisz ma swój urok i pokazuje go w całej okazałości w wakacje właśnie

#12 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 09 styczeń 2004 09:19

ja klimatyczne kino letnie ogladalem z drugiej strony ekranu - od strony parkingu :( ale tez mi sie podobalo :(

#13 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 09 styczeń 2004 16:37

hehe DRIVER i tak mozna hehe tez moze być ciekawie :( :( pozdrawiam

#14 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 09 styczeń 2004 20:27

od tylu to w ogole mozna duzo ciekawych rzeczy robic :(

#15 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 10 styczeń 2004 09:43

HEHEHE no jasne DRIVER to może wymienisz kilka takich rzeczy :(:P heheh chociaż 3 :(

#16 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 11 styczeń 2004 16:03

bym wymienil ale tak przy ludziach??

#17 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 11 styczeń 2004 16:32

oj tylko my to czytamy :( :D hehe wymieniaj :(

#18 sugar185

• Zarejestrowani
  • 170 postów

Napisano 11 styczeń 2004 18:36

wedlug mnie w piszu to sa ludzie ktorzy mysla ze sa h** wie czym i ze sa nietykalni. nzamiast znalezc se cos to siedza pod blokiem i k**** glupoty wymyslaja. ale sa i ludzie w piszu co naprawde z nimi pakazac sie w miescie lub cos w spolnie zrobic(bez podtekstow:D) to jest nawet zaszczyt i super fazka

peace

#19 eligrekeniks

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 12 styczeń 2004 10:30

wow sparki to i podsumowales ..wysililes sie :( nie sparkuj nam tu ..bo powiemy ,ze skrpiujesz =]

#20 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 12 styczeń 2004 20:37

a wlasnie cos ostatnio skripiego na forum nie bylo widac :(

#21 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 14 styczeń 2004 17:58

sugar185--co ty gadasz ku****ka jak są nudy to są nudy siedze pod blokiem i k*****wa rozmawiam i głupot nie wymyslam a jak to co jak nie ma co robic to chyba nie wyczaruje sobie zajecia no nie nie będę grał w bierki czy ....itp koleś o czym ty wogule mówisz nie mów ze ty tak nie miałeś zreszta moze i miałeś jak mieszkasz w domkach hehehe z tym to się zgodze Pisz jest z byt na pakowany tzn wszyscy sie wożą eeeee Kozak jestem tknij mnie a bedzie krucho hehehehe to jest -----------ale co zrobisz trza z tym żyć hehehehe joł pozdro nara :) :D :D

#22 Święta

• Zarejestrowani
  • 24 postów

Napisano 14 styczeń 2004 19:40

z Pisza i okolic? a do ilu km sa okolice :) Bo nie wiem,czy ja sie jeszcze lapie :D

#23 weedmasta

• Zarejestrowani
  • 459 postów

Napisano 18 styczeń 2004 21:09

8) :twisted: Mikro jak nie masz co robić czytaj książki to rozwija!!
:mrgreen: Ja żadko się nudzę bo jestem pomysłowy i mija paczka jest pomysłowa!! Nuda jest związana z każdym z nas, tylko zależy w jakim stopniu damy się jej związać!!!!!! :twisted:

#24 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 29 styczeń 2004 10:11

A mi tam się w tym całym Piszu podoba. FAktycznie czasami nie ma co tu robić ale to i tak tylko czasami :? . Zawsze przecież można iśc na piwo do jakiegoś baru albo do parku.

#25 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 29 styczeń 2004 13:48

hihi zgadzam się z Tobą Nataleczka tylko,że już niektóre miejsca się nudzą mogliby coś nowego otworzyć :wink: :wink: z resztą wszedzie jest dobrze gdzie jest zarąbiste towarzystwo :wink:

#26 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 29 styczeń 2004 15:39

to prawda towarzystwo to podstawa !! :)

#27 weedmasta

• Zarejestrowani
  • 459 postów

Napisano 29 styczeń 2004 15:51

:twisted: :!: :arrow: TXD masz racje. Jeżeli jest dobre towarzystwo to jest zawsze dobrze. W takiej grupce zawsze znajdą się ciekawe pomysły które można zrealizować. Ja osobiście lubię kiedy działa się spontanicznie!! POZDROWIONKA dla Wszystkich POZYTYWNYCH ludzi. :twisted:

#28 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 29 styczeń 2004 19:29

nieplanowane imprezy sa zawsze najlepsze :D

#29 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 29 styczeń 2004 20:42

hmmm mam rozumiec DRIVER,że w sobotę nie będzie fajnie :D :?: :?: bo to już zaplanowane :D :?: :?: może się rozmyśle i nie pójdę z Tobą a ciasta wtedy też nie zobaczysz :D :D hihih POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH :wink:

#30 Moruś

• Zarejestrowani
  • 348 postów

Napisano 29 styczeń 2004 21:03

w Piszu by się przydał jakiś fajny klimatyczny pub jakie to są w większych miastach;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych