Skocz do zawartości

Piska młodzież : Czyli ziomki z Pisza :)

• Nie możesz odpowiedzieć
138 odpowiedzi w tym temacie

#61 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 20 luty 2004 22:22

Ej ja uważam że ludzie z Pisza są za bardzo podzieleni na grupy, nie ma tu zgrania.

#62 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 22 luty 2004 21:43

u niektorych te zgranie wystepuje rzadko ale wystepuje :)

#63 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 18 maj 2004 19:56

Zgranie oczywiście że jest, ale w mniejszych grupach. :wink:

#64 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 18 maj 2004 22:06

A forum to jakbys Aanniiaa nazwała?

#65 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 19 maj 2004 20:10

Szysza, akurat na forum zgranie jakieś jest, nawet spore. Nieraz zdażają się inne myśli czy inne spojżenie na świat, ale nie każdy jest taki sam. najważniejsze że tu ludzie potrafią się dogadać i chociaż tu nie twożą grup. hmmm a jak bym to zanwała?? hmmm nie wiem sama, ale jak wymyśle cosik to Ci powiem, a sam wiesz że ja tworze tylko jak mnie wena najdzie a to jest tylko na % hehe jak sie w piatek napije to moja wena Ci sie znudzi hehe :wink:

#66 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 21 lipiec 2004 21:52

gadacie o zgraniu i imprezkach a na biwaku ile osob bylo :?: ja tam nie gadam tylko robie i z imprez jestem zadowolony, od kilkunastu dni imprezuje codziennie i spie po marnych pare godzin i nie narzekam :wink:

#67 famme

• Zarejestrowani
  • 332 postów

Napisano 24 lipiec 2004 13:16

O np taka famme jak ja na biwak nie miała pozwolenia od starych a jednak wi ększość biwaku spedziałam z wami.No i co do ogniska czy jakiegos spotkania to zawsze sie stawiałam i jest jeszcze kilka takich osób które jeszcze rzadnej imprezy zforum nie opusclili.....Moim zdaniem to sie nazywa zgranie.Bo ja nie wyobrazałam sobie zeby nawet na swoich urodzinach nie zobaczyc tych znanych mordek z forum...Bo dzieki tej paczce(bo juz chyba mozna tak powiedziec)Poznałam kupe swietnych ludzi a nawet zyskałam przyjaciół(buziak dla klaudii,Naila,mrufci,eliego)...I kto mi powie ze forum nie jest zgrane to chyab rozszarpie.Mozna nawet zobaczyc ze obojetnie na jakiej dyskotece forum tanczy ze soba w kółku,siedzi blisko siebie.I na wikszosci ludzi z forum mozna liczyc.Zawsze pomogą(w tym miejscu chciałabym podziekować olesiowi,kalikowi,arielowi)....Wiadomo jest tu kilka minusów i to duzych..Jak od samej władzy forum tak do zwykłych uzytkowinków forum. :) :) :) :) :) :D :( :)

#68 Chodnik 85

• Zarejestrowani
  • 53 postów

Napisano 29 sierpień 2004 13:15

Dla mnie brakuje klimatycznych klubów w Piszu. MIanowicie chodzi mi o kluby Techno, Dance, Rock. Nasze Piszkie kluby Charakteryzują sie tym ze grane tam jest wszystko po troszku :mrgreen:
Mam nadzieje ze niedługo ktoś wpadnie na pomysł wybudowania jakiegoś lokalu, gdzie będzie grany House, Trance itp :twisted:
Czekam z NIecierpliwoscią :wink:

#69 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 29 sierpień 2004 16:01

Chodnik zgadzam sie z Tobą, ale tylko po części. Ja sama baaaaardzo lubie techno i chciała bym żeby taki klubik techno był w Piszu, ale ludzi sluchających techno w Piszu nie jest tyle co np w Wawie... Otwierając takie kluby podzielone na rodzaje muzyki musisz patrzeć na ilość osób przebywających w tym klubie... A raczej w Piszu za dużego zysku bys na tym nie miał, bo jest to małe miasteczko z mało ilością ludzi zamieszkujących go, dlatego najwygodniej jest tu zrobić kluby czy dyskoteki z muzyką dla każdego ...

#70 Dj Karol

• Zarejestrowani
  • 179 postów

Napisano 29 sierpień 2004 18:59

pomimo że nie jestem z pisza ale należe do piszanina i musze że to jest druga moja rodzina która jest lepsza od jakis tam kolegów to jest grupa osób z pełnym zrozumieniem z którą można się bajdzo fajnie się pobawić a szczególnie z Taterką :mrgreen: :mrgreen: pozdro dla wszystkich taterników z pisza :mrgreen: Heeeeyyyyyy

#71 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 04 październik 2004 22:48

Dj Karol my dla cie fajni bo i ty dla nas zajefajny !! Pozdro .... :mrgreen:

#72 Baranek

• Zarejestrowani
  • 72 postów

Napisano 05 październik 2004 17:02

Ja w armii byłem i na biwaku byłem nawet trąbke przywiozłem ze soba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jesli chodzi o imprezy to jak byłem w Piszu to chyba na wszystkich byłem :D :) :lol: :mrgreen: :mrgreen:

#73 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 05 październik 2004 17:15

jeju Baranku ales Ty wyjebisty normalnie Piszanin pierwsza klasa....medal mu :!:

#74 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 05 październik 2004 21:01

no dokladnie demolka piszanin jak nic heheheeheh :mrgreen: :mrgreen:

#75 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 05 październik 2004 22:47

EEEEEEEEEEEEEE z tego co wiem to my wszyscy PISZANINIE HEJ !! :mrgreen:

#76 famme

• Zarejestrowani
  • 332 postów

Napisano 06 październik 2004 07:58

Tak jak ja Famme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#77 Moniś

• Zarejestrowani
  • 185 postów

Napisano 14 grudzień 2004 16:08

A ja pozdrawiam ... Ogierecka i Dj Karolka - bez obrazy dla pozostalych ale ich znam chyba najlepiej .... aaaa no i zapomnialabym :oops: i juz mi wstyd za te roztrzepanie; Szysze i Sleja.

A co do Chodnika z tymi barami odpowiem ... Poczekaj chłopcze tylko wygram w lotka to otworze taki zajebiaszczy bar :mrgreen: :lol:

#78 Moniś

• Zarejestrowani
  • 185 postów

Napisano 14 grudzień 2004 16:09

przepraszam za to brzydkie slowo ...
:arrow: wympksneło mnie sie :oops: :wink:

#79 perfumka

• Zarejestrowani
  • 73 postów

Napisano 15 grudzień 2004 17:28

Moniś życzę Ci żebyś szybko w tego Totka wygrała :lol:

#80 Moniś

• Zarejestrowani
  • 185 postów

Napisano 17 grudzień 2004 15:26

Jak wygram to dam Wam ludziska znac ... i w dniu otwartym wsio bedzie za darmoche :D :) :lol: :mrgreen: :mrgreen: hehehehe

#81 giecik

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 21 styczeń 2005 22:33

Prosze dla mnie podeslac zaproszenie Skorzystam :D

Moze pomoc Ci numerki poskreslac :P

#82 Pawel

• Zarejestrowani
  • 275 postów

Napisano 01 luty 2005 12:36

Najwieksze moje pozytywne zaskoczenie to te jedzenie ;) Mozna bylo wpasc cos zjesc,nie wazne o ktorej ;)

#83 Damned

• Zarejestrowani
  • 537 postów

Napisano 07 luty 2005 09:16

Cytat

Jak wygram to dam Wam ludziska znac ... i w dniu otwartym wsio bedzie za darmoche :lol: :D :o :mrgreen: :mrgreen: hehehehe

Slyszalem własnie ze cosik tam udalo Ci sie wygrac Moniś...iu 8)

Nie wiem czy pamietasz ale...
Nie zebym sie narzucał, ale...

Bylas mi winna 2.22 za dorobienie drugiel ligitki po tym przekrecie z lizakami 8)

UPSSS! Ciiicho... :roll:

#84 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 07 luty 2005 11:19

Ziomki z Pisza ... kazdy na swój sposób jest fajoski boski hej :mrgreen:
Kiedy na browarka idziem ludziska tak razem no ??? :mrgreen:

#85 Pawel

• Zarejestrowani
  • 275 postów

Napisano 08 luty 2005 00:40

W wakacje :?: moze na jakiegos grila :wink:

#86 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 08 luty 2005 09:36

oooooooo good idea Mr.Paweł !!! W wakacje to na pewno nie jeden taki grill bedzie ... :mrgreen:

#87 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 08 luty 2005 20:53

Jesli w te wakacje beda takie ognicha I GRILE jak w tamte to nie pozalujesz Paweł bylo Zaje... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#88 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 09 luty 2005 01:23

A jeszcze jak pójdziesz z nami na frytkowe lub krążkowe party to już w ogóle pokochasz życie piszanina :mrgreen:

#89 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 09 luty 2005 08:24

moim zdaniem imprezy z forum juz nigdy nie beda takie jak byly :cry: :cry: :cry:

#90 famme

• Zarejestrowani
  • 332 postów

Napisano 09 luty 2005 09:33

Przypomnijcie sobie ogniska ale te jedne z pierwszych:P:PWypas....Albo dj sebax's party takich rzeczy sie nie zapomina:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych