Skocz do zawartości

Najbardziej klimatyczne miejsca.

213 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 08 grudzień 2003 22:51

Miejsca, stare budynki, parki, mosty- wszystko to tworzy pewien klimat miasta.Ja lubie ulice waglicka, zimne piwko z kumplami w letni wieczor. A wy gdzie macie takie swoje miejsca?

#2 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 09 grudzień 2003 01:51

Przed burzliwymi zmianami w postrzeganiu przeze mnie swiata takimi miejscami byl stary plac zabaw(to lubila malo ambitna czesc mnie), piska plaża(nie zapomne tych codziennych wypadow na browarka, opowiadania glupot i robienia z siebie debili) i las(lubilem wsiasc na rower i ponapierac po lesnych drozkach)

#3 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 09 grudzień 2003 01:57

plac zabaw ok, kiedys zawsze tam chodzilismy na papierosa tak poza tym, to most kolejowy jest ok pod kazdym wzgledem i ruch maly

#4 RAS

• Zarejestrowani
  • 79 postów

Napisano 09 grudzień 2003 14:27

dobry jest pdk i jego ławki i scena doby jest park i plac zabaw dobra jest plaża wyszystko jest dobre kiedy jesteś z kumplami i robisz to naco masz ochote ale w wakacjie naj jest plaża durzo sztuń i fajnych foczek auuuu

#5 chritom

• Zarejestrowani
  • 59 postów

Napisano 09 grudzień 2003 15:14

Miejscem z klimatem jest żwirownia za cegłownią, juz za Piszem w strone Snopek, tylko że ją teraz szczelnie ogrodzili i cięzko tam jest sie dostac. Ale atmosferka tam byla przednia.

#6 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 09 grudzień 2003 15:24

Cytat

Miejscem z klimatem jest żwirownia za cegłownią, juz za Piszem w strone Snopek, tylko że ją teraz szczelnie ogrodzili i cięzko tam jest sie dostac. Ale atmosferka tam byla przednia.
oj zwirownia.pamietam jak chodzilismy tam z qmplami i skakalismysobie z gurek, potem taki starszy kolo costam sobie zlamal, strach nas ogarnął i koniec zabawy

#7 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 09 grudzień 2003 15:28

Zwirownia ma swoj klimat, tylko szkoda, ze przez plot tzreba przelazic

#8 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 10 grudzień 2003 19:49

Z kumplami mielismy swoja "ławke fazowniczke",no i oczywiscie stary plac zabaw.Poza tym chodzilem z qmplami duzo na ryby w rozne klimatyczne miejsca.

#9 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 11 grudzień 2003 12:20

Widze, ze stary plac zabaw gora. W te wakacje czesto robilismy sobie z kumplami wieczorami (jaki rym) ogniska na czystej, to chyba tez kultowe miejsce w Piszu.

#10 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 11 grudzień 2003 16:03

no i znowu gdzie sie nie ruszysz zawsze stary ogulniak i swoje klimaty noooo nie,nuuuudy,według mnie dla was zabicie czasu hmm ludzie czy jest tu ktos oprucz starego ogulniaka,nie ma jak zamelinować się gdzieś na kwadracie,albo gdzieś wziąć furkę i pojechać sobie nad jeziorko zwłaszcza w lecie bo teraz troszkę za zimno jednym z takich miejsc jes wysoki brzeg za wiartlrm spoko miejscówka nie dość że na mały melanżyk to i nie tylko:-)

#11 ticzer

• Zarejestrowani
  • 22 postów

Napisano 11 grudzień 2003 17:57

Cytat

Ktos tam sobie teraz ładny dom postawil.Radze popatrzec.Ktos mial pomysł;)

#12 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 11 grudzień 2003 19:02

Mikro jak zwykle jakis problem masz...przeciwko ludziom ze starego teraz.Jakies uprzedzenia?Jezeli chodzi o wysoki brzeg to bywalem tam na biwakach.NIezla miejscowka.Pozdrawiam

#13 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 11 grudzień 2003 19:28

oki musze troszke przystopować sorrki za niekture poraszki ;)

#14 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 11 grudzień 2003 22:48

Cytat

oki musze troszke przystopować sorrki za niekture poraszki ;)
A nie mozna bylo tak od razu?

#15 GrU

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 12 grudzień 2003 05:37

Wypas miejscoofka jest w parku ten nowy plac zabaw , szczegolnie po jakiejs najebce:)(co to ludziom do glowy nie przyjdzie:))

#16 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 12 grudzień 2003 15:00

Myslalem, ze by tam cos zaoraganizowac na placu kiedys jakas imprezke, jak dzieci pojda lulu. Jesli chodzi o miejsca poza piszem to nie ma sensu o tym mowiec, bo tego jest po chu....

#17 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 12 grudzień 2003 15:02

jesli chodzi o zwirownie to pomysl z domkiem ok, tylko gdzie kur... miesjsce na lezenie na trawce, a i na grzyby nie pojdziesz bo wszystko ogrodzone ;)

#18 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 12 grudzień 2003 15:54

Cytat

Wypas miejscoofka jest w parku ten nowy plac zabaw , szczegolnie po jakiejs najebce:)(co to ludziom do glowy nie przyjdzie:))
Stary, wiesz co dobre.Ja na tych hustawkach to mam takie jazdy ze masakra.Nawet na trzezwo jest git tylko musisz sobie sluchaweczki do uszu wszadzic i buju buju.

#19 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 12 grudzień 2003 16:18

Do tamtego parku to na dlugich przerwach chodzilismy na fajka, tylko wtedy to tam tylko plalmane lawki staly, a teraz wypasik widze

#20 arcus

• Zarejestrowani
  • 166 postów

Napisano 12 grudzień 2003 16:43

dla mnie najbardziej klimatycznym miejscem była fregata, ale nie ta teraz tylko jeszcze za starego właściciela. Wtedy tam było fajnie jak sie przyszło ekipą. teraz też może być ale to już nie to samo. Chociaż nadal nie ma w Piszu lepszego baru nad Fregatę :-)

#21 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 12 grudzień 2003 16:45

Moze jakas sonda o piskich barach?

#22 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 12 grudzień 2003 16:48

Jezeli chodzi o sondaz to
http://www.piszanin....ws=25&what=more
Juz wkrotce...wkrotce

#23 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 12 grudzień 2003 16:50

no no no ciekawe

#24 RAS

• Zarejestrowani
  • 79 postów

Napisano 12 grudzień 2003 22:30

Cytat

Cytat

Stary, wiesz co dobre.Ja na tych hustawkach to mam takie jazdy ze masakra.Nawet na trzezwo jest git tylko musisz sobie sluchaweczki do uszu wszadzic i buju buju.
tak tak szkegulnie jak chesz na żabke siadasz nanią bujasz się jak dziki a tu pała z krzaków wyskakuje (kiedy niewyskakiwali z krzaków) ale pompe miałem chłopaki też ,jak się mnie pytał a ty tu co a ja na delfinka chciałem:) i spisał mnie i białego pozdro biały pozdro gru i pozdro ekipa z tamtego męlanżu:)
ps:plac zabaw to też dobre miejsce na bujanie się na huźdawce z panną;)

#25 GrU

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 14 grudzień 2003 19:57

taaa to bylo zaskoczenie maxymalne niedosc ze wyskoczyl zza krzaka to jeszcze z psem u boku:) jak oni to robia??:] a polewa byla nie przecietna z konwersacji z panem POLICJA:]
Pisss(z)

#26 andy

• Zarejestrowani
  • 89 postów

Napisano 14 grudzień 2003 20:19

tak tak szkegulnie jak chesz na żabke siadasz nanią bujasz się jak dziki a tu pała z krzaków wyskakuje (kiedy niewyskakiwali z krzaków) ale pompe miałem chłopaki też ,jak się mnie pytał a ty tu co a ja na delfinka chciałem:) i spisał mnie i białego pozdro biały pozdro gru i pozdro ekipa z tamtego męlanżu:)
ps:plac zabaw to też dobre miejsce na bujanie się na huźdawce z panną;)[/quote]

jak to bedzie po polsku ?????????

#27 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 14 grudzień 2003 21:02

No wlasnie nasza kochana milicja jest bezbledna.Jakis miech temu siedze se z qmpela w parku na lawce,nic nie slychac a tu nagle pan wladza z plutem u boku sie wylania.Spisal godnosc i kazal lawke pomalowac.Myslalem ze to jaja ale slimak tzn.mily pan serio mowil i pomalowalismy(fazka byla niekulawa), bo lepiej bylo po kilka zika na farbe wydac niz po 100 mandaciku(troche farby jeszcze zostalo wiec jak bedziecie potrzebowac to sie zgloscie :wink: ).A najlepsze jest to ze ta laweczka to jush chyba z 10 razy byla malowana.

#28 Sola1se

• Zarejestrowani
  • 58 postów

Napisano 15 grudzień 2003 10:19

przyjemne z pozytecznym, ale prymas co wy z ta lawka robiliscie, ze wam kazac ja malowac?

#29 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 15 grudzień 2003 18:09

Siedzielismy na niej troche nie tak jak trzeba bo na oparciach.Kolo na to:"Co by bylo jakby jakis starszy czlowiek chcial usiasc?Cala lawke pobrudziliscie".A to bylo jakos wtedy co pierwszy snieg spadl.

#30 GrU

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 16 grudzień 2003 09:45

[shadow=black]Tylko Jak tu usiasc jak taka lawaka juz jest brudna... jakos na to nie moga wpasc ze to juz bylo wczesniej...[/shadow]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych