Proponuje otorzyć w piszu Muzeum Mazurskie. Można by w takim muzeum zaprezentować historia naszych ziem. Powiesic historyczne zdjęcia dokumenty czy jakies inne ciekawe eksponaty. Najlepiej jakby takie muzeum powstalo w budynku Ratusza. Sa tam piękne wnetrza odpowiednie na takie cele. Czesc wydziałow lub cale starostwo można przenieść do innej lokalizacji, np. do budynku internatu na ul. Warszawskiej.
Muzeum Mazurskie w Piszu.
Rozpoczęte przez złośliwy, 16 kwi 2006 09:08
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 kwiecień 2005 14:02
Napisano 25 sierpień 2005 22:16
O! Spoko! To kiedy, jutro??
Napisano 26 sierpień 2005 00:38
teraz koło MZP (muzeum ziemi piskiej) powieszono 2 ta blice z fotkami na których to przedstawiono ważne lub mniej ważne imprezy.
sami zerknijcie rzuca się w oczy
najlepsza jak dla mnie fotka z majstrem
sami zerknijcie rzuca się w oczy
najlepsza jak dla mnie fotka z majstrem
Napisano 16 luty 2006 01:34
A czy Muzeum Ziemii Piskiej nie spełnia tej funkcji? Pytam, bo dawno nie byłem.
Napisano 07 marzec 2006 10:29
Spełnia!
Ale od mojej pierwszej wizyty w tym muzeum (wycieczka z zerówki) nic tam się nie zmieniło, te same dziki, sarny, ptaki, itp.
od czasu do czasu (kilka lat) coś nowego się trafi a tak..... to samo
Ale od mojej pierwszej wizyty w tym muzeum (wycieczka z zerówki) nic tam się nie zmieniło, te same dziki, sarny, ptaki, itp.
Napisano 16 kwiecień 2006 09:08
Cytat
Spełnia!
od czasu do czasu (kilka lat) coś nowego się trafi a tak..... to samo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych