Witam
p.Wero nie odrzucam pomysłu z tunelem, napisalem tylko że jest to rozwiązanie nierealne ze względu na koszty i potrzebę przebudowy sieci, które biegną pod jezdnią. To tyle na temat tunelu. Co do mostu to jest obecnie ogloszony przetarg na projekt techniczny i wykonawczy. jest szansa, że w przyszłym roku rozpoczną się prace, ale nie zapeszajmy. Co do postu Stuarda, to inwestycja ma być wchodziła w ulicę Kwiatową i Klementowskiego.
Pozdrawiam
światła na kościuszki
Rozpoczęte przez Stuart, 20 lip 2005 15:38
35 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 czerwiec 2005 12:23
Napisano 17 czerwiec 2005 17:44
tunel jest totalnie bezsensowny. W większości miast jest pełno tuneli i strach do większości wejść. Pełno ziomków, ABS-ów sobie stoji, gdy deszczyk pada i nie jest miło. Chociaż już teraz jest monitoring to zmienili chyba miejsce pobytu. Ale w Piszu moze być podobnie...
Po co komuś coś takiego lepszy jest pomysł NoSkillNoFun'a
Po co komuś coś takiego lepszy jest pomysł NoSkillNoFun'a
Napisano 12 lipiec 2005 22:45
a ja mysle ze te pomysly sa raczej w fantazji , popatrzcie jak jakis baran pomalowal pas ruchu jadac grunwaldzka w strone przejazdu w kierunku do plusa .ktos taki chyba nawet rowerem niejezdzi . poprostu osiol jak mozna jechac lewam pasem i potem zjechac z niego by znowu wjechac na niego i co mam na lewam pasie czekac az ktos mnie pusci z prawego by to (zebre) minac .lepiej niech nikt nic nie robi juz na drodze jak nie umie .trzeba bylo lewy pas oznaczyc ze z niego skreca sie w lewo a prawy ze jedzie sie prosto :wink: i tak niebede sie stosowac do tego co zrobili debile. do uni weszliscie bez glow.a po co ta druga zebra jak sie jedzie z dworcowej? i tak lipe zrobili jak sie jedzie z biedronki w lewo skrecajac w kierunku sportowego to jest glowna a jesli chce na dworzec w prawo to mam ustapic pierwszenstwa temu kto jedzie z miasta . paranoja .wstydzcie sie
Napisano 15 lipiec 2005 08:47
Witam
Drogi o których pisze Pan Stuart są drogami krajowymi i za ich oznakowanie odpowiada GDDKiA Oddział w Olsztynie Rejon Ełk.
Pozdrawiam
Drogi o których pisze Pan Stuart są drogami krajowymi i za ich oznakowanie odpowiada GDDKiA Oddział w Olsztynie Rejon Ełk.
Pozdrawiam
Napisano 16 lipiec 2005 08:02
heejjaa.dzieki za informacje Panie Jacku.pozdrawiam
Napisano 20 lipiec 2005 15:38
po kilku dniowej obserwacji musze powiedziec ze ludzie teraz nie umieja jezdzic tym odcinkiem drogi teraz kazdy jedzie prawy i nikt niechce lewym :twisted: .codziennie jade tym odcinkiem dzisiaj akurat widzialem ze z prawego kierowacy skrecaja w lewo i na lewy pas dopiero za to zebra .jest jeszcze gozej i mysle ze jak Pan napisal kto jest za to odpowiedzialny to i tak wladze pisza nie sa takie bez winy jak same widza ze jest zle to moga apelowac czemu na to pozwolily .obled jak mozna sobie na wlasnym podworku pozwolic na cos takiego .pozdrawiam Pawla ktory raz na jakis czas przeglada posty z kawiarenki . :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych