Skocz do zawartości

Życie w Piszu czy jest ciekawe czy nudne??

• Nie możesz odpowiedzieć
74 odpowiedzi w tym temacie

#61 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 28 luty 2006 20:35

czy wielkomośc Roxi to orientuje sie w terenie co pisała wczesniej?/ przejżyj troche to zobaczysz o co mi chodzi...
i zwracaj sie do mnie grzeczniej chyba że juz jestes na maxa pozbawiona kultury :]

#62 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 28 luty 2006 20:40

Driver z tą zima to masz zupełna racje bo turyści przyjeżdzają tutaj tylko na sezon letni... ale mi chodziło o to że jak by piska modziez chciała to zawsze sami na własna ręke sobie zorganizowała rozrywke ... nawet w zimę... przeciez do spedzania codziennego czasu nie trzeba tylko pubów i piwska

#63 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 01 marzec 2006 00:24

Cytat

Driver z tą zima to masz zupełna racje bo turyści przyjeżdzają tutaj tylko na sezon letni... ale mi chodziło o to że jak by piska modziez chciała to zawsze sami na własna ręke sobie zorganizowała rozrywke ... nawet w zimę... przeciez do spedzania codziennego czasu nie trzeba tylko pubów i piwska

Ja tylko tutaj dodam, że mniejsze miasto pomaga w tym, że bardziej się znamy a co za tym idzie łatwiej nam się spotkać w mniejszym mieście niż w większym. Zobaczcie, że pomimo tego, że nasza paczka się rozpadła z takich czy innych względów to wszystkie kontakty zostały i raczej obojętnie koło siebie nie przechodzimy.

Ja myśle, ze np. taki Olsztyn to nie Ameryka. To tylko 100km. Dobrym samochodem to raptem 1,5h jazdy bez wysiłku. Można się wtedy wychlać, wytańczyć i co by nie tylko i wrócić do Pisza. Nie chleje się w barach przez cały tydzień. Nie ma aż tyle kasy. Oczywiście nie każdy ma samochód i nie każdego stać na wycieczki, ale zakładam wariant optymistyczny.

#64 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 04 marzec 2006 12:40

Zawsze można urządzic też "Big Chałupos Party" jesli ktos np. Ja, ma ją wolną na dłuższy czas. Wyjazd na balety do Olsztyna to dla mnie na jeden wieczór wydatek 100 zł heh więc ja wole urządzic se Olsztyn w domu no a potem czemu nie na usia siusia tany tany wybrac sie :D :D :) :twisted: ... Kazdy lubi to co chce :lol:

#65 Ziompomka

• Zarejestrowani
  • 420 postów

Napisano 05 marzec 2006 17:34

Salka akrobatyczna... z niej korzystalo by niewiele wiecej osob niz dotychczas. Tutaj chyba trzeba bybylo bardziej powszechnego rozwiazania :D yyy... Disneyland :D :)

#66 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 13 marzec 2006 09:38

Ziompomka czego byś nie wymyśliła po jakimś czasie i tak by sie znudziło....
Pisz ma nam zapewnić teraz więcej rozrywek dzięki barom które juz są w trakcie budowy :lol:

#67 bolo

• Zarejestrowani
  • 47 postów

Napisano 14 marzec 2006 08:03

Cytat

Pisz ma nam zapewnić teraz więcej rozrywek dzięki barom które juz są w trakcie budowy :lol:
Jeśli obiad, to polecam tawernę "Pod Wierzbami" :) a jeśli browarek w ciekawym miejscu to polecam nowy barek "Garden Grill" (4.50,- za złoty napój) Garden ma swój klimat.
Oba te miejca powstały niedawno, ale warto odwiedzić

Pozdrawiam

#68 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 21 marzec 2006 20:07

Bolo piszesz o tych barach nad rzeką?? jeśli tak nie tego nad sama rzeką nie polecam w zime bo jednak jak sie usiądzie to jest tam troche zimno... za to jak sie ustanie to cieplutko... czyli zimą piwko na stojąco

#69 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 21 czerwiec 2006 10:28

A gdzie ten bar "Pod Wierzbami"??Garden Grill to wim gdzie ale tych drzew to nie kojarze ;/

#70 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 21 czerwiec 2006 10:46

hehehe Aanniia tak sobie przeczytałem stronke z postami i zauwazyłem swietne zdanie nie zebym ciebie krytykował ale "wielkie miasta takie jak olsztyn i wawa ?? Od kiedy olsztyn jest wielkim miastem ?? 170 tys hehe niezle niezle :P

Co do baru "pod Wierzbami" przejdz sie kawałek dalej za Garden grill i nie ma mozliwosci zebys go nie zauwazył ;]

#71 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 23 czerwiec 2006 06:53

senkju wery macz :wink:

#72 insomnia

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 23 czerwiec 2006 16:42

Cytat

Wiecie co teraz to przeadzacie-wyjedzcie sobie daleko gdzie bedziecie sami to sie przekonacie ze w piszu jest zajebiscie!! Pisz to przyjemne miasteczko,swietnie miejsca i widoki.Ja bym sie przejmowala gdybym mieszkala w kolnie-tam nawet dyskoteki nie maja:P

dyskoteki to już wieśniackie określenie zabaw; teraz jest CLUBING! jesli wiesz co to jest, bo w Piszu nigdy się nie dowiesz, dlatego tu nie mieszkam. Każdy swoje chwali. Jasne chwal się jeśli lubisz być chamem bo nawet kina tu nie ma (czynnego), więc jak na dzień dzisiejszy Pisz onacza... nieważe ale powiem tak: można tu się urodzić i umrzeć ale nie żyć.

#73 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 25 czerwiec 2006 07:02

nie powiem,ale jednak powiem i pochwalic musze,bo wraz z wiosną odżyła nie tylko przyroda,ale i Pisz :P

#74 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 29 czerwiec 2006 14:38

Cytat

teraz jest CLUBING! jesli wiesz co to jest, bo w Piszu nigdy się nie dowiesz, dlatego tu nie mieszkam.

Znalazł się wielki pan światowy człowiek!!
Pisz to nie busz afrykański!! Ludzie (niektórzy) tu nawet angielski znają!! Także się tu nie popisuj znanymi określeniami, które uważasz za niewiadomo-jak-trudne-nieznane-i-szpanerskie!

LoL..

Ja Ci moge powiedzieć, że Ty na 100% nie wiesz co to za skrót PLUS (taki supermarket jakbyś nie wiedział, bo wy tam w świecie macie przecież hipermarkiety...wow!...)

PS Nie ma kina bo ludzie nie chodzili do niego, a za darmo nikt filmów puszczać nie będzie!!

Pozdrowienia

#75 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 02 lipiec 2006 00:35

hehe insomnia wiesz zawsze bawia mnie takie posty w stylu jak twoj :P tak z ciekawosci gdzie mieszkasz kolno ?? orzysz ?? :D czy wielkie miasto zwane olsztynem ?? :D

Ps: A co do tych chamów to troche przegiołes moze nie uwierzysz ale niektórzy w Piszu nawet czytaja ksiazki :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych