Skocz do zawartości

targowisko miejskie

12 odpowiedzi w tym temacie

#1 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 10 wrzesień 2005 12:20

A ja mam takie małe pytanie do Osir-u ktory zarzadza targowiskiem miejskim. Czy kiedys pojawi sie tam choc jeden smietnik ??!!
I jeszcze jedno nie ma ani jednego smietnika ugim na ul. Chopina i Polnej przeciez tymi ulicami na ogrodki działkowe ida/jada dziesiatki osob ???
Czekam na ospowiedz Panie rzeczniku ;]

#2 Mała

• Zarejestrowani
  • 70 postów

Napisano 10 wrzesień 2005 13:45

pomylka na ul. Chopina jest jeden smietnik ugim 8)

#3 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 10 wrzesień 2005 18:36

ehhh wprowadzasz ludzi w błąd. Nie ma ani jednego....... a jesli faktycznie jest to prosze opisz mi mniej wiecej w ktorym miejscu bo moze slepy jestem..................

#4 Mała

• Zarejestrowani
  • 70 postów

Napisano 11 wrzesień 2005 11:21

No wiec idziemy ul. chopina i przed siatka w "zakatku" stoi zielony smietnik (koło biura szpitala)(miejscepubliczne)na ul.polnej( na ul sienkieiwcza rowniez chyba tylko te nalezace do szpitala) nie ma smietnika, a to moze dlatego ze po 1 nie ma gdzie postwic np. takiego zielonego smietnika a po 2 prawie przed kazda posesja stoi smietnik nalezacy do niej wiec jak juz by ktos chciał wyrzucic jakis papierek to napewno by sie nikt nie obraził jak by wyrzycił do takiego duzego szarego pojemnika. No wiec takie małe smietniczki powinny stac tuz przy wejsciu na ogrodki działkowe, na tereinie samych działek nie koniecznie gdyz własciciele sami zaopatrzeni sa w jakis pojemnik do smieci lub np. je pala ;] Na ul rybackiej tez chyba nie ma smietnika chyba ze przed basenem (miejsce publiczne), na ul. sikorskiego tez nie ma smietnika tylko te nalezace do posesji. Smietniki znajduja sie tylko w miescach publicznych dotyczacych nie tylko mieszkancow np. ulicy. Ale oczywiscie moge sie mylic 8)

#5 Mała

• Zarejestrowani
  • 70 postów

Napisano 11 wrzesień 2005 11:31

a jesli chodzi o targowiskoto fatycznie powinny sie tam pojawic smietniki przynajmiej przed kazdym z wejsc, lecz nie koniecznie bo w ten sposob miasto stwarza miejsce pracy ;] zauwazyłam ze przyjezdzaja tam ludzie ktorzy sprzataja całe targowisko . pozdrawiam Forumowiczow

#6 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 11 wrzesień 2005 16:45

Ehhh to jest teren szpitala.........
co do targowiska to jest tam zatrudniona tylko jedna osoba do sprzatania........

#7 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 11 wrzesień 2005 18:01

nie przepraszam nie jedna, targowisko sprzataja ludzie ktorzy pracuja juz od dawna w na stadionie wiec jakos nikt nie stworzył nowych miejsc pracy ..... no ale moge sie mylic

#8 kamilcia

• Zarejestrowani
  • 17 postów

Napisano 12 wrzesień 2005 09:59

noskillnofun chyba interesuje ciebie ta posada ,tak mocno zalegasz jak chcesz to ja mam działke do posprzątania przyjdź dam ci zarobić to może sobie ulżysz pamietaj ... don't worry be happy ...

#9 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 15 wrzesień 2005 18:44

Ehhh wiesz co kamilcia jestes taka głupia i ograniczona ze az mi ciebie szkoda...... widze ze usilnie szukasz zaczepki i prowokujesz do pisania nie potrzebnych pierdoł zal mi ciebie naprawde mi ciebie szkoda...........

#10 Jacek Zarzecki

• Zarejestrowani
  • 17 postów

Napisano 29 wrzesień 2005 10:59

Witam
Zwrócę uwagę na ten problem służbom odpowiadającym za utrzymanie czystości
Pozdrawiam
Jacek Zarzecki

#11 Kiki Caron

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 02 październik 2005 15:13

Żeby tak dało się nie śmiecić
- niepotrzebne byłyby śmietniki;
Można by lepiej miasto oświecić
- powstałyby klomby i... kwietniki!

Ale niestety jesteśmy za... brudem,
papiery, folie, puszki, pety i czworonogi;
Miasto swój wygląd poprawia z trudem
- kto brudzi i śmieci ten zwykle... ubogi!

#12 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 03 październik 2005 09:58

Piekny wierszyk..... ale po co ???

#13 Remes

• Zarejestrowani
  • 349 postów

Napisano 03 październik 2005 10:21

Wiersz – czy proste słowa ?
Ważne że są ,że docierają, tam gdzie trzeba .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych