Skocz do zawartości

TUNING W PISZU

262 odpowiedzi w tym temacie

#1 DJ STHONKA

• Zarejestrowani
  • 17 postów

Napisano 16 październik 2005 12:27

Witam jestem ciekaw jaką popularność ma tuning samochodowy w Piszu. Ja działam w sochaczewskim tuning team. Chciałbym dowiedzieć sie czy istnieje w waszym mieszcie klub tuningowy, ewentualnie czy są osoby które zajmuja się tym prywatnie. Przesyłajcie ciekawe zdjęcia waszych aut oraz linki do stron internetowych. Ja aktualnie posiadam forda fiestę rocznik 1994 poj 1.8 16V 130KM. Pozdrawiam serdecznie mam nadzieję że temat przypadnie wam do gustu.

#2 yoozu

• Zarejestrowani
  • 26 postów

Napisano 18 październik 2005 16:27

Jasne, ze jest nazywa sie Kwadrat i miesci sie w centrum Pisza naprzeciwko domu kultury :p

#3 DJ STHONKA

• Zarejestrowani
  • 17 postów

Napisano 18 październik 2005 20:06

chodzi mi o nocne ściganie sie po mieście no i wyjazdy na zloty.

#4 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 18 październik 2005 22:12

ja naleze do klubu vw- jest to klub na nasz teren [ warmia-mazury] i istnieje od niedawna tak wiec dopiero sie rozwija, organizowane sa bardzo czesto rozne spoty, w tym roku bylismy na majovwce w wawie i na vwmanii w trojmiescie. oficjalna strona to www.vsv.prv.pl a zdjecia i opis mojego samochodu sa na www.vwzone.pl pod nickiem driverVSV. pozdroo

#5 andy

• Zarejestrowani
  • 89 postów

Napisano 19 październik 2005 18:30

Nie chodzi mi o tuning ale związaną z samochodem sprawę , czy może ktoś się orientuje gdzie w Piszu zestroję antenę radia CB ?, mam dwie sztuki do zestrojenia.

#6 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 19 październik 2005 21:58

z tego co wiem to w piszu nigdzie kolega wozil do elku bo tam podobno najblizej

#7 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 19 październik 2005 23:48

jooo tuning w Piszu się posuwa hahaha
niestety z tym to w Piszu cienko
ale za to jak Driver wyżej zareklamował VSV tuning dobry można zauważyć u chłopaków z Olsztyna
jak ktoś zainteresowany to niech wpada na spoty
ja wpadam :D:D:D

#8 andy

• Zarejestrowani
  • 89 postów

Napisano 20 październik 2005 06:27

Cytat

z tego co wiem to w piszu nigdzie kolega wozil do elku bo tam podobno najblizej
Dzieki musze gdzies po trasie popytac i zajechac do jakiegos "magika".

#9 DJ STHONKA

• Zarejestrowani
  • 17 postów

Napisano 20 październik 2005 21:57

Driver dzięki za adresy stron twój golfik prezentuje się ciekawie ja też mam zamiar założyć strumienice powiedz co zyskuje po założeniu strumienicy. Katalizator został wcześniej usunięty auto dostało większego kopa a jak zamątuje strumienice nie spowoduje jakiegoś osłabienia mocy.

#10 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 21 październik 2005 22:07

u mnie spowodowalo to ze stal sie bardziej elastyczny na wyzszych biegach. a tak poza tym to zapomnial;em o najwiekszym tuningu w piszu - jest to opel astra naszego moderatora

#11 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 21 październik 2005 22:40

Cytat

u mnie spowodowalo to ze stal sie bardziej elastyczny na wyzszych biegach. a tak poza tym to zapomnial;em o najwiekszym tuningu w piszu - jest to opel astra naszego moderatora

Hehe, założenie felg,brewek czy wydechu tuningu nie czyni. Ja się na ten temat nie wypowiadam z dwóch powodów. 1szy z nich to się na tym nie znam a 2gi to taki,ze w samochodzie póki co nic nie robię. Ale miło, że o mnie pamiętałeś

#12 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 23 październik 2005 06:58

Szysza .... nie bądź taki skromny :D:D:D:D:D :P:P:P:P:P

#13 DJ STHONKA

• Zarejestrowani
  • 17 postów

Napisano 23 październik 2005 12:36

witam wracając do tematu tuningu właśnie zamontowałem sobie sprzęt grzmiący w moim bagażniku jest to tuba alpharda 400w i wzmacniacz też alphard 2x 300w w dzwiach 100w dwodrożne alphard a steowane to wszystko jest alpiną. mogę udzielic kilku informacji na temat sprzetu alphad poniewarz mam dostęp do cennika i oferty narka pozdrawiam.

#14 Dj Karol

• Zarejestrowani
  • 179 postów

Napisano 24 październik 2005 15:06

siemka wszystkim.Dj STHONKA a masz jakieś fotki swoich głośników ALPHARD albo jakies linki.Bo jestem ich ciekaw :] bo z tego co widze to masz tylko radyjko lepszej firmy.pozdrówka

#15 MICHAŚ

• Zarejestrowani
  • 21 postów

Napisano 24 październik 2005 16:12

Ja ostatnio poddalem tuningowi moja meride extrem 900 zamienilem licznik sigma bc 500 na nowy licznik sigma bc 1200(srednia predkośc, max predkosc) z systemem bez przewodowym zalozylem tez koze 3ttt bio arms aluminium moze rowerek troche ciezszy ale za to mniejszy opor powietrza przy zlozeniu sie na niej :P :wink:

#16 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 24 październik 2005 20:25

zapomnialem napisac o najbardziej zaje... stuningowanym samochodzie ktory buja sie po piszu - na szczescie nie jest z pisza i nie trudno sie domyslic ze ma tablice BKL :P bo jest tak zje.... ze wstyd mi bylo za nim ostatnio jechac :D - jest to czerwony golf III ktory stoi tak wysoko jak kaczka i ma jak to w kolnie chlopaki lubia 2 pasy przez srodek a na nich jakiegos tygrysa czy cos takiego :P az nie chce sie wierzyc ze tak mozna spier.. samochod :evil:

ps. sorry za wyrazenia ale az mi sie serce lamie ze tak mozna spier.. taka marke jak VW :x :x :x

#17 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 24 październik 2005 23:35

hahaha ... driver Ty po prostu przewrażliwiony jesteś ... wypij rumianku ... uspokój się :D:P:P
ale fakt jest faktem i go nie zmienimy,że co poniektórzy zrobią z samochodu cyrk na czterech kółkach :P
dlatego ja nie zabieram się nic a nic do zrobienia coś z moją historią,bo bym jeszcze skrzywdziła staruszka :) albo sprzedam go dla BKLów to się pewnie ucieszą i z tej okazji to dadzą nawet cztery paski przez środek :P :twisted:

#18 samsung312

• Zarejestrowani
  • 3 postów

Napisano 25 październik 2005 14:30

Roxi, kto by chciał tego Twoejgo niebieskiego Vw, który wygląda jak polonez, nawet tacy jak z Kolna by go nie chcieli

#19 hin1

• Zarejestrowani
  • 42 postów

Napisano 25 październik 2005 14:40

:P a ja tego golfa o któreym mówi Driver znalazłem na jego klubowej stronie http://www.vsv.prv.pl/ w galerii z szyman2005 tylko że wcześniej był zielony O -ZONE tuning
:D

#20 DJ STHONKA

• Zarejestrowani
  • 17 postów

Napisano 25 październik 2005 21:53

polecam biały mleczny kolor folii do lamp z lekkim odcieniem perły . Folia łatwa w montażu iciekawy wygląd policja może tylko pozazdrościć przepuszcza światło w 95%. piszcie coś na temat a nie obgadujcie innych. :|

#21 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 25 październik 2005 23:38

Cytat

:P a ja tego golfa o któreym mówi Driver znalazłem na jego klubowej stronie http://www.vsv.prv.pl/ w galerii z szyman2005 tylko że wcześniej był zielony O -ZONE tuning
:D

nono dokladnie to ten a przynajmniej ten sam koles nim jezdzil ale w sumie to chyba ten sam bo zgadzaja sie zderzaki,lotka, wydech i super sportowy zawias tylko kolor sie nie zgadza ale jaki kolor ma miec samochod na kurpiach jak nie czerwony :mg: :mg: :mg:

#22 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 26 październik 2005 17:42

Cytat

Roxi, kto by chciał tego Twoejgo niebieskiego Vw, który wygląda jak polonez, nawet tacy jak z Kolna by go nie chcieli

masz lepszy ?? masz zarejestrowany jakiś samochód na swoje imię i nazwisko ??
więc zamknij się szczeniaku

#23 samsung312

• Zarejestrowani
  • 3 postów

Napisano 27 październik 2005 08:27

O to chodzi że mam własny samochód i w dowodzie rej. zapisany na mnie, a szczeniaczków to sobie możesz znaleść niepodwiem gdzie, bo jestem starszy od Ciebie :]

#24 kolniak001

• Zarejestrowani
  • 4 postów

Napisano 27 październik 2005 10:17

Tak sie skałada ze jestem z kolana i znam bardzo dobrze właściaciela tego auta. Nie jest to ten sam golf co kiedyś :] zielony jest i dalej jeździ tyle że bez tuningu został przywrócony do pierwotnego stanu, spojlery dostał po nim czerwony
Chłopaki narazie nie mają kasy na tuning i jeżdża takim jak jest :P

NIE ROZUMIEM TYLKO TYCH USZCZYPLIWYCH UWAG W STRONE KOLNA :x :x :x

KAŻDY ROBI SAMOCHÓD DLA SIEBIE A NIE DLA "LUDU" WIĘC JEŻELI NIE PODOBA CI SIE TO NIE OBRAŻAJ KOGOŚ NA FORUM :x :x :x

#25 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 27 październik 2005 15:38

Cytat

O to chodzi że mam własny samochód i w dowodzie rej. zapisany na mnie, a szczeniaczków to sobie możesz znaleść niepodwiem gdzie, bo jestem starszy od Ciebie :]

po Twojej wypowiedzi stwierdziłam,że jesteś zwykłym szczeniakiem ...
a w moim wieku już miałeś auto zarejestrowane na siebie ??
a zresztą nie mam zamiaru z Tobą dyskutować ... zachowujesz się jak imbecyl
ten samochód jest pamiątka po moim świętej pamięci dziadku
i jestem z niego dumna jak cholera ... a wiesz czemu ??
bo jest po pierwsze MÓJ MÓJ I TYLKO MÓJ a po drugie jak na rocznik 1976 zajeb.... lata

#26 MICHAŚ

• Zarejestrowani
  • 21 postów

Napisano 27 październik 2005 22:01

NIE Kłuccie sie oto kto kogo zabil :D

#27 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 28 październik 2005 23:46

Cytat

Tak sie skałada ze jestem z kolana i znam bardzo dobrze właściaciela tego auta. Nie jest to ten sam golf co kiedyś :] zielony jest i dalej jeździ tyle że bez tuningu został przywrócony do pierwotnego stanu, spojlery dostał po nim czerwony
Chłopaki narazie nie mają kasy na tuning i jeżdża takim jak jest :D

NIE ROZUMIEM TYLKO TYCH USZCZYPLIWYCH UWAG W STRONE KOLNA :x :x :x

KAŻDY ROBI SAMOCHÓD DLA SIEBIE A NIE DLA "LUDU" WIĘC JEŻELI NIE PODOBA CI SIE TO NIE OBRAŻAJ KOGOŚ NA FORUM :x :x :x

a widziales srebrna calibre na BKL z dwoma czerwonymi pasami przez caly samochod z naklejka z tylu " LOTUS 3.0 i" albo super zielonego poloneza ze srebrnymi zderzakami i srebrnymi wstawkami ze nie wspomne o w/w golfie ?? bo jak widziales to sam sobie odpowiedz na pytanie dlaczego mam takie zdanie na temat tuningu w kolnie i okolicach bo to jest temat o tuningu i oceniam tuning w kolnie a nie inne rzeczy, pozdroo dla prawdziwych tuningowcow

#28 kolniak001

• Zarejestrowani
  • 4 postów

Napisano 29 październik 2005 12:28

a widziales srebrna calibre na BKL z dwoma czerwonymi pasami przez caly samochod z naklejka z tylu " LOTUS 3.0 i" albo super zielonego poloneza ze srebrnymi zderzakami i srebrnymi wstawkami ze nie wspomne o w/w golfie ?? bo jak widziales to sam sobie odpowiedz na pytanie dlaczego mam takie zdanie na temat tuningu w kolnie i okolicach bo to jest temat o tuningu i oceniam tuning w kolnie a nie inne rzeczy, pozdroo dla prawdziwych tuningowcow[/quote]

Calibre widziałem (faktycznie nic pięknego :wink: ) a poloneza nie widziałęm
A czy w piszu nie jeżdzą samchody choinki??? :D

#29 DJ STHONKA

• Zarejestrowani
  • 17 postów

Napisano 29 październik 2005 12:46

co powiecie na naszą policje która jest przeciwnikiem przyciemniania szyb czy też lamp montowania podswietlania podwozia.

#30 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 29 październik 2005 21:32

[quote]a widziales srebrna calibre na BKL z dwoma czerwonymi pasami przez caly samochod z naklejka z tylu " LOTUS 3.0 i" albo super zielonego poloneza ze srebrnymi zderzakami i srebrnymi wstawkami ze nie wspomne o w/w golfie ?? bo jak widziales to sam sobie odpowiedz na pytanie dlaczego mam takie zdanie na temat tuningu w kolnie i okolicach bo to jest temat o tuningu i oceniam tuning w kolnie a nie inne rzeczy, pozdroo dla prawdziwych tuningowcow[/quote]

Calibre widziałem (faktycznie nic pięknego :wink: ) a poloneza nie widziałęm
A czy w piszu nie jeżdzą samchody choinki??? :D[/quote]

jezdza ale nie az takie lipne a tak poza tym to nawet na vwmanii zgadalem sie z kolesiami z pomorza i wiesz co?? wszyscy znaja tuning w stylu BKL

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych