Skocz do zawartości

TUNING W PISZU

• Nie możesz odpowiedzieć
262 odpowiedzi w tym temacie

#61 detroit

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 18 listopad 2005 14:45

Cytat

Powiem tyle. Kolno sie buja stuningowanymi samochodami. :]

Jak ty to nazywasz tuningiem to mi ciebie żal.

ZAGADKA:
- Jaka jest recepta na sukces w Kolnie?
- Założyc fabryke paskow i naklejek na samochody. Sukces murowany. Ewentualnie sprzedawac juz stuningowane polonezy

Cytat

Ostatnio widziałem jak czerwony golf dwójka z tablicami NPI sie bujał po Kolnie. Z tego względu że samochód nie był stuningowany to nikt sie za nim nie oglądał. Chłopaki z piszu więc mieli problem bo nikt nie zwracał na nich uwagi. Postanowili zatem jeździć po ulicach Kolna i drżeć się do przechodniów. To wasza bujana. :D Pozdro dla NPI.

Na wasze 2 paski kazdy patrzy bo nie przepusci okazji do zbrechtania takich zajebistych pseudo Viperow. Pan panie KOLNO lepiej nie reprezentuj tego miasteczka swoją osoba a dokladniej nickiem bo jeszcze wiekszy wstyd mu przynosisz.

#62 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 18 listopad 2005 18:41

Cytat

Uzytkowniku KOLNO, odpusc sobie wymiane zdan z ta dzieciarnia, bo to niema najmniejszego sensu (tutaj srednia wieku nie przekracza 21-22 lat, takze czego mozna sie spodziewac po zakompleksionych dzieciach, ktorym przyszlo mieszkac w Piszu (a majacych aspiracje wielkiego miasta) o co wam chodzi z ta rejestracja BKL, jakos ludziom z Lomzy (duzo wieksze miasto), czy tez Bialegostoku ( o wiele wieksze misato) nigdy rejestracja na samochodzie nie przeszkadzala, malo tego, nikt nie zwraca uwagi na tak przyziemne rzeczy ja blachy samochodu, tylko malomiasteczkowa prowincja w Piszu z wodzem famme i roxi na czele :D ludzie zal mi was. Zmiencie moze ten tytul na Tuning w Kolnie bo widze ze cos z tym tuningiem w Piszu wam kiepsko idzie, gdzie wypowiedzi ludzi z Pisza z stuningowanymi samochodami:D

dzięki za miano wodza :D:D:D:D famme słyszałaś ?? wodzami jesteśmy
Rysiu ... nam jest też Ciebie żal,bo naprawdę niepotrzebnie próbujesz zmienić zdanie o BKL
wręcz przeciwnie ... pogarszasz sytuację ...
a po drugie to ja się już nie wypowiadam w tym temacie
bo mam pogróżki na gg
że
buhahah hahah heheh buhahahahhahahahahahahah :mg: :help:
że
nie mam prawa wstępu do Kolna a o chłopaku z Kolna mogę pomarzyć :mg:
i co ja biedna teraz pocznę :(
jesteście naprawdę żałośni
wolę nie mieć wstępu do Kolna ( choć tam w ogóle nie bywam i nie mam zamiaru )
niż mieć chłopa z Kolna i się w Piszu nie móc pokazać :help: :help: :help:
weźcie wy się za porządny tuning
bo w pisaniu postów jesteście jeszcze bardziej kiepscy :)

#63 Stuart

• Zarejestrowani
  • 355 postów

Napisano 18 listopad 2005 19:01

witam wszystkich...,ciekawie sie tak czyta wysze wypowiedzi.niemam nic do tego kto z kad jest i co ma ,ale myslalem ze to z bialej piskiej wszyscy mieli maluszki wajpery:).w sumie nie jest milo ogladac jak po piszu jezdza nago jakies wyzelowane glowy jakism szrotem z niemiec ktory ma sile sie toczyc po polskich drogach z mysla ze sie wyrwie jakies dziewczyny z pisza.nie mozna tak bardziej normalnie?w sumie niechcialbym takiej co sie umowila bo tak ja podrywalem (smiech na sali) tak wiec dajcie na luz z tym:) dodaje wam foto jakie zrobilem telefonem:)
http://www.foto.pl/z...g?lm=1132336325
pozdrawiam

ps ktos napisal cos o wiekszych miastach?? w tych wymienionych napewno bym niechcial mieszkac

#64 KOLNO

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 01 grudzień 2005 08:59

A miało być tak pięknie :P .... Kolno to miasto, w którym są auta z prawdziwym tuningiem. A w Piszu prawdziwy tuning to brewki z allegro za 32 zeta i spoiler z trzecią albo nawet już z czwartą lampą stopu oczywiście też z allegro za cenę 100 zł. To się nazywa Piski tuning. A chłopaki z Kolna potrafili oddać auto do specjalistów i wydać dużo kasy żeby wozić się stuningowanym (czy tam ztuningowanym, nie wiem jak się pisze :D) autem. Weźcie chłopaki przyjedźcie kiedy do Kolna waszym najładniejszym autem na rejestracji NPI. Może być nawet ładnie przerobiony .... trabant. Narqa. :lol:

#65 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 01 grudzień 2005 15:35

Cytat

Kolno to miasto, w którym są auta z prawdziwym tuningiem

:lol: :P :D :) kon by sie usmial. widzialem ostatnio ten prawdziwy tuning BKL w olsztynie - super zielonego lanosa oczywiscie z 2 bialymi pasami przez srodek. przez chwile mialem nadzieje ze moze to jakis inny burak ale szybko sie zawiodlem jak zobaczylem rejestracje - oczywiscie nie zadna inna tylko BKL tak wiec jak siejecie wioche to siejcie ja u siebie a nie robcie sobie lipy i nie jezdzijcie do innych miast

#66 Dj Karol

• Zarejestrowani
  • 179 postów

Napisano 01 grudzień 2005 15:40

a gdzie są tacy wielce wykwalifikowani i drodzy specjalisci co tak dobrze tiuninguja samochody powiedz,bo przecież nie w kolnie:Dpozdro

#67 KOLNO

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 01 grudzień 2005 21:46

U Was za to są same wypasione auta .... maluchy po tuningu (oczywiście wiejskim) :roll: .... jakieś golfy II obniżone (prawdopodobnie od przeciążenia) :P .... i wiele innych wspaniałych i wypasionych aut. :lol:

P.S. A gdzie Wy macie swoją kukawę?? BO kiedyś zapadniemy pooglądać Piskie auta. :twisted:

#68 giecik

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 01 grudzień 2005 22:44

KOLNO TAM WSZYSTKO WOLNO

Nienawidze Kolna , Kolniaków , BKL-ów i tych wszystkich co kursują tylko KOLNO - USA
A po 2 to po Piszu woza sie fajni "chlopcy" ( ciekawe czy nosza czerwone skarpetki ) Golfem z tym twoim opisanym spojlerem z allegro z rejestracja BKL
To juz nawet Drivera Golf 100 razy lepiej wyglada chodz starszy

A no i ostatnio widziałem Kadeta z ogniami rodem z M jak miłosć
Tandeta oczywiscie na BKL

Cytat

wydać dużo kasy żeby wozić się stuningowanym (czy tam ztuningowanym, nie wiem jak się pisze
Było trzeba wydać tą kasę na edukacje

P.S Do moderatora
Proszę nie kasowac tego posta :lol:

#69 Stuart

• Zarejestrowani
  • 355 postów

Napisano 02 grudzień 2005 19:10

ty z kolna uwazaj ,bo niema tu zadnych maluchöw,sam sie bujasz jakims wrakiem lub zdzierasz zeluwy.obrazaj kogos innego,gdzie Ty masz specjalistöw?? i jakie auta malowane sa , te co za ostatnie cety kupiliscie . masz przynajmniej zimowe opony??co to jest kukawa?? wyslij foto swojego wraka

#70 KOLNO

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 02 grudzień 2005 22:31

Co to jest kukawa ?? To miejsce gdzie zbiera się Piska młodzież stuningowanymi :wink: autami :P.

A po co mi człowieku zimówki ?? :roll:

A tak wogóle to nikogo nie obrażam .... a, że mówię o Piskich stuningowanych inaczej maluchach to nie znaczy, że chcę kogoś obrazić :evil: .

A teraz do giecik`a:

Jaki kadet z ogniami ?? :?

A co do golfa to może Ci żal za DUPE ściska że Ty takiego nie masz ?? :lol:

NARA WSZYSTKIM :]

#71 SebaX

• Zarejestrowani
  • 202 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 03 grudzień 2005 06:41

Cytat

a gdzie są tacy wielce wykwalifikowani i drodzy specjalisci co tak dobrze tiuninguja samochody powiedz,bo przecież nie w kolnie:Dpozdro

To moze ja Ci odpowiem Dołączona grafika

Jasne ,ze nie w Kolnie, takie firmy są na uboczach, a w przypadku Kolna słyszałem, ze swoją tajną siedzibe mają w miejscowości o namiarach :

x=691875 y=621483
N=ok.53°25' E=ok.21°53'

( czyaj Czerwone ) seee se se se se se

Eee a wogóle wiecie co to znaczy B K L ?
Dołączona grafika Będziemy Kiedyś Lepsi ... a tak serio to:

Białe Krzywe Linie hihihihihiihi Dołączona grafika

#72 giecik

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 03 grudzień 2005 14:28

Cytat

A co do golfa to może Ci żal za DUPE ściska że Ty takiego nie masz
Pewnie zawsze chciałem być pedałkiem i jezdzic czerwonym golfem z rejestracja BKL
Ale pech sprawil ze mieszkam w Piszu i nie mam rodziny w Stanach

#73 Stuart

• Zarejestrowani
  • 355 postów

Napisano 04 grudzień 2005 11:23

szkoda troche ze mnie nie ma:( zadnego auta z kolna nie widzialem i trace polowe przyjemnosci,macie swoje foto,a do kolna jak bys mial do domu 900km i nie jeszdzil wrakiem to bys kupil opony zimowe.powinni zrobic obowiazek zimowych opona w polsce.nie kozacz

#74 KOLNO

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 04 grudzień 2005 20:57

Stuart to Ty nie kozacz .... :x

Stuart tak wogóle to powiedz o co ci chodzi z tym kozaczeniem ?? To, że zimówki mi nie potrzebne to kozaczenie ??

Pozdro dla Wszystkich.

#75 Wiata_tuning

• Zarejestrowani
  • 4 postów

Napisano 04 grudzień 2005 21:28

Zapraszamy odważnych chłopaków z Piszu i okolic na prawdziwe illegall racing do Kolna. :wink: Jeśli macie jakieś szanse to prosze wpadac drzwi otwarte :lol: Jesli i u was sa organizowane jakies wyscigi mogą być legalne :P to z chęcią skorzystamy z naszym monstrum nikt nie ma szans bo same pasy dodaja 20 km. Myśle że dla was to żadne wyzwanie do przeciez bkl-owce waszym zdaniem to tylko dzieci :x .

#76 KOLNO

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 04 grudzień 2005 21:33

NPI się pewnie będą bali .... że przegrają .... :lol:

Narqa. :P

#77 giecik

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 04 grudzień 2005 21:40

Nawet jakby przegrali to i tak NPI lepiej brzmi i wyglada niz BKL

A po 2 w nielegalnych wyscigach wystepuja tylko dzieciaki ( np. kolniaki )

A po 3 to ciekawe gdzie prowadzicie takie wyscigi ??
Borkowo - Janowo ??

#78 Bbborsuk

• Zarejestrowani
  • 1 postów

Napisano 04 grudzień 2005 21:50

Cytat

to ciekawe gdzie prowadzicie takie wyscigi ??
Borkowo - Janowo ??
Widać wiesz bo tam jeździsz przynajmniej u nas jest gdzie się scigać i nie mamy sie czego wstydzić.

#79 falcon

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 04 grudzień 2005 21:54

->>>> gecik twoja wypowiedz dotyczaca podrozy ludzi z KOLNA -> do USA mnie obraza ja podruzuje tam ale bo poprostu podaba mi sie ten kraj a tak wogle to czy istnieje taka droga jak borkowo -> Janowo:) smiech no ale coz znalazl sie znawca tuningu i miejsc gdzie mozna sie poscigac. :lol: do zobaczenia . A co do podrozy to moze i najwiecej kolniakow podrozuje za granica i czesto tam zostaje . Gdybys choc raz wyjechal za granice do jakiegos duzego miasta to bys wiedzial o czym mowie. No ale ty wolisz spedzac czas w piszu gdzie doskonale wykonujesz role tuningowca :P

#80 Wiata_tuning

• Zarejestrowani
  • 4 postów

[quote name="giecik"]
A po 2 w nielegalnych wyscigach wystepuja tylko dzieciaki ( np. kolniaki )
quote]
Ja własnie śłyszałem w Teleexpresie że w Piszu to dzieci sie ściagają rowerami :lol:

#81 KOLNO

• Zarejestrowani
  • 14 postów

giecik w sumie masz po części rację .... nawet jakby NPI przegrali to by lepiej wyglądali. Tu jest zdjęcie piskiego samochodu http://i9.ebayimg.co...c6/77_12_sb.JPG

ale czy lepiej brzmi ?? ;/ Tego bym nie powiedział.

Ścigają się tylko dzieci ?? Więc patrząc na twój avatar można poznać, że właśnie jesteś dzieckiem. :lol:

NARQA. :P

#82 giecik

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 04 grudzień 2005 22:19

Cytat

ale czy lepiej brzmi Tego bym nie powiedział.
Pewnie że lepiej

Cytat

Ścigają się tylko dzieci Więc patrząc na twój avatar można poznać, że właśnie jesteś dzieckiem.
A sądząc po Twoim avatarze którego nie masz to widać ze jestes z kolna

#83 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 05 grudzień 2005 12:00

Cytat

A miało być tak pięknie :D .... Kolno to miasto, w którym są auta z prawdziwym tuningiem. A w Piszu prawdziwy tuning to brewki z allegro za 32 zeta i spoiler z trzecią albo nawet już z czwartą lampą stopu oczywiście też z allegro za cenę 100 zł. To się nazywa Piski tuning. A chłopaki z Kolna potrafili oddać auto do specjalistów i wydać dużo kasy żeby wozić się stuningowanym (czy tam ztuningowanym, nie wiem jak się pisze :)) autem. Weźcie chłopaki przyjedźcie kiedy do Kolna waszym najładniejszym autem na rejestracji NPI. Może być nawet ładnie przerobiony .... trabant. Narqa. :P

a skąd Ty masz takie ch** informacje co ??
to,że Ty takie rzeczy czy tam Twoi koledzy załatwiali se na allegro stąd ta Twoja super wiedza na temat cenników to masz pecha ;]
mój kumpel np jak chciał kupić brewki to do tej pory jeździ po różnych miastach i szuka ... i jakoś nie przyszedł mu tak super pomysł jak zamówienie z allegro brewek ...
NPI może sobie co najwyżej zamówić z allegro ściereczke do przecierania szyb za 100 zł :lol:

a Ci specjaliści co robią Wam samochody to robili chyba kiedyś dla www.wiejskituning.pl co nie ??

#84 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 05 grudzień 2005 12:02

Cytat

giecik w sumie masz po części rację .... nawet jakby NPI przegrali to by lepiej wyglądali. Tu jest zdjęcie piskiego samochodu http://i9.ebayimg.co...c6/77_12_sb.JPG

Ścigają się tylko dzieci ?? Więc patrząc na twój avatar można poznać, że właśnie jesteś dzieckiem. :lol:

nigdy nie widzialam takiego samochodu w Piszu ...
a jeśli już jest na piskich blachach to pewnie jakiś BKL wstydził się blach z takimi literami i wolał NPI ,bo ładniej wygląda

#85 giecik

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 05 grudzień 2005 15:52

Cytat

a jeśli już jest na piskich blachach to pewnie jakiś BKL wstydził się blach z takimi literami i wolał NPI ,bo ładniej wygląda
Dobrze gada Polejcie jej :lol:

#86 Dj Karol

• Zarejestrowani
  • 179 postów

Napisano 05 grudzień 2005 18:56

Cytat

Hehehe sądząc po tych pasach to widać ze jest to samochód z kolna bo sami tak bardzo sie przyznajecie żee pasy dodaja wam 20koni tylko ciekawe jakich:D:D:D:Dheheheh

#87 kaczor

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 05 grudzień 2005 22:50

Wszyscy mowia o kolnie i o tych pasach na samochodzie. Z tego co ja kojarze to po Piszu jezdzilo audi 80 biale z czarnymi pasami i jakos zadnemu z piszu to nie przyszkadzalo

#88 SebaX

• Zarejestrowani
  • 202 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 06 grudzień 2005 07:26

... jezdziło ...

auto było kupione w Piszu, przez kolniaka, ktory po zakupie dokonał tuningu i przed przerejestrowaniem jeszcze sie pokazywal na tych blachach z pasami w Piszu. Dołączona grafika

CO do tych wypowidzi, to zaczynaja mnie one smieszyc, zarowno i jedna strona jak i druga nie ma tak naprawde czym sie pochwalic, jeszcze sie nie spotkalem z samochodem godnym uwagi " po tuningu " a takie przerobki garazowe moze i oddają jakis marny wyglad podrasowanego auta, lecz tak jak mowie - to jest tylko wyglad- złudzenie.

Mimo, że temat motoryzacji a zwłaszcza tuningu jest mojej osobie nie co obcy pozwole sobie przytoczyc slowa ktore zapamietałem ze spotkania z osobami ktore zyją z rajdów, mechaniki samochodów rajdowych etc.

"Tuning to nie są naklejki na szybie, ścięte spręzyny amortyzacji z powkładanymi gumami, czy wymieniony filtr powietrza a nie daj boże przewiercony wydech. Tutning trzeba zaplanować, zaczynajac od układu hamowania poprzez wzmacnianie ramy do podbicia mocy silnika - bezpieczny tuning"

Tak mniej wiecej wypowiadal sie menager jakiejs tam firmy dzialajacej na terenie Polski, nazw nie pamietam bo tak jak mowilem, nie moja dziedzina - nie interesowało mnie to.

CO do tego kto co gdzie i jak kupuje, no tu Roxi musze się z Tobą nie zgodzić.

Nie ma co ukrywać, ale większość tego co wisi i siedzi w samochodach nie tylko w Piszu, ale i zapewnie w Kolnie to sprzęt z Allegro, diody, brewki spojlery, alusy wiekszość daje głowe ,ze kupiła to przez allegro.

A druga sprawa to co jest w tym złego ,ze coś jest z Allegro ?

Na allegro nie tylko są gówniane rzeczy, można też kupić porządny sprzęt z porządnych firm. Oczywiście nie mówie o brewkach za 32zł ( widze ,ze kolega Dołączona grafika KURPŚ bardzo dobrze poinformowany).

Wracając do tej kłutni :) miedzy "tuningowcami"

Zaczyna to przypominać sytuacje z dzieciństwa - " Terminator najeb.... by Supermenowi"

Tak jak i tu-teraz, ani jedni ani drudzy "tuningowcy" nie istnieją a kłutnia jest....

Ja moge tylko dodać od siebie - Po co sie kłucic jak można się BIĆ hihihihh

NPI - Dołączona grafika Dołączona grafika - BKL

#89 kaczor

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 06 grudzień 2005 10:10

Z tego co sie orjtuje to nadal jezdzi na NPI

#90 SebaX

• Zarejestrowani
  • 202 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 06 grudzień 2005 13:11

Aaaalbo to jest ten sam, i jeszcze nie został przerejestrowany aaaallllbo mówimy o tym Dodge - Viper, który został poddany tuningowi optycznemu i jest stylizowany na Audo 80.
Pasów nie udało się usunąć 8)

:mg: :mg:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych