Skocz do zawartości

INFORMACJA O TRAGICZNEJ ŚMIERCI NASZYCH KOLEGÓW

• Nie możesz odpowiedzieć
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 Krycha

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 15 kwiecień 2006 22:57

CHCIELIBYŚMY POINFORMOWAĆ O TRAGICZNEJ ŚMIERCI NASZYCH KOLEGÓW
W DNIU 14.04.2006 r o GODZ 22:20 W IRLANDII:

Sylwester Szczyrow (GIBON)
Rafał Górski (GÓRAL)
Andrzej Wojciechowski (JOSH)

pogrążyliśmy się w wielkim smutku i żalu z powodu ich śmierci

#2 andy

• Zarejestrowani
  • 89 postów

Napisano 16 kwiecień 2006 03:31

Życie tak piękne chodz kruche jest .......
naprawdę szczere kondolencje dla wszystkich rodzin. Co tu można powiedziec!! same słowa nie są w stanie ukoic bólu [i]

#3 daste

• Zarejestrowani
  • 1 postów

Napisano 16 kwiecień 2006 07:55

to wszystko jest nie do pomyslenia....trudno jest to sobie wyobrazic...wyrazy wspolczucia dla rodzicow [i] [i] [i]

#4 Józek

• Zarejestrowani
  • 18 postów

Napisano 16 kwiecień 2006 15:33

to jest szok znalem wszystkich. weseli goscie. zwasze takich bede pamietal.
Józek

#5 S.o.u.l.

• Zarejestrowani
  • 56 postów

Napisano 16 kwiecień 2006 16:20

"Nienawiść do śmierci... Nie taka miała być!"

Wyrazy wspólczucia dla bliskich ich sercu. Smutek ogarną moje myśli.
Marcin

#6 babsztyl

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 16 kwiecień 2006 17:37

tacy młodzi....
:lol: wyrazy współczucia bliskim i przyjaciołom

#7 michal m

• Zarejestrowani
  • 11 postów

Napisano 17 kwiecień 2006 12:37

EASTER weekend got off to a tragic start with the death of four men in a head-on collision in Cork late last night.

This already brings the death toll for the weekend to seven.

And it follows appeals from Taoiseach Bertie Ahern and a major Garda offensive to cut the carnage.

Last night's crash between a car and an articulated lorry happened shortly before 10.45pm between Ballinhassig and Bandon in west Cork.

Such was the force of the tragic collision that the car - a Polish-registered Opel Astra - was torn apart and it is believed two of the victims died almost instantly.

Two other men, also believed to be passengers in the car, suffered multiple critical injuries but died a short time later before they could be transferred to hospital.

It is understood that several of the dead men may be non-nationals.

The lorry driver is understood to have been treated at the scene for multiple injuries and shock. His injuries are not thought to have been life-threatening and he was being treated for shock in hospital overnight.

A rescue worker, who was at the scene, said it was the worst accident he had seen during his 20 years in his job.

"The car literally disintegrated," he said.

Five units of Cork fire brigade also assisted at the accident scene.

The accident ranks as one of the worst road fatalities in Cork in modern times though four people were killed in crashes in North Cork and West Cork over the past decade.

Driving conditions were said to be good at the time though, but because of the Easter Bank Holiday weekend the volume of traffic volumes was high on the road.

The already high-death toll at the start of the weekend will come as a blow to Government and garda chiefs, who are hoping all their campaigns would lead to a lessening of road deaths.

But even before last night's horrific crash, the holiday weekend had got off to a bad start with three more road deaths.

#8 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 17 kwiecień 2006 12:38

hmmm ktos napisze w jaki sposob zgineli ???

#9 Gora

• Zarejestrowani
  • 1 postów

Napisano 17 kwiecień 2006 18:36

Jestem siostrą Górala mojego kochanego Górala nie mogę być z wami w domu Piszu ale jestem tam duccchem obecna.

#10 andy

• Zarejestrowani
  • 89 postów

Napisano 17 kwiecień 2006 19:46

Cytat

hmmm ktos napisze w jaki sposob zgineli ???
http://wiadomosci.on...67,12,item.html

#11 S.o.u.l.

• Zarejestrowani
  • 56 postów

Napisano 17 kwiecień 2006 22:31

http://66.249.93.104...pl&ct=clnk&cd=1

#12 jamal

• Zarejestrowani
  • 576 postów

Napisano 18 kwiecień 2006 05:45

Gdy myślę o śmierci bliskich mi osób, zawsze jawi mi się prośba "Jeszcze nie teraz Panie". Niestety tych nieoczekiwanych chwil nie da się odłożyć i są one dla nas ciężkim i niespodziewanym doświadczeniem. Gibona znałem tylko z tzw. melanżów, ale po przeczytaniu wiadomości o jego śmierci jestem kompletnie rozmontowany, przecież to nie jest wiek na śmierć, to nie jest wiek na odejście... Pamiętam uśmiechniętą twarz Gibona, gdy bezpośrednio witał się mówiąc "szpula". Teraz go nie ma, ale powiedzmy mu na pożegnanie "szpula Gibon", niech Cię Bóg ma w swojej opiece... Kiedyś spotkamy się znowu...
Śmierć pozostawia żyjącym jakąś pustkę. Przychodzi czas żałoby. Każde uczucie żałoby jest ważne i uzasadnione. Trzeba na nie pozwolić, trzeba je przeżyć. Pozostaje pustka w domu, w sercu. Ból i smutek rozstania. Każdy dzień może być moim ostatnim dniem...

#13 Piszanin

• Administratorzy
  • 137 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 18 kwiecień 2006 14:27

Mam prośbę do osób, które znają tragicznie zmarłych chłopaków. Jeśli macie ich zdjęcia, to proszę o kontakt: redakcja@piszanin.pl gg:380988

#14 Nino nino

• Zarejestrowani
  • 12 postów

Napisano 18 kwiecień 2006 21:19

Najszczersze wyrazy współczucia rodzinom i znajomym chłopaków.... :) :D :D
[*] [*] [*] [*]

#15 Stuart

• Zarejestrowani
  • 355 postów

Napisano 18 kwiecień 2006 22:54

przykra sprawa.zgadza sie Jamal.... tak szpula.pamietam do dzis jak sie smial.Josh w tym roku naprawial mi reflektor w padace,zawsze zaganiany.chcialem dodac ze troche niemilych postöw przeczytalem na forum w onecie i chcialem tam zamiescic poprawki ale nierozpoznal serwer mojego maila.moze Ty Slejo mozesz do nich napisac.dodajcie tam male sprostowanie [*]

#16 jamal

• Zarejestrowani
  • 576 postów

Napisano 19 kwiecień 2006 04:52

Gdy zobaczyłem fotkę chłopaków na Piszaninie, doszła do mnie ta smutna prawda, że znałem ich wszystkich z widzenia lub spotkań na piskich miejscówkach przy browarku. Naprawdę dotkliwa strata. Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół tych młodych ludzi.

#17 rafal koldys

• Zarejestrowani
  • 152 postów

Napisano 19 kwiecień 2006 17:55

Z zalem w sercu skladam glebokie kondolencje dla rodzin .

#18 insomnia

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 23 czerwiec 2006 16:53

Kurw... Górala znałem, spoko gość, szkoda ale tak często jest, że dobre osoby odchodzą a frajerzy żyją długo.

#19 Filonni

• Zarejestrowani
  • 41 postów

Napisano 14 lipiec 2006 23:49

znałem Gibona i z widoku Górala ... :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych