Skocz do zawartości

Cafe Art

20 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 01 wrzesień 2006 08:13

Hej;) Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat "Cafe Art"..? Chodzi mi o klimat tego miejsca, i czy jest ono warte polecenia. Mówiąc krótko...Często tam bywacie? :)

#2 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 01 wrzesień 2006 10:33

Jeśli chodzi o pierwsze pytanie to odpowiem "nie", a na kolejne dla odmiany odpowiem "nie" :) :]

A tak naprawde to pisze tego posta żeby pogrtulować (??) nicka :wink:

#3 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 01 wrzesień 2006 12:55

Słyszałam o Tobie Ravnos...Twa sława Cię wyprzedziła.To Ty podobno jesteś tym piskim chamem,który nie ma poczucia humoru,i nie wie,co to kultura.Nie podoba Ci się mój nick,to najpierw zmień swój,a potem gadaj na innych.Zwłaszcza,że mój nick (a bardziej jego drugi wyraz) doskonale oddaje mój jakże wredny charakter.Z pozdrowieniami,niekoniecznie serdecznymi. :twisted:

#4 BeLa

• Zarejestrowani
  • 141 postów

Napisano 01 wrzesień 2006 16:30

skoro tak , to ja sie może dla odmiany na temat wypowiem .....
ten cały "Cafe Art" to ja tylko na zdieciach w necie widziałam ,więc jedyne co mogę napisać o tym miejscu to ,to że ................ładnie ma ściany pomalowane :) :)
ale tak na serio to całkiem ładnie wyglada , no i mam nadziej że to sie pokrywa ( albo zacznie pokrywać) z klimatem tego miejsca...

#5 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 03 wrzesień 2006 09:26

BeLa,ja tam byłam wczoraj,i jednak jest w porządku:) Miły klimat, obsługa sympatyczna,i fajna muzyka w tle:P A to bardzo ważne. Takze jeśli szukasz artystycznych klimatów,to wal tam śmiało:) Pozdro.

#6 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 04 wrzesień 2006 07:38

Cytat

Słyszałam o Tobie Ravnos...Twa sława Cię wyprzedziła.To Ty podobno jesteś tym piskim chamem,który nie ma poczucia humoru,i nie wie,co to kultura.Nie podoba Ci się mój nick,to najpierw zmień swój,a potem gadaj na innych.Zwłaszcza,że mój nick (a bardziej jego drugi wyraz) doskonale oddaje mój jakże wredny charakter.Z pozdrowieniami,niekoniecznie serdecznymi. :twisted:

Buhahahahahahaha ale czy ja powiedziałem, że sie nie podoba?? Ja tylko pogratulowałem odwagi :) hehe Można powiedzieć, że jest to bardzo awangardowy nick :)
A co do poczucia humoru to chyba mówiłas o sobie co?? Bo bierzesz wszystko do siebie ze śmiertelną powagą?? :|
Naprawde myślisz, że jak zmienie nick to będe mógł "gadać na innych"?? Wow to fascynujace...po Twojej wypowiedzi pomyślałem o zmianie na IdealCham jak sądzisz fajny?? Tylko troche do Twojego podobny...no nic zastanowie sie jeszcze (tylko nie moge za długo bo potem mnie strasznie głowa boli : :wink: hehe )

Z pozdrowieniami koniecznie serdecznymi :roll:

#7 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 06 wrzesień 2006 15:39

Ravnos-No cóż, taka już jestem, że biorę słowa ludzi i całe życie na poważnie. Dlaczego??? Hmm.Może dlatego, ŻE ŻYCIE NIE JEST ZABAWNE!!!Nie jestem błazem, który z wszystkiego i wszystkich sobie żartuje. Zresztą gardzę takimi ludźmi. A jak chcesz sobie pożartować, to pisz sam do siebie, w temacie "DO WYRZUCENIA". Ja pytałam o Cafe Art, a nie o to, czy TOBIE podoba się mój nick. Może dlatego ,że szczerze mnie to NIE INTERESUJE. Żegnam.

#8 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 07 wrzesień 2006 06:56

Heh postawa dekadencka w roku 2000coś?? ehh... No trudno to sie nie pośmieje :wink: Żegnam :roll:

#9 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 07 wrzesień 2006 13:23

Cóż,Ravnos...Jesteś jedną z niewielu rzeczy, która mnie w życiu rozbawiła...Zwłaszcza tym, że nie wiesz,jaki mamy teraz rok... :) Tak czy inaczej,miło się kłóciło.
P.S.Wydajesz się inteligentną osobą, może nieco złośliwą, ale za tą pierwszą cnotę,bardzo Cię szanuję. Proszę tylko, żebyś odpowiadał na zadane pytanie,a nie wymyślał w moim temacie nowe.Bo jak wiesz,chodziło o Cafe Art.Czekałam na opinie.A swoimi postami (o moim nicku w tym przypadku)"zaśmiecasz" mi forum.Z góry dziękuję.

#10 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 07 wrzesień 2006 13:33

Cytat

Cóż,Ravnos...Jesteś jedną z niewielu rzeczy

No wiesz jak mogłaś...ja widzę w Tobie człowieka (człowieczke?? :wink: ), który powstał poprzez odziaływanie różnych czynników na niepowtarzalna jednostkę, a Ty mnie sprowadzasz do roli rzeczy :cry: ...ehh.... :wink:

No ale dobra już nic nie mówie w tym temacie bo nie chce zaśmiecać :) bo o CafeArt to wiem tyle co pisało w Gazecie Piskiej, czyli moja wypowiedz na ten temat mogłaby zajmować okropnie dużą ilość miejsca nie do zaakceptowania przez moderatorów 8) :)

Pozdrawiam

#11 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 08 wrzesień 2006 18:35

No wiesz,tylko tak mówisz,Ravnos,Ty pochlebco... :) Naprawdę uważasz kobiety za ludzi? To najpiękniejszy dzień w moim życiu..Zapiszę to sobie w swoim p*** pamiętniku... :) A tak na serio,przyznam się do błędu,jak zwykle to robią mężczyźni:"No może,i miałaś rację..." :D Jesteś wspaniałym człowiekiem,normalnie super.I nie płacz.Chłopaki nie płaczą. :wink: Dobra,kończę z tymi komplementami,bo zaraz sobie wmówię, że się zakochałam. :!: :) Narazie.

#12 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 11 wrzesień 2006 07:31

O boshe...no co ja mam powiedzieć...no....tego...fajnie, że tak sądzisz :) Po drugie to myśle, że sobie nic nie wmówisz bo już to sie stało :* :) hehe (pewność siebie przedewszystkim :)) No a po trzecie to nigdy nie oceniaj człowieka po pierwszym wrażeniu...po drugim też własciwie sie nie powinno ale, że Ty po drugim trafiłaś w moją prawdziwą naturę to jest ok :D hehe No to na tyle :D

(wbrew wszystkim znakom na niebie i ziemi to nie był off-top jakby ktos sie czepiał :] )

#13 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 11 wrzesień 2006 16:25

Yeah...Nie ma to jak dobre mniemanie o sobie... :roll: Mam nadzieję, że Cię pocieszyłam...:)
A normalnie tak ludzi nie osądzam,bo wiem, że to nie jest dobra cecha.Po prostu nie lubię niedopowiedzeń.Chodzi mi o Twoje "Pogratulować... (:?: )".Poza tym wszystko jest ok.Narazie.:*

#14 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 18 wrzesień 2006 12:09

Cytat

Chodzi mi o Twoje "Pogratulować... (:?: )"

Lubie takie niedopowiedzenia bo wtedy każdy zachowuje się według tego co mu przyszło do głowy i odrazu widać kto jaki jest po trochu :) czy się szybko denerwuje itp :) hehe

:ot: :spam: Sorki :)

#15 Czarna

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 22 wrzesień 2007 21:33

W tym roku też jest otwarty Cafe Art ??

#16 Damned

• Zarejestrowani
  • 537 postów

Napisano 23 wrzesień 2007 11:06

Nie

#17 Czarna

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 23 wrzesień 2007 11:40

Dlaczego ?

#18 ReeS

• Zarejestrowani
  • 115 postów

Napisano 23 wrzesień 2007 14:56

Bo w tym Cafe Art to sie chyba nic ciekawego nie dzialo (jak wogole sie cos dzialo)..

#19 Damned

• Zarejestrowani
  • 537 postów

Napisano 23 wrzesień 2007 18:28

O to już musisz prowadzącego zapytać. Z tego co wiem zainteresowanie było nie takie jak oczekiwał. Oczekiwał wiele, bardzo dobrze go znam.

Pozdrawiam

#20 ReeS

• Zarejestrowani
  • 115 postów

Napisano 23 wrzesień 2007 20:53

To ten prowadzacy pewnie malo odwagi mial. Jakis niezmotywowany byl?

#21 Damned

• Zarejestrowani
  • 537 postów

Napisano 24 wrzesień 2007 19:02

Robi bradzo dużo dla Pisza, z pewnością nie chodziło o to...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych