Skocz do zawartości

Spotkania psiarzy??

14 odpowiedzi w tym temacie

#1 kalina

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 12 wrzesień 2006 16:57

Co myślicie o tym żeby takie zorganizować? Piszanie-miłosnicy psów mogliby się spotkac w okreslonym miejscu aby psy się pobawiły w duzym gronie.

#2 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 12 wrzesień 2006 19:15

a jak juz zaczna sie bawic to w sam srodek rzucimy małego kotka ;]

#3 kalina

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 13 wrzesień 2006 20:18

O, to tak dla urozmaicenia :mg: W wielu miastach takie spotkania się odbywają, wiec czemu nie u nas? :wink:

#4 weedmasta

• Zarejestrowani
  • 459 postów

Napisano 15 wrzesień 2006 06:58

jestem jak najbardziej za... możnaby powymieniać swoje spostrzerzenia i podzielić się doświadczeniami. Tylko nie chciał bym by moja Gandzia bawiła się z jakimiś amstafami... Ale pomysł jest pierwsza klasa.

#5 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 15 wrzesień 2006 07:31

Ciekawe w czym Amstaf jest gorszy...wszystko zależy od właściciela bo wiadomo ze jak przyjdzie gościu w dresie, łańcuch, beema i amstaf to też bym się nie pobawił raczej ale jeśli właściciel dobrze prowadzi psa to jest wszystko w porządku...a można i mieć groźnego jamnika który będzie wszystkich podgryzał itp. Owszem Amstafy długi czas były przystosowywane i krzyżowane specjalnie do walk ale teraz hodowcy uciekają od tego wizerunku i Amstafy stają się psami tak samo przyjaznymi rodzinie jak np. mopsik jakiś. Oczywiście jeśli nie kupisz szczeniaka od typa spod ciemnej gwiazdy ;/

#6 kalina

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 15 wrzesień 2006 09:41

Bullowate jak najbardziej ale wiadomo-łagodnie. Fajnie, ze pomysł wam sie podoba, tylko co zrobic zeby to jakos nagłosnic? Tak, zeby przyszlo jak najwiecej psów :|

#7 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 15 wrzesień 2006 10:02

Rozrzucić na placu daszyńskiego kiełbasy, karmy dla psów itp. :) albo przyprowadzić suczkę z cieczką...tylko teraz nie pora na te sprawy :) hehe

Albo rozrzucić z samolotu ulotki propagan...eee...reklamowe :)

#8 kalina

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 16 wrzesień 2006 11:14

Dobra pomysł przyjęty :roll: Teraz gdzie, kiedy i o której :cry:

#9 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 18 wrzesień 2006 12:05

To ja proponuje sobota (cóż za orginalność :-) pozatym nie wiem która bo to chyba trzeba zgłosić gdzieś :niepewny: ) no ale z miejscem to będzie problem :-( zaraz będą się drzeć, że zasrają czy coś takiego :dobani:

#10 kalina

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 20 wrzesień 2006 14:14

Sobota napewno najodpowiedniejsza, a godzina? Moze 12.00? Z miejscem największy problem.A co do srania, to dobrzy byloby gdyby kazdy psiak przed spotkaniem zrobil komplecik :kroli:

#11 smieszna

• Zarejestrowani
  • 108 postów

Napisano 20 wrzesień 2006 16:09

mi sie tam bardziej ten kotek podoba :):):):):) :hyhy:

#12 kalina

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 23 wrzesień 2006 09:15

Wczoraj nasunęło mi sie na myśl kawałek pola przy działkach na Warszawskiej :hyhy: Co o tym myślicie?

#13 arnold

• Zarejestrowani
  • 11 postów

Napisano 23 wrzesień 2006 11:07

Cytat

Wczoraj nasunęło mi sie na myśl kawałek pola przy działkach na Warszawskiej :hyhy: Co o tym myślicie?

To nich ci się odsunie ta myśl :mlotek:
Do Radys wynocha psie zasrańcy :[ i posprzątajcie po swoich kundlach trawniki :evil:

#14 Ravnos

• Zarejestrowani
  • 60 postów

Napisano 25 wrzesień 2006 07:14

LOL Niektórzy ludzie to mają zasrane we łbie :|

Prez takich ludzi odechciewa sie wchodzic na forum :...:

#15 arnold

• Zarejestrowani
  • 11 postów

Napisano 27 wrzesień 2006 06:07

Parkowy obsrywacz :szok:
http://images3.fotos...e6c1f730226.jpg :mlotek: