Skocz do zawartości

!! Piscy Dj !!

113 odpowiedzi w tym temacie

#1 crash

• Zarejestrowani
  • 12 postów

Napisano 16 listopad 2006 11:11

Witam. Tu możecie się wypowiadać na naszych piskich Dj'i :-)

#2 piszanka

• Zarejestrowani
  • 6 postów

Napisano 20 listopad 2006 14:07

He he a my mamy jakis piskich Dj bo chyba ci Dj co graja w stodole to nie sa z Pisza?? Ale Dj co graja w stodole sa spoko Dj Pagan i Dj Ulan:) jak gra Dj Ulan to puszcza fajna muze i jest fajna dyskoteka:) a jak gra dj Pagan to sa jakies zaklady i konkursy i muza tez jest fajna i mozna sie pobawic dobrze az czasami z parkietu sie nie schodzi bo same fajne kawalki leca:) pozdrowienia dla Dj Pagana i Ulana

#3 brzoza

• Zarejestrowani
  • 71 postów

Napisano 21 listopad 2006 15:01

bylem w Iguanie raz, slyszalem co tamten "dj" potrafi i slyszalem ze w Stodole jest jeszcze gorzej... wiec klania sie pytanie: Jacy dj`e?! ... :/

#4 crash

• Zarejestrowani
  • 12 postów

Napisano 21 listopad 2006 15:59

Wiesz brzoza byłeś w iguanie byłeś w stodole ale pamietaj jedna rzecz :) że Dj nie tworzy klimatu tylko ludzie go tworzą :)

#5 smieszna

• Zarejestrowani
  • 108 postów

Napisano 22 listopad 2006 19:22

To jaka muze puszcza Dj to w sumie zalezy w wiekszosci od ludzi jacy chodza na imprezki...
otoz...
jesli Dj bedzie puszczal przeaznie techno to ludzi napewno nie bedzie tyle ile by sie oczekiwalo...
A zreszta,
w stodole wogole jest w soboty troche ludzi?
A dalej tam chodza tez osoby "pełnoletnie" czy tylko osoby ktore maja swoje latka?

#6 PAGAN

• Zarejestrowani
  • 13 postów

Napisano 17 grudzień 2006 11:14

No dobra. Brzoza jak czytam co wypisujesz na całym forum to odnoszę wrażenie, że wszystkie rozumy pozjadałeś??? Zapraszam 27 stycznia do stodoły na 30 minutowego seta z pod twojej ręki. Zaczynasz o 20:30 kończysz o 21:00. Warunek to twoja konsoleta, ja ci ją wepnę. No i zobaczymy w końcu piskiego d.j.-a. I zainteresowanie parkietu.Będzie w końcu co pisać w tym temacie. Pozdrawiam "JAKI D.J."

#7 piszanka

• Zarejestrowani
  • 6 postów

Napisano 18 grudzień 2006 16:45

No brzoza zobaczymy jak bedziesz nakręcał klimat w stodole już Cię widzę DJ Brzoza za konsoletą:) Co bedziesz puszczał metal czy same lata 60 lub 70. Ja tam nie narzekam na DJ co kręcą w stodole zareszta moim zdanie ostatnio lecą tam same hiciory jak Sextasy czy Imagination lub Polka czy "weż pigulłke". Niektóre sa nie sa juz takimi hitami, ale sa fajne i nakręcają ludzi. Mam nadzieje, że tych hitów nie zabraknie w pierwszy dzien świąt. NO to jak Dj Pagan będą czy nie??:)

#8 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 19 grudzień 2006 11:54

heheh hity ??? chciałas zapewne napisac proste kawałki ktore grane sa przez jeden sezon skierowane do ludzi z ilorazem inteligencji ponizej 100..... i naprawde nie wiem co jest fajnego w muzyce gdzie przez cały kawałek "spiewane" sa dwa słowa....... ale pociesze ciebie ze za 5 lat dorosniesz i zdasz sobie sprawe jaki bład popełniłas słuchajac tego shitu co czesc nastolatek nazywa muzyka.... dowiesz sie tez co oznacza hit bo napewno nie jest to kawałek grany przez pare miesiecy na dyskotekach.....

A teraz wroce jeszcze to sprawy Dj-ow ;] sprawa wyglada tak w Piszu Dj=Koles od zmieniania płyt wiec przestancie prosze uwazac sie za wielkich mozykow ktorych szczytowym osiagnieciem jest puszczanie muzyki w stodole......

#9 sugar185

• Zarejestrowani
  • 170 postów

Napisano 19 grudzień 2006 18:06

musze przyznac racje no skillowi i brzozie, oni maja po czesci racji, ale juz kiedys na forum byla o tym mowa, dopuki ludzie nie zmienia sie to w piszu bedzie taki shit, levas polka ehhh ludzie to juest gownia slyszalem tylko jeden dobry remix tej piosenki a to co leci w radiu to prawdziwa zenada,a co do "wez pigulke" tylko ci ktorzy nie znaja moga sie jarac textami innego dj niz tego co gra na dyskotece, ale co tu wiele mowic szybko nic sie nie zmieni dopuki walsciciele dyskotek przestana wpuszczas gorace 13-tki

#10 brzoza

• Zarejestrowani
  • 71 postów

Napisano 19 grudzień 2006 20:05

Cytat

Wiesz brzoza byłeś w iguanie byłeś w stodole ale pamietaj jedna rzecz :) że Dj nie tworzy klimatu tylko ludzie go tworzą :)

Nie chodzilo mi o klimat a o umiejetenosci. Jednak "konie po betonie" w trakcie przejscia nie tworza fajnego klimatu, a to juz nie zalezy od ludzi.

Cytat

No dobra. Brzoza jak czytam co wypisujesz na całym forum to odnoszę wrażenie, że wszystkie rozumy pozjadałeś??? Zapraszam 27 stycznia do stodoły na 30 minutowego seta z pod twojej ręki. Zaczynasz o 20:30 kończysz o 21:00. Warunek to twoja konsoleta, ja ci ją wepnę. No i zobaczymy w końcu piskiego d.j.-a. I zainteresowanie parkietu.Będzie w końcu co pisać w tym temacie. Pozdrawiam "JAKI D.J."

Nie jestem dj`em. Poza tym Pagan nie oszukujmy sie, nawet gdybym przyjal wyzwanie to ty masz juz plecy, bo ludzie wiedza ze ty jestes "dj" i wiedza co sie by dzialo. Do tego moj styl muzyczny odbiega i to dosc znaczaco od gustow wiekszosci piszan, a co za tym idzie NIE KOMERCYJNA MUZYKA = BRAK ZABAWY.

Cytat

No brzoza zobaczymy jak bedziesz nakręcał klimat w stodole już Cię widzę DJ Brzoza za konsoletą:) Co bedziesz puszczał metal czy same lata 60 lub 70. Ja tam nie narzekam na DJ co kręcą w stodole zareszta moim zdanie ostatnio lecą tam same hiciory jak Sextasy czy Imagination lub Polka czy "weż pigulłke". Niektóre sa nie sa juz takimi hitami, ale sa fajne i nakręcają ludzi. Mam nadzieje, że tych hitów nie zabraknie w pierwszy dzien świąt. NO to jak Dj Pagan będą czy nie??:)

Piszanko. Nie wydaje mi sie zeby puszczanie metalu czy muzyki z lat 60 czy 70 bylo jakas ujma. Wrecz przeciwnie! To tak naprawde byl czas rozkwitu muzyki elektronicznej i trzeba przyznac ze wiekszosc utworow byla dosc AMBITNA jak na tak slabo rozwinieta technike.
Bardziej uwazam za obciachowe wlasnie te "hiciory" ktore ty wymienilas, ale musze sie tu przyznac ze sam kiedys takich oto "dzieł" sluchalem. Na szczescie natknalem sie na odpowiednich ludzi, ktorzy wyciagneli mnie z tego "zastoju".

Cytat

heheh hity ??? chciałas zapewne napisac proste kawałki ktore grane sa przez jeden sezon skierowane do ludzi z ilorazem inteligencji ponizej 100..... i naprawde nie wiem co jest fajnego w muzyce gdzie przez cały kawałek "spiewane" sa dwa słowa....... ale pociesze ciebie ze za 5 lat dorosniesz i zdasz sobie sprawe jaki bład popełniłas słuchajac tego shitu co czesc nastolatek nazywa muzyka.... dowiesz sie tez co oznacza hit bo napewno nie jest to kawałek grany przez pare miesiecy na dyskotekach.....

A teraz wroce jeszcze to sprawy Dj-ow ;] sprawa wyglada tak w Piszu Dj=Koles od zmieniania płyt wiec przestancie prosze uwazac sie za wielkich mozykow ktorych szczytowym osiagnieciem jest puszczanie muzyki w stodole......

I tu jest cala prawda, ale z malym wyjatkiem : "(...)skierowane do ludzi z ilorazem inteligencji ponizej 100(...)" , nie chce nikogo obrazac. O gustach sie nie dyskutuje a trzeba je akceptowac.

Cytat

musze przyznac racje no skillowi i brzozie, oni maja po czesci racji, ale juz kiedys na forum byla o tym mowa, dopuki ludzie nie zmienia sie to w piszu bedzie taki shit, levas polka ehhh ludzie to juest gownia slyszalem tylko jeden dobry remix tej piosenki a to co leci w radiu to prawdziwa zenada,a co do "wez pigulke" tylko ci ktorzy nie znaja moga sie jarac textami innego dj niz tego co gra na dyskotece, ale co tu wiele mowic szybko nic sie nie zmieni dopuki walsciciele dyskotek przestana wpuszczas gorace 13-tki

I kolejna smutna, acz prawdziwa informacja. Dodatkowo sluszna uwaga o "(...)ktorzy nie znaja moga sie jarac textami innego dj niz tego co gra na dyskotece(...)" dj musi byc kreatywny i jak nie wie co powiedziec to niech lepiej nie mowi nic. Z doswiadczenia wiem ze lepiej bawi sie (przynajmniej w moim przypadku) jak dj nie uzywa mikrofonu. To mniej rozprasza i pozwala lepiej wczuc sie w rytm i harmonie piosenki.

To tyle. I prosze Was, nie wypisujcie tu rzeczy bez pokrycia, a ktore w Waszym mniemaniu podniosa Wasza samoocene (czesto bardzo mylnie). Na prawde czujecie sie lepiej gdy pojedziecie po kims tylko dlatego ze ma inny gust muzyczny niz wiekszosc? To swiadczy tylko o duzej nietolerancji.
Dodatkowa informacja dla Was. Moje style muzyczne to ukochany od ponad roku House oraz Drum`n` Bass. Poszukajcie troche, posluchajcie a pozniej oceniajcie.

Pozdrawiam!

#11 Rrr

• Zarejestrowani
  • 68 postów

Napisano 19 grudzień 2006 20:52

Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że jest tak, jak mówi brzoza... Niestety piscy Dje nie zwracają uwagi na techniczną stronę gry. Przejścia są bez przemyślenia i bez rytmu tzw. konie po betonie. Dje nie mają tutaj swojego własnego i określonego stylu, grają pod publikę. Przejścia ograniczają się tylko do ściszenia jednego kanału i przejścia w drugi bez ustawiania tempa i przemyślenia odpowiedniego przejścia. Mało kreatywności i ciekawszego użycia crossfoadera i EQ. A jednak są tu ludzie, którzy zwracają na to uwagę. Myślę, że przejścia z typu "dajanna" do kalwi i remi (też nie zbyt kochanych) i potem coś toplesów świadczy tylko o Dju. Brak określonego stylu. Totalna komercja. Nie jestem pewny, ale chyba piscy Dje grają z piratów. Jeżeli już z oryginału, to napewno nie jeżdzą na dalekie diggingi w poszukiwaniu tych kilku utworów, które będą charakteryzować jego imprezy. Z tego co słychać, to muzyka ogranicza się do promowanych eurodance'ów przez vive lub Mtv. O kwestii mikrofonu już nie wspomnę, bo dla mnie wixa to klubowa porażka, którą trzeba zwalczać na wszelkie możliwe sposoby. Nie chcę żadnemu Wam ubliżać, ale do porządnego DJa jeszcze daleka droga.
Choć przede wszystkim słucham hip-hopu, to w klubach lubię dobry (podkreślam dobry) house i trance. Preferuję także Breakbeat, DnB, Jungle. Scena House'u i Trance'u jest tak wielka, aż szkoda, że ludzie muszą słuchać muzyki z najniższej półki.
Puki co pozdrawiam i mam nadzieję, że sytuacja może się zmieni w piskich klubach, że Dje zaczną tworzyć poważne sety z idealnie dobranej tracklisty. Polecam przerzucić się na gramofony, na LP jest większy wybór muzyki (jednak w sumie po co, jak leci słabiutka muzyka...?)

PS Pagan - jaki masz setup? Strzelam na Denony :) ew. Pionki

Pozdrawiam.

#12 brzoza

• Zarejestrowani
  • 71 postów

Napisano 19 grudzień 2006 21:50

O prosze! W koncu czlowiek ktory bez owijania w bawelne i profesjonalnie wszystko wyjasnil.

Serdecznie pozdrawiam!

Jakby ktos chcialby sie zaglebic w muzyke house i dnb to polecam :
dnb:
Benny Page - Turn down the lights
Pendulum - Fasten your selbst
shy fx - shake your body
basement jaxx - good luck (dnb remix)
cos z brasilisan dnb :
dj patife, Marky Marck

co do house godne polecenia sa kawalki bardziej znanych wykonawcow: Axwell`a, Jerry Ropero, Sebastiana Ingrosso, Freemasons, The sugar kingz czy nawet Boba Sinclar`a i jego znane chyba przez wszystkich world hold on i love generation.

#13 Rrr

• Zarejestrowani
  • 68 postów

Napisano 19 grudzień 2006 22:05

Akurat Boba sinclar'a bardziej lubię z wcześniejszych produkcji, a bardziej szanuję jako DJa.

To jeżeli już polecamy, to z breakbeatu/Jungle/DnB/Electro (bo na Hip-Hop nie miejsce) polecam:

Sety Sick Puppy
a z producentów:
przede wszystkim mój ulubiony: Aphex Twin (wg. mnie geniusz) (wszystkie płyty oprócz abientowych)
LionRock (wszystko)
Apollo 440 (wszystko)
Freestylers (szczególnie dwie najnowsze płyty)
DJ KFX (wszystko)
DJ Hype (wszystko)
Timo Maas (wszystko)
808 State (ostatnia płyta)
LCD SoundSystem (chyba wszystko)
Underworld (wszystko)

Inne grupy typu Prodigy czy FatboySlim lub Chemical Brothers napewno są wszystkim znane (no jednak wyróżnić trzeba panią Piszankę od "weź pigułkę", bo jakoś jej o to nie podejrzewam :) )

Niestety w Housie i w Trancie nie siedzę za bardzo i nie mam za bardzo kogo polecać, bo jak mówiłem przede wszystkim siedzę w Hip-Hopie.

ale nie offtopujmy, bo temat jest o piskich DJach.

Pozdrawiam.

#14 brzoza

• Zarejestrowani
  • 71 postów

Napisano 19 grudzień 2006 22:13

do Underworld dodajmy born slippy i jest bajka ! :D

a ty Redi to z Pisza jestes?

#15 Rrr

• Zarejestrowani
  • 68 postów

Napisano 19 grudzień 2006 22:16

Yap, z Pisza. Dziś się zarejestrowałem :)

#16 brzoza

• Zarejestrowani
  • 71 postów

Napisano 19 grudzień 2006 22:19

napisz do mnie na gg

#17 NoSkillNoFun

• Zarejestrowani
  • 249 postów

Napisano 19 grudzień 2006 23:38

heh no moze troche przesadziłem z tym ilorazem ale poprostu za kazdym razem gdy ktos pisze na forum o piskich "Dj-ach" to szlag mnie trafia jak wszystkie ze tak sie wyraze nastolatki zachwycaja sie jaka to zajefajniutka muzyczke puszcza dj o bo ja to juz słyszałam na vivie......... a co do przejsc miedzy utworami czemu do cholery zauwaza to tylko garstka ludzi ??!!

#18 sugar185

• Zarejestrowani
  • 170 postów

Napisano 20 grudzień 2006 09:26

dodam jeszce ze raz mialem okazje grac raz w iguanie na scenie dzieki crashowi(za co mu dziekuje :) ) ale drugi dj ktory"pilnowal zebym nic nie zepsul" wmomencie kiedy puszczalem house wywalal mnie sprzed konsolety i zmienial na jakisch shit bo ludzie schodzilii ze sceny a co z tego ze polowa zostawala ...

#19 brzoza

• Zarejestrowani
  • 71 postów

Napisano 20 grudzień 2006 16:38

Cytat

(...) a co do przejsc miedzy utworami czemu do cholery zauwaza to tylko garstka ludzi ??!!(...)

"...oto jest pytanie."

#20 piszanka

• Zarejestrowani
  • 6 postów

Napisano 20 grudzień 2006 22:29

:)

#21 lolek

• Zarejestrowani
  • 35 postów

Napisano 20 grudzień 2006 23:03

hehehe załosni jestescie wszyscy bez obrazy :/:/ ale ktos tu mówi o Trance czy House jak wiekszosc osób z Pisza niewie co to jest za rodzaj muzyki!! w Piszu tak czy tak w klubach bedzie leciała muza komercyja znana z MTV czy VIVA bo jesli DJ zagrał by seta 30 min czysto Tranc"owego klimatu to by pusty parkiet sie zrobil ewentualnie by tanczyła nieliczna garasta osób co lubią tą muzyke. Odnosnie House mysle ze publika dobrze by sie bawiła przy Latino-House. A co do przejsc muszą byc zawsze dobre i w tempo zeby klubowicz niewypadł z rytmu. Jesli chcecie sie dobrze pobawic przy klimatach Tranc'owych czy Hous'owych to zapraszam do Atomu Łomza. ;))

#22 crash

• Zarejestrowani
  • 12 postów

Napisano 21 grudzień 2006 10:43

Hymm Lolek masz w 100% racje. W Piszu ludzie znają ogólne pojecie muzyki techno i znają tylko to. Puścisz nute z hous'u to mówią ze ta techniawka jest zaspokojna. Znają tylko piosenki vivowe i nic wiecej. Myśle ze do wakacji w Iguanie na scenie sie to zmieni i za króluje sam trance house. A co do Atomu w Łomży to bardzo polecam ludziom z Pisza zeby odwiedzili tą dyskoteke i zobaczą co za klimaty tam są :)

Ps: Sugar non problem z tym graniem. Na pewno bedzie jeszcze okazja zebys zagrał na scenie:)

#23 lolek

• Zarejestrowani
  • 35 postów

Napisano 21 grudzień 2006 19:01

@brzoza
ej a ty umiesz stworzyc klimat w trakcie przejsc?:> to tylko zalezy od DJ jakie przejscie zrobi! Jesli chcesz moge ci podac kilka linków setów Bardzo dobrych DJ liczących się w swiecie Klubowym!!!!!

#24 sugar185

• Zarejestrowani
  • 170 postów

Napisano 21 grudzień 2006 19:01

hehehe crash wiesz, jak cos zawsze dajesz info i jestem ;-), chodz zaluje ze przez studia te kilka dyskotek o ktorych mi mowiles nie wypalily ;/

#25 XON

• Zarejestrowani
  • 12 postów

Napisano 21 grudzień 2006 20:16

No i się rozpisali....

#26 brzoza

• Zarejestrowani
  • 71 postów

Napisano 21 grudzień 2006 22:47

Cytat

@brzoza
ej a ty umiesz stworzyc klimat w trakcie przejsc?:> to tylko zalezy od DJ jakie przejscie zrobi! Jesli chcesz moge ci podac kilka linków setów Bardzo dobrych DJ liczących się w swiecie Klubowym!!!!!

Cytat

jednak "konie po betonie" w trakcie przejscia nie tworza fajnego klimatu, a to juz nie zalezy od ludzi.

No czytaj uwaznie. ;)

Co do linkow, to podziekuje. Sam sobie potrafie poradzic.

Cytat

Odnosnie House mysle ze publika dobrze by sie bawiła przy Latino-House.

Jestem tego samego zdania! Ten styl najszybciej trafil by do gustow piszan.

Cytat

hehehe załosni jestescie wszyscy bez obrazy
Nie obrazam sie ;). Ale uwazam ze uzyles za mocnych slow, bo to wyglada tak, jakbys zrzucal na "nas" ze ludzie nie znaja muzyki house i trance w Piszu. Przeciez nie wyjde na ulice z magnetofonem i nie bede ludziom mowil : "Sluchaj tej muzyki! To jest dopiero cos! A to czego ty sluchasz to jest badziewie i powinienes sie przestawic na to, czego ja slucham!".

Rzecz gustu i towarzystwa.

Pozdrawiam!

Tak poza marginesem wszystkiego. To komercyjna muzyka ma najszersze grono odbiorcow nie tylko w Piszu, ale na calym swiecie. Byc moze w innych miastach ludzie sa bardziej rozeznani w stylach muzycznych bo po prostu maja do nich lepszy dostep. Dopoki w naszym miasteczku nie pojawi sie wiecej klubow z rozna muzyka, to prawdopodobnie nadal bedzie tak jak jest. Jak pewnie wszyscy wiedza, to szybko sie nie pojawia, bo grono odbiorcow jest zbyt waskie.

#27 PAGAN

• Zarejestrowani
  • 13 postów

Napisano 22 grudzień 2006 07:43

Cytat

No i się rozpisali....
Właśnie o to mi chodziło.

#28 PAGAN

• Zarejestrowani
  • 13 postów

Napisano 22 grudzień 2006 07:58

Brzoza nie odpowiedziałeś na moje zaproszenie. To jak? Masz szansę się wykazać, technicznie i muzycznie. Przyjmujesz czy nie? Tylko pamiętaj o swojej konsolecie.
Panowie, a co do przejść, to właśnie chyba musicie umyć uszy??? Fakt w moim przypadku nie są to takie jak chcę czyli długie. Bo parkiet w stodole tego nie kupi.
I chcę zauważyć, że każde przejście d.j.-a to jego własna inicjatywa, jeden to zrobi tak drugi siak. Brzoza przyjdź w święta pogadamy. Pozdrawiam WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!

#29 Rrr

• Zarejestrowani
  • 68 postów

Napisano 22 grudzień 2006 08:55

Cytat

bo jesli DJ zagrał by seta 30 min czysto Tranc"owego klimatu to by pusty parkiet

...i to z tego powodu jesteśmy jak to napisałeś "żałośni" ? Zastanów się trochę zanim coś napiszesz...

Cytat

Brzoza nie odpowiedziałeś na moje zaproszenie. To jak? Masz szansę się wykazać, technicznie i muzycznie. Przyjmujesz czy nie? Tylko pamiętaj o swojej konsolecie.

Zawsze mnie śmieszyły takie odpowiedzi... typu:

- "ee nie podoba mi się ten obraz"
- "to namaluj lepszy cfaniaczku"

- "ee nie lubię takiej muzyki"
- "to zrób lepszą"

Dla mnie to najbardziej debilna odzywka jaką można powiedzieć na krytykę... Komentować mamy prawo wszystko, tak jak i chwalić... to, że nie podoba mi się fiat 126p, to nie znaczy, że muszę umieć robić lepsze samochody. Albo jeżeli jakiś film do mnie nie trafił, to nie znaczy, że muszę kręcić lepsze. A co do Pagana, to w Piszu tak się przyjęło, że tutejsi artyści bardzo oburzają się za jakiekolwiek komentarze, najlepiej to tylko głaskać po główce i wychwalać ponad niebiosa...

Cytat

Panowie, a co do przejść, to właśnie chyba musicie umyć uszy??? Fakt w moim przypadku nie są to takie jak chcę czyli długie. Bo parkiet w stodole tego nie kupi.
I chcę zauważyć, że każde przejście d.j.-a to jego własna inicjatywa, jeden to zrobi tak drugi siak. Brzoza przyjdź w święta pogadamy. Pozdrawiam WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!

Umyć uszy? Ja wyraźnie słyszę konie po betonie... Jeżeli nawet sam tego nie zauważasz, to powodzenia... Trochę się uniosłeś PAGAN, wiesz dobrze, że mamy rację... Poprostu piscy Dje zlekcewazyli techniczną (i muzyczną także) stronę DJki, bo w sumie dla kogo mają grać porządnie? Zresztą już zdanie na ten temat wyraziłem w swoim pierwszym poście i nie będę się powtarzał. Prawda jest taka, że puki nie narodzi się tu jakiś niekomercyjny Dj z własnym stylem i porządną muzyką w plecaku, to sytuacja będzie taka, jaka jest teraz, że ludzie muszą słuchać wixy i muzyki z najniższej półki.

A co jeszcze do PAGANA - grasz z oryginałów chociaż? Bo w innym klubie z piratami nawet by Cię nie dopuścili do setupu. Po drugie nawet by Cię klub nie zatrudnił... No i nie odpowiedziałeś mi na temat setupu.

Też życzę wesołych świąt.

#30 brzoza

• Zarejestrowani
  • 71 postów

Napisano 22 grudzień 2006 16:11

Cytat

Brzoza nie odpowiedziałeś na moje zaproszenie. To jak? Masz szansę się wykazać, technicznie i muzycznie. Przyjmujesz czy nie? (...)

a jak ci sie wydaje co to jest:

Cytat

Nie jestem dj`em. Poza tym Pagan nie oszukujmy sie, nawet gdybym przyjal wyzwanie to ty masz juz plecy, bo ludzie wiedza ze ty jestes "dj" i wiedza co sie by dzialo. Do tego moj styl muzyczny odbiega i to dosc znaczaco od gustow wiekszosci piszan, a co za tym idzie NIE KOMERCYJNA MUZYKA = BRAK ZABAWY.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych