!! Piscy Dj !!
Napisano 29 marzec 2007 17:48
Tak Lolku...Mixer to pewnie i widzials w stodole nie zaprzecze ale my rozmawiamy o mixerze dla pseudo DJ anie mikserze do mieszania masy do ciasta takze sorry.I w stodole napewno owy mikser widziales bo tam jest taka wiocha ze wszystko mozna znalesc nawet krowy za stodola...;Niedluga bedziemy tam chodzic i tanczyc razem z krowami a zamiast piwa bedzie lane mleko z banki"prosto z cyca"
Wracajac do mixera napewno mu sluzyl do zmieniana plyt wiesz napewno mialz 7 predkosci i wogole.A te Twoje przechwalanie sie jakiego ty sprzetu nei znasz dla DJ to wiesz...taki znawca jak ty to kazdy moze byc bo kazdyw necie moze sobie sprawdzic jakis sprzet do tego i p[isac ta nazwe w kazdym poscie...zenada
People=Shit
Napisano 29 marzec 2007 21:11
Napisano 29 marzec 2007 22:20
Cytat
People=Shit
Napisano 30 marzec 2007 08:48
Wysłany: 2007-03-28, 19:45
"Prawdziwy dj to potrafi grać z gramców" a udawany Dj gra z Cd :D heheh Prawdziwy Dj tez moze grac z CD a nie musi grac z gramofonów ;)) I czytam bardzo uważnie ;)
Lolek Proszę Cię jak już cytujesz to cytuj całość ,a nie rób tego tak jak to robią w brukowcach:P...tam jest jasno napisane "Prawdziwy dj to potrafi grać z gramców ,cd czy innych urządzeń typu cortex..." i nie pisz że napisałem inaczej;P i widzisz jednak czytasz nie uważnie;D hehehe
Pozdro.
Napisano 02 kwiecień 2007 20:17
Właściwie to nie zajmę dużo miejsca i poszpanuję tutaj trochę wiadomościami z Wikipedii :P...
Otóż chcę przekazać, że :
Megalomania to skupienie na uznaniu własnej doskonałości, samozadowoleniu oraz świadomości własnej wartości, znaczenia i możliwości.
Pojęciem tym określa się potocznie zawyżoną nieprawidłową samoocenę, ale także system urojeń, tzw. urojenia wielkościowe w zaburzeniach o charakterze psychotycznym.
Taki mały żarcik
Napisano 05 kwiecień 2007 12:44
Napisano 05 kwiecień 2007 13:03
Napisano 05 kwiecień 2007 17:21
NIe wiem o ktora CI stodole chodzi ale jezeli ota piska pseudo dyskoteke to ja nigdy nie widzialem tam zadnego "profesjonalnego"sprzetu jedynie wieze moze cos podobnego do gramofonu,sterte plyt priackich no i wiesniackiego pseudo DJ-a nic wiecej takze sorry ale nie ma co bronic tego syfu...
pozdro z Southampton
Napisano 05 kwiecień 2007 20:47
A wiec...mówisz że sam jesteś dj i dobre przejścia to potrafią robić tylko chłopaczki z Enrgy2000??? No więc już tym postem skreśliłeś sam siebie jak dj ,a można powiedzieć że nazwałeś się pseudo dj proszę Cię nie pisz takich głupot bo tym postem próbujesz usprawiedliwiać "dj" którzy nie przykładają do grania większej uwagi ,a djowanie traktują jako lans przed panienkami mającymi takie samo pojęcie o djowaniu jak i Ty!!!
Napisano 05 kwiecień 2007 21:28
Co do setów z Energy, to takowych nie słucham, aczkolwiek trafiłem kiedyś na jeden house`owy i powiem ci, że żal mi tyłek ścisnął jak usłyszałem co tamtejszy dj powykręcał. Wiem, że nie należy oceniać nic po pojedynczych 'przymiotach', ale generalnie nie odpowiada mi ani styl granej muzyki w Energy(2000), ani nie spodobał mi się tamten set.
Pozdrawiam.
Napisano 05 kwiecień 2007 22:01
Pozdrawiam.
Napisano 05 kwiecień 2007 22:05
Pozdrawiam.
Ps: Mała poprawka żeby nie byłon że ktoś mnie nie zrozumiał;)
Napisano 06 kwiecień 2007 15:49
Napisano 06 kwiecień 2007 16:13
pozdro
Napisano 11 kwiecień 2007 14:57
Napisano 11 kwiecień 2007 19:39
Napisano 13 kwiecień 2007 18:16
Napisano 13 kwiecień 2007 21:37
Napisano 14 kwiecień 2007 08:21
Napisano 23 kwiecień 2007 17:51
Proponuje wrzucanie linków do Waszych ulubionych rozgłośni internetowych z miksującymi na żywo dj...ja na początek proponuje www.ministryofsound.com/radio
Miłego słuchania.
Pozdrawiam!
Napisano 14 maj 2007 00:02
Cytat
W czym sie myle?Vinyle odchodza?Chciales sie wybic ze znalazles kolejny gramofon na CD czy jak? Vinyl to legenda,i piepsze to ze najlepsi DJ swiata graja na "Gramofonach CD" ,co mnie to obchodzi, wiekszosci z nich chodzi juz tylko o pieniadze.Vinyle kiedys odejda na bank ale poki co sa jeszcze w obiegu wiec trzeba z tego korzystac.Scratchowanie CDkiem...? dla mnie to co najmniej dziwne a nie jestem starej daty.Pozdro.
zgadzam się
nawiązując
eh... kurde winyl to to, to jest klasyk, jego pozycja w świecie dji jest po prostu ugruntowana na stałe i nigdy nie będzie przeżytkiem ,bo to co sie zrobi na winylu nie zrobi sie na cdekach i na odwrót, chociaż niekoniecznie ;) jakie "gramofony cd" ? o czym tu w ogóle dyskusja jest ?
Dla mnie dj bez gramofonów to nie dj... Ci co "puszczają muzykę" to nie dje, a po prostu imitacja dobrej "zmieniarki do płyt" i temu zaprzeczyć nie możecie. Nie chodzę do stodoły, po powiem tak "mi nie po drodze ;P" a w iguanie to piwka się jedynie napiję ,bo muzyka też jest ponad jakiejkolwiek krytyce - bynajmniej nie mówię o przebojach,bo dj tam chyba ma też tylko mikser i cd z funkcją "play", więc czego tu wymagać od biednego chłopaka? :P Teksty typu "to chodź pokaż co potrafisz" mnie po prostu rozwalają (chłopie jedź gdzieś na pierwszą lepszą imprezę gdzie stoją dwa gramofony i mikser ,a pogadamy o Twoim djingu ok ? ja byłem na wielu, wielu imprezach dj undergroundowych i tych bardziej znanych i trochę wiem co i jak chociażby od strony publiki ,a różnica jest OGROMNA)
Ja szczerze mówiąc nie zajmuje sie djingiem, aczkolwiek czymś pokrewnym i może któregoś pięknego dnia przejdę na stary poczciwy winylek, d'n'b to coś co mnie jedynie kręci i chciałbym spróbować... a póki co robię sobie co robię w czynie społecznym :)
Napisano 17 maj 2007 21:48
Napisano 02 lipiec 2007 08:28
Napisano 05 grudzień 2011 11:41
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych