Skocz do zawartości

Najdziwniejsza historia która przydrzyła ci się w Piszu

103 odpowiedzi w tym temacie

#1 mateuszciesluk

• Zarejestrowani
  • 267 postów

Napisano 26 styczeń 2004 21:49

Siema. Wpadłem na pomysł żebyście umieścili najdziwniejsze historie, które przydarzyły wam się w Piszu.

#2 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 26 styczeń 2004 21:53

chyba żartujesz tu się nigdy nic ciekawego nie dzieje wiec ....... hmmm a może trzeba się wybrać na cmentarz nocą :) :P :) ciekawe jak to by było :?: :?: :?: :mrgreen:

#3 Agniecha

• Zarejestrowani
  • 20 postów

Napisano 27 styczeń 2004 16:17

[shadow=darkblue]OOj żadna...[/shadow]

#4 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 27 styczeń 2004 18:47

moze Majma Ty pierwszy nam opowiesz a pozniej my ?? :) co Ty na to ?? :P

#5 SebaX

• Zarejestrowani
  • 202 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 01 luty 2004 01:18

To ja tak dla brechy napiszę ,ze przezyłem trzesienie ziemi ... w Piszu :D

#6 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 01 luty 2004 09:56

a ja wybuch wulkanu kwasne deszcze i cos tam jeszcze :D

#7 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 01 luty 2004 11:32

a ja widzialem UFO :D

#8 Sirona

• Zarejestrowani
  • 18 postów

Napisano 01 luty 2004 15:30

Cytat

chyba żartujesz tu się nigdy nic ciekawego nie dzieje wiec ....... hmmm a może trzeba się wybrać na cmentarz nocą :D :D :D ciekawe jak to by było :?: :?: :?: :mrgreen:

Sprawdzone, nic ciekawego:(

#9 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 01 luty 2004 16:48

hmmm a ja widzialam w Piszu zlot nudystów :D kurcze szkoda ,że UFO mnie omineło :D

#10 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 01 luty 2004 18:51

a ja zlot traktorzystow :D

#11 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 01 luty 2004 19:22

widze że nikt nie potraktował poważnie tego tematu i nikt nie chce sie wypowiedzieź na ten temat hehe to j awam powiem co dziwnego widziałam w piszu hehehe zbierałam porzeczki na dzialece w lato i zerwał sie wiatr, myslałam ze przejdzie burza bokiem i zbieram dalej.............. a to była ta nawałnica 4-tego lipca :D hehehe

#12 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 01 luty 2004 19:50

Kiedys wracalem sobie rowerem skadtam z poza Pisza, postanowilem skrecic z asfaltu i wrocic inna droga przez las.Okazalo sie ze zle skrecilem bo jade gdzies z 10 km i nagle przebiega przede mna stado wielkich jeleni kawalek dalej zajac a jeszcze dalej dzik.Jak zobaczylem tego dzika to wrocilem migiem na asfalt i stamtad prosto do domu.
Nie zaluje ani troche bo widok tych zwierzat posrod (jeszcze wtedy) gestej puszczy byl nieziemski.

#13 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 01 luty 2004 20:05

o jaa zazdroszcze Ci prymas ja jedynie widziałam zwierzatka w nocy, zarabiscie im sie wtedy oczka swieca :mrgreen: a tak to chyba mam bardzo nudne życie w porownaniu z innymi :D może powinnam spedzic noc tak jak ta trojka młodych ludzi z " the Blair " wtedy bym moze miala o czym opowiadac :D

#14 Święta

• Zarejestrowani
  • 24 postów

Napisano 01 luty 2004 21:20

A ja Wam powiem,ze zawsze jak jestem w Piszu, to caly ten pobyt jest "dziwny" :D

#15 jamal

• Zarejestrowani
  • 576 postów

Napisano 01 luty 2004 21:38

No jak mamy deficyt na ciekawe i dziwne historie w Piszu to może sobie przypomnimy stare dzieje:

1709-11 - epidemia dżumy (w Piszu zostało przy życiu 14 mieszkańców),

#16 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 02 luty 2004 09:01

no tez to slyszalem ze 14 :D ale ilu bylo wtedy mieszkancow ??

#17 weedmasta

• Zarejestrowani
  • 459 postów

Napisano 02 luty 2004 09:11

Cytat

chyba żartujesz tu się nigdy nic ciekawego nie dzieje wiec ....... hmmm a może trzeba się wybrać na cmentarz nocą :D :D :D ciekawe jak to by było :?: :?: :?: :mrgreen:
Pewnego dnia poszedłem z chłopakami na stary cmentarz i siedzieliśmy tam do 1 w nocy. Czekaliśmy na jakieś duchy, bądź też na istoty z innego świata. Nic się nie stało, nic nie widziliśmy. Może dlatego, że wszyscy byliśmy w stanie nietrzeźwości i sami przypominaliśmy duchy:)

#18 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 02 luty 2004 21:46

hihih oj weedmasta ale to tez dziwna historia ,moze to wy kogos straszyliście :wink: :?: :?: wnaszym miescie to nawet na cmentarzu nic sie nie dzieje za to w Wawie to gdziebyscie nie poszli tam zawsze cos jest i to sie nazywa życie . Zreszta tam ludzie żyją jak ZOMBI nawet nocami na zakupy chodzą a u nas o 10 juz nikogo nawet na miescie nie widac , wiec co tu ma sie ciekawego dziac :? :?: :?:

#19 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 02 luty 2004 22:23

Cudze chwalicie, swego nie znacie.Warszawa ma jeden wielki plus- jak tam mieszkasz to nie masz problemu z dostepem do jakiejkolwiek instytucji, kupna jakiegos przedmiotu itp ale poza tym to tylko szarowa a "wiosna spalina oddycha".Ja nie przecze ze w Wawie mozna sie zabawic na maksa ale jesli ty Aniu mowisz ze w Piszu nie ma kompletnie nic do roboty to wspolczuje a oczy mojej wyobrazni widza Cie siedzaca w Wawie przed telewizorem i narzekajaca na nudy.I jeszcze jedno co do zabawy: jesli chcemy sie zabawic w jakims bardzo dobrym lokalu to niestety ale nie mamy czego tam szukac z 20 zl w kieszeni.
A jesli mowisz droga Aniu ze o 22 nikogo na miescie nie ma to ja sie pytam co ludzie maja robic w nocy na kilkunastostopniowym mrozie?
Nie chce slodzic naszemu miastu bo wiem ze ma bardzo duzo wad, chce jednak podkreslic ze jak ktos otworzy swoje oczka to zawsze cos znajdzie, jak nie w Piszu to w okolicy.Pomyslcie tesh ile pieniazkow i przede wszystkim planow kosztowalby nas biwakowy wypad na mazury gdybysmy mieszkali w stolicy.W naszej sytuacji powiedzmy,ze o 10.00 wpadamy na pomysl aby wyjechac a jush o 16.00 rozkladamy namioty.
Patriota swojej Malej Ojczyzny.

#20 Moruś

• Zarejestrowani
  • 348 postów

Napisano 02 luty 2004 23:07

W Piszu można robić ciekawe rzeczy jak sie naprawde tego chce.I popieram że w Wawie można kupić każdy przedmiot , ale żeby pobawić się w jakimś pubie trzeba mieć troche kasy. Wogóle w dużym mieście wszystko jest drogie . Ja ciesze sie że mieszkam w Piszu bo mamy dużo jezior i wogóle mieszkamy w ciekawym miejscu .

#21 chritom

• Zarejestrowani
  • 59 postów

Napisano 03 luty 2004 11:15

Dla mnie było najdziwniejszą historią, jak ostatnio wracałem piechotą przez las do Snopek i opuściwszy ulicę Wąglicką zabłądziłem w lesie, przeszedłem przez jakiś zagajnik, drogę, pola, łąki i wyszedłem z powrotem przy wieży ciśnień (na Wąglickiej). Do tej pory się zastanawiam nad tą trasą.
A z innej beczki: raz majsterkowałem coś na podwórku, było to w październiku lub listopadzie tamtego roku, zmierzchało już, a na dodatek zaczęła się podnosić mgła i w pewnej chwili, w odległości około 60-80 metrów na łąkę wyszło z lasu 5 jeleni, postały chwilę i truchtem pobiegły dalej. Pejzaż jak z "Władcy Pierscieni" albo "Jeźdzca bez głowy" i w ogóle naprawde widok był wypasiony. I tak pomyślałem: "Kurde, będąc w Gdańsku, albo w innym mieście w życiu nie było by możliwości zobaczyć takiego pięknego obrazka" I naprawdę żałuję, że nie udało mi się tego jakoś uwiecznić.

#22 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 03 luty 2004 12:19

a mni si eprzydażyło coś dziwnego bardzo heheh spałam sobie gdy w końcu po miedzy 2 a 3 rano jakieś ryki wycie syreny mni eobudziło i wyła ta syrena po 3 skończyła wyć a rano wstałam i nikt nic nie słyszał tylko j amój brat i siostra więcej nikt hehe pytam koleżanki z osiedla oni też nic nie słyszeli co to było??? czeski film nikt nic nie wie :D hehe

#23 weedmasta

• Zarejestrowani
  • 459 postów

Napisano 03 luty 2004 16:39

:twisted: Pamiętam jak 2 lata temu popłynęłem z tatą na rybki (Roś koło Szczech wlk.)
Wschód słońca mgła stawała się co raz rzadsza. Czaple na pomoście sobie stały a my łowiliśmy. W pewnym momencie z wody na znaczną wysokość wyskoczyła z wody uklejka. Pięknie się mieniła w śłońcu. A do tego za nią wyskoczył szczupak.
NIESAMOWITE I NIEPOWTARZALNE

#24 JmJ

• Zarejestrowani
  • 99 postów

Napisano 03 luty 2004 20:26

Pamiętam jak byłem z kumplem w lesie to było jak się idzie prosto cały czas drogą tam przy górkach leśnych i tam prosto i tak doszliśmy daleko że się czuliśmy jakbyśmy grali np w Sillent hill albo w Resident Evil tacy wystarszeni za zaraz wyjdzie jakiś zombiak i jak doszliśmy do skrzyżowania to od razu but i uciekliśmy spowrotem :D to jest właśnie ta moja najdziwniejsza historia

#25 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 03 luty 2004 22:54

Cytat

:twisted: Pamiętam jak 2 lata temu popłynęłem z tatą na rybki (Roś koło Szczech wlk.)
Wschód słońca mgła stawała się co raz rzadsza. Czaple na pomoście sobie stały a my łowiliśmy. W pewnym momencie z wody na znaczną wysokość wyskoczyła z wody uklejka. Pięknie się mieniła w śłońcu. A do tego za nią wyskoczył szczupak.
NIESAMOWITE I NIEPOWTARZALNE
Gdy przeczytalem Twoj post przypomnialo mi sie jak na J.Nidzkim z odległości 3 m widzialem łasice ze szczupakiem jej wielkosci w pysku.Wyszla z wody, zatrzymala sie na jakims konarze i stała tak kilka sekund.Niestety nit nie miał aparatu i nie uwiecznilismy tego naprawde pieknego widoku.

#26 txd

• Zarejestrowani
  • 131 postów

Napisano 04 luty 2004 16:00

niestety takich widokow jest coraz mniej :D srodowisko coraz bardziej staje sie zdegradowane przez nas - ludzi ...

#27 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 04 luty 2004 17:26

przypomniało mi się jak kiedyś chłopaki podpalili kotowi ogon i było to na cmentarzu jakaś babka szła i widziała tylko latajacy ogień bo było to w zime ---------dziwne chamstwo!!!!!

#28 JmJ

• Zarejestrowani
  • 99 postów

Napisano 04 luty 2004 17:32

co do kota to u mnie na podwórq małe dzieci z mojego bloq same marginesy wzięli kota zdechłego za ogon,uwiązali go do trzepaka i kopali i kijami uderzali i potem podpalili i wrzucili do śmietnika palącego się :cry: aż mi go szkoda potem pan Stanisław K. wyszedł z wiadrem wody i go ugasił byłem świadkiem tego bo jak graliśmy w nogę na innym podwórku to było widać wszystko :cry: biedny kotek.....

#29 arcus

• Zarejestrowani
  • 166 postów

Napisano 11 luty 2004 13:29

zdarzyła mi się w Piszu jedną historia, której mam nadzieje nigdy nie będę żałować:-)
URODZIŁEM SIĘ.

A jadnak coś ciekawego wydarzyło się w piszu. :)

A poza tym współczuje ludziom którzy nic ciekawego w Piszu nie widzą

#30 sugar185

• Zarejestrowani
  • 170 postów

Napisano 05 marzec 2004 17:40

dziwna przygoda w Piszu hmmmmmm

ja mam 2 dziwne przygody:

1) to jak pewnego razu pojechalem na kolenie poznalek tam kolesia, akiedy wrocilem zkoloni on mnie zapoznal z innym ziomem i jmoje zycie zawirowalo (bez podtekstow)

2) a druga to jak se reke zlamalem do dzis nie wiem dlaczego :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych