było jeszcze sporo militarnego śmiecia ale tego nie warto wkleja .
kto chciałby wyskoczy do lasu na poszukiwania ???
Kto szuka z wykrywaczem?
Rozpoczęte przez laki, 11 wrz 2007 12:55
35 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 październik 2007 12:02
Napisano 14 październik 2007 01:25
kazdy by chciał :D tylko nie każdy ma z czym :D ja mogę iść z Tobą ale ja biorę worek do znalezisk :D taką mam na to chęc ale 1tyś nie lezy na drodze aby na ten wykrywać wydać :( ehh i po hobby lece spac papa :P
Napisano 07 listopad 2007 11:37
Wyspa ma racje nie powinienes sie chwalic bo prawo jest w naszym kraju nie zawsze po naszej stronie.
pamietaj ze to co w ziemi malezy do panstwa i schowaj to dzies dla swoich oczu bo nigdy niewiesz kto zapuka.
pamietaj ze to co w ziemi malezy do panstwa i schowaj to dzies dla swoich oczu bo nigdy niewiesz kto zapuka.
Napisano 07 listopad 2007 11:42
Cytat
Hej wyspa, idz ty zloz donos na milicje albo idz lepiej odrazu na gestapo... albo lepiej, wez lustrzanke i idz sie poszlajac po ulicy...
wiesz co to lustrzanka? przynajmniej jak pochodzi z aparatem to nie tak jak Ty bez niego szlifujac chodniki.masz mu zazle ze ma pasje i cos robi w zyciu?
zdziwilbys sie co maja niektöre osoby w domu a co jeszcze mozna kupic z wojny .moze lepiej wez cokolwiek i wyjdz z domu do ludzi a nie siedziec i prowokowac do klötni.
Napisano 03 listopad 2011 16:17
jeszcze ktoś z Pisza chodzi z wykrywaczem ?
niedawno zakupiłem sobie taki amatorski i mogł bym się z kimś bardziej doświadczonym wybrać na łowy
niedawno zakupiłem sobie taki amatorski i mogł bym się z kimś bardziej doświadczonym wybrać na łowy
Napisano 10 listopad 2011 10:47
byłem na tych łowach z wykrywaczem spisał się dobrze , tylko miejsce zawiodło pełno drutów... znaleziska : zawias od dzwi , motyka , i z 3m drutów ; p
mam trochę problemów z ogarnięciem sprzętu bo pierwszy raz się z takim urządzeniem stykam ale powoli do czegoś dojdę
jesli ktos chodzi albo coś może zna jakieś miejsca gdzie mogę chociaż jakąś łuskę znaleść ? :>
mam trochę problemów z ogarnięciem sprzętu bo pierwszy raz się z takim urządzeniem stykam ale powoli do czegoś dojdę
jesli ktos chodzi albo coś może zna jakieś miejsca gdzie mogę chociaż jakąś łuskę znaleść ? :>
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych