Skocz do zawartości

Kto szuka z wykrywaczem?

44 odpowiedzi w tym temacie

#31 laki

• Zarejestrowani
  • 48 postów

Napisano 09 październik 2007 12:02

było jeszcze sporo militarnego śmiecia ale tego nie warto wkleja .
kto chciałby wyskoczy do lasu na poszukiwania ???

#32 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 14 październik 2007 01:25

kazdy by chciał :D tylko nie każdy ma z czym :D ja mogę iść z Tobą ale ja biorę worek do znalezisk :D taką mam na to chęc ale 1tyś nie lezy na drodze aby na ten wykrywać wydać :( ehh i po hobby lece spac papa :P

#33 Stuart

• Zarejestrowani
  • 355 postów

Napisano 07 listopad 2007 11:37

Wyspa ma racje nie powinienes sie chwalic bo prawo jest w naszym kraju nie zawsze po naszej stronie.
pamietaj ze to co w ziemi malezy do panstwa i schowaj to dzies dla swoich oczu bo nigdy niewiesz kto zapuka.

#34 Stuart

• Zarejestrowani
  • 355 postów

Napisano 07 listopad 2007 11:42

Cytat

Hej wyspa, idz ty zloz donos na milicje albo idz lepiej odrazu na gestapo... albo lepiej, wez lustrzanke i idz sie poszlajac po ulicy...

wiesz co to lustrzanka? przynajmniej jak pochodzi z aparatem to nie tak jak Ty bez niego szlifujac chodniki.masz mu zazle ze ma pasje i cos robi w zyciu?
zdziwilbys sie co maja niektöre osoby w domu a co jeszcze mozna kupic z wojny .moze lepiej wez cokolwiek i wyjdz z domu do ludzi a nie siedziec i prowokowac do klötni.

#35 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 03 listopad 2011 16:17

jeszcze ktoś z Pisza chodzi z wykrywaczem ?
niedawno zakupiłem sobie taki amatorski i mogł bym się z kimś bardziej doświadczonym wybrać na łowy

#36 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 10 listopad 2011 10:47

byłem na tych łowach z wykrywaczem spisał się dobrze , tylko miejsce zawiodło pełno drutów... znaleziska : zawias od dzwi , motyka , i z 3m drutów ; p
mam trochę problemów z ogarnięciem sprzętu bo pierwszy raz się z takim urządzeniem stykam ale powoli do czegoś dojdę

jesli ktos chodzi albo coś może zna jakieś miejsca gdzie mogę chociaż jakąś łuskę znaleść ? :>

#37 MarcinPisz

• Zarejestrowani
  • 10 postów

Napisano 05 kwiecień 2012 18:30

Kierowco, jaki masz wykrywacz?

#38 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 24 kwiecień 2012 15:37

trudno określić ^^ jakiś taki bubel za 300-400pln z alegro
leży w piwnicy gdzieś to jak coś tak bardziej Ciebie interesuje to mogę sprawdzić model : )

#39 MarcinPisz

• Zarejestrowani
  • 10 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 09:39

tak pytałem z ciekawości ;), troche ostatnimi czasy widać ludzi penetrujących okoliczne lasy i pola, toteż trzeba szybko działać żeby wszystkiego nie wykopali ;)

#40 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 10:00

no a ja nie wiem ale jakoś tam działa jako amator tego zajęcia wydobywam słabe rzeczy chętnie bym pochodził z kimś kto ma doświadczenie albo chociaż pokazał jak wykorzystać sprzęt którym dysponuję
masz wykrywacz ? bądź masz zamiar nabyć ?

#41 MarcinPisz

• Zarejestrowani
  • 10 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 11:06

mam, aktualnie jest to mój trzeci, pewnie tak jak to jest w twoim przypadku dwa pierwsze były raczej nie udaną inwestycją. Skoro tak mówisz to możesz sprawdzić co za marka twojego wykrywacza, i zobaczymy czy cos ztego bedzie w ogóle

#42 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 16:22

http://allegro.pl/pr...2280903689.html taki chyba mam zapewno kasa w błocie ale jeszcze działa

#43 MarcinPisz

• Zarejestrowani
  • 10 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 18:08

nie ma co ukrywać że szału nie ma, ale widziałem gościa z jeszcze bardziej hardkorowym sprzętem i coś tam kopał, także myśle że mimo że sie nakopiesz troche drutu i blachy, śmiało możesz zamiatać jakieś okoliczne pola ( najlepiej orane), i lasy

#44 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 19:16

wlasnie denerwującymi znaleziskami są druty ^^
niepotrafie rozróżniać na nim co jest czym : / i kopie wszystko

#45 MarcinPisz

• Zarejestrowani
  • 10 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 20:05

może w weekend bede kopał, to dam znać najwyżej, zobaczymy co da się zrobić

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1