Aleja Turystów... hmm...
Najbardziej denerwujący jest fakt, że są ograniczenia, ale ich nik nie przestrzega. Jeżdżą tą trasą jak wariaci. A przyjezdni czują się jak włatcy świata.
Wcześniej jak był zakaz to nie zchodziłem z drogi i często były utarczki słowne (szkoda, że nie inne). Oczywiście jako zły i niedobry obywatel, niekiedy, musiałem "wdawać się w polemike" z policją. Bez sensu. Z maksymalnym nonsensem.
Aleja Turystów
Rozpoczęte przez Gość_Abac_*, 14 cze 2008 23:46
37 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 czerwiec 2008 20:56
#32 Gość_Abac_*
Napisano 08 czerwiec 2008 07:40
Rafał007 i KathrinVonHexe . Potwierdzam są prowadzone obecnie przygotowania do modernizacji i zagospodarowania terenu nad Pisą na odcinku Alei turystów. To o czym piszesz Rafał007 w sprawie ogródków działkowych też jest rozważane. Jeszcze w tym miesiącu ma być stworzona opinia w tej sprawie. Ponadto Dotyczy to również zagospodarowania terenu po drugiej stronie Pisy tam gdzie są hangary prywatne na łodzie.
Napisano 09 czerwiec 2008 13:41
Jesli wytną drzewa... to ja NIEWIEM.
Napisano 11 czerwiec 2008 11:04
Abac, poinformuj nas kiedy powstanie opinia i co zostanie w niej zawarte. ok?
Pele, dlaczego uważasz, że wytną drzewa?
Napisano 11 czerwiec 2008 19:45
Cytat
No właśnie? Przecież tam nie ma drzew...
Napisano 13 czerwiec 2008 19:31
Niedługo cały pisz będzie bez drzew...
Napisano 14 czerwiec 2008 19:44
Trudno mi zrozumiec tłumaczenia, że ciężko dojechać turystom. Mnie, jako mieszkańca, bardziej interesuje miejsce po którym mogę pospacerować albo przejechać się rowerem. Życzę wszystkiego dobrego właścicielowi hotelu, ale on się ze mną zyskiem nie dzieli więc dlaczego ja mam rezygnować. Nie przesadzajmy, że dojazd starą drogą to taka uciążliwość. Wystarczy dobrze ją oznaczyć. Turystów również nie chcę odstraszyć. Proponuję nawet znaki, wskazujące jak wolną od samochodów Aleją Turystów można dotrzeć do miasta. Centrum/City Centre 1 km. (ewentualnie jeszcze w germańskim narzeczu)
#38 Gość_Abac_*
Napisano 14 czerwiec 2008 23:46
ReeS przestań pisać dla statystyki. Nie masz pojęcia co dzieje się w kraju a już nie mówiąc w Piszu. Twoje wypowiedzi są bez uzasadnione. Jeżeli chcesz napisać coś konkretnego i na temat to czekam w konkretnej sprawie daj T E M A T i wtedy porozmawiamy na forum. Obecnie Twoje wypowiedzi są nic nie znaczące !!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych