Skocz do zawartości

Inna piska dyskoteka - pytanie

20 odpowiedzi w tym temacie

#1 dee-jay3

• Zarejestrowani
  • 11 postów

Napisano 27 czerwiec 2008 16:06

Witam mam do was pytanie, mianiowicie :
Co powiedzielibyście na to jak w piszu powstałaby dyskoteka trochę inna dyskoteka niż te dotychczas organizowane były w waszym mieście.
Mam na myśli lokal w którym można bawić sie przy różnych klimatach muzycznych od tanecznej muzyki dance po bardzo popularne klimaty electro-house.
Ciekawe imprezy tematyczne np najbardziej popularni dj-e tacy jak DJ Hubertuse, Alchemist Project, Hazel.Temat ten służy tak zwanym badaniom rynku. Zastanawiamy się czy jest taka potrzeba rynku, potrzeba stworzenia dyskoteki z prawdziwego zdarzenia.
Z góry dziękuje za wasze wypowiedzi.

#2 Gość_Abac_*

• Goście

Napisano 27 czerwiec 2008 20:37

dee-jay3e dobrze myślisz o tym co piszesz. Ja mam pytanie do Ciebie - dlaczego sugerujesz swój pogląd?. Ja aby być przeciwwagą twojego pomysłu pytam , a dlaczego nie zrobić dyskoteki lat sześćdziesiątych, lub przełomu lat sześćdziesiątych i siedemdziesiątych tzw "Hipisów" lub muzyki disco polo. A może lat pięćdziesiątych tzw Twista. Może to będzie też dyskoteka z prawdziwego zdarzenia. Dla wszystkich, którym nie będzie podobała się moja wypowiedź zaznaczam, że jest to wypowiedź prowokująca.

#3 ReeS

• Zarejestrowani
  • 115 postów

Napisano 27 czerwiec 2008 20:47

Cytat

Mam na myśli lokal w którym można bawić sie przy różnych klimatach muzycznych od tanecznej muzyki dance po bardzo popularne klimaty electro-house.

To jakiś ten klimat mało urozmaicony...idź niech Ci pierw tatuś wytłumaczy co to są "klimaty muzyczne", a potem pisz głupoty.

Życzę powodzenia:-)

#4 SzCzUrEk :p

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 27 czerwiec 2008 21:08

aj ku*** chłopak sie stara chce o coś sie spytać a wy go odraz jedziecie ;/ widać że bez wykształcenia w szkole uczą że trzeba odpowiedzieć na ankietę :D

#5 Gość_Abac_*

• Goście

Napisano 27 czerwiec 2008 22:11

SzCzUrEK :p
Forum ma zasadę, że wypowiadasz swoje zdanie na dany temat. Tak jak piszesz cytuję Twoją wypowiedź "chłopak się stara chce o coś spytać..." a co ja odpowiedziałem wydałem swoją opinię i wcale nie musisz się Ty z nią zgadzać. Jak autor pisze cyt. "Temat ten służy tak zwanym badaniom rynku." Odpowiedziałem na te badanie. Czytaj do końca ze zrozumieniem bo widzę, że masz z tym kłopot. Powtórzę raz jeszcze część ostatniego zdania z mojej wypowiedzi "jest to wypowiedź prowokująca." Jeżeli nie rozumiesz o co chodzi odsyłam do odpowiednich słowników a tam znajdziesz odpowiedź na mój komentarz tylko powtarzam raz jeszcze czytaj ze zrozumieniem.

#6 ReeS

• Zarejestrowani
  • 115 postów

Napisano 28 czerwiec 2008 08:11

Cytat

widać że bez wykształcenia w szkole uczą że trzeba odpowiedzieć na ankietę :D

Jakaś niewidzialna ta ankieta

#7 Klient

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 28 czerwiec 2008 08:31

Co tak naprawdę kolegodee-jay3, masz na myśli??? Gdzie niby w Piszu to by miało być??? Ale ja bym się pisał na coś takiego. Np. DJ Hubertuse i do tego Piana Party, fajna impreza by była.

#8 dee-jay3

• Zarejestrowani
  • 11 postów

Napisano 28 czerwiec 2008 09:13

Pytam po co bo mamy pomysł ale nie wiemy jaki bedzie odzew z waszej strony poprostu.

#9 ReeS

• Zarejestrowani
  • 115 postów

Napisano 28 czerwiec 2008 18:58

Cytat

i do tego Piana Party, fajna impreza by była.

Nie rozumiem czym się tu podniecać, że można się wytaplać w pianie?

#10 Klient

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 29 czerwiec 2008 03:41

ReeS tylko sie przy.......... i nic więcej, a jak nie rozumiesz pewnych rzeczy to skocz na bazar po kilo tołku to może zrozumiesz. Albo do szwecji tam już odbudowują szare komórki.

#11 ReeS

• Zarejestrowani
  • 115 postów

Napisano 29 czerwiec 2008 09:44

Cytat

Pytam po co bo mamy pomysł ale nie wiemy jaki bedzie odzew z waszej strony poprostu.

Szukanie tutaj odzewu graniczy z cudem. Aczkolwiek bym nie liczył na odzew. Jeśli macie coś robić to róbcie i niezwracajcie uwagi na jakokolwiek krytykę...

Życzę powodzenia.

#12 PEOPLE=SHIT

• Zarejestrowani
  • 67 postów

Napisano 19 sierpień 2008 20:41

hmmm a czemu house, disco czy takie temu podobne??? pfff czemu kazdego dnia nie mzoe leciec cos innego?? jak w normalnych klubach.. ale i tak to nie przejdzie bo ludzie z pisza ( ok 90% ) lubia disco-polo, "techniawke" i pop... no i polski HH... a poza tym temat o dyskotakach juz byl ciagnal sie przez 2 lata i sie wypalil...

#13 fromek

• Zarejestrowani
  • 40 postów

Napisano 22 sierpień 2008 07:55

dla co niektorych to by mogl cala noc leciec hip hop cala noc i by byla dobra impreza da nich.... co zrobisz

#14 maniekk

• Zarejestrowani
  • 28 postów

Napisano 29 sierpień 2008 11:10

myślę że to jest dobry pomysł, a Ci którzy tu się wypowiadają i krytykują to pewnie tacy którzy i tak siedzą w domu i gówno ich to obchodzi.
nowa dyskoteka, z prawdziwego zdarzenia była by dobrym pomysłem dlatego że w piszu nie ma gdzie się dobrze bawić, gdzie wyjść wieczorem.
muzyka powinna być różna, ale nie mówię tutaj o disco polo, bo kto chce słuchać disco polo niech idzie na pdk i tam się wysłucha .. a jak ktoś nie wie co to dobra muzyka, to niech jedzie chociażby do warmianki i posłucha co tam puszczają, i jak ludzie potrafią się przy tym zajebiście bawić.
druga sprawa to ochrona, moim zdaniem ochrona powinna być z poza miasta, dlaczego?
a to dlatego że jeżeli w Piszu jest jakiś kozak i ma znajomego bramkarza to często zdarza się że nadużywa swoich znajomości wiadomo w jakim celu ..

#15 Chester^

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 30 sierpień 2008 16:13

Popieram taki pomysł jesli bedzie to dobrze zorganizowany lokal z dobra ochrona i dobra muzyka to moze wreszcie powstalby jakis klub gdzie mozna sie pobawic a nie tylko zeby stracic.

#16 agaP

• Zarejestrowani
  • 3 postów

Napisano 04 wrzesień 2008 19:56

...,i tu pozdro dla wszystkich:)

#17 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 05 wrzesień 2008 19:15

popieram pomysł z tą dyskoteką obecnie nie przepadam za takimi miejscami lecz uważam że to dobry pomysł zrobić coś naprawdę mocnego życzę udanego pomysłu i jakiś dążeń w tym celu pozdrawiam

#18 maniekk

• Zarejestrowani
  • 28 postów

Napisano 06 wrzesień 2008 08:42

ciekawi mnie to, gdzie ona by powstała :)

#19 Kierowca Derbi

• Zarejestrowani
  • 301 postów

Napisano 07 wrzesień 2008 16:59

miejsca jeszcze troszkę w piszu jest ale co do tego to nie będziemy może doradzać gdzie :) i jeśli dyskoteka będzie użym lokalem to koszty też były by duże tu wszystko trzeba przemyśleć dobrze by jakoś ruszyć z interesem ale na otwarciu moim zdaniem zjawiło by się dużo osób i jak by świetnie pojechać ze startem to reszta imprez byłą by również chetnie odwiedzana przez ludzi z Pisza i nie tylko :)

#20 maniekk

• Zarejestrowani
  • 28 postów

Napisano 19 październik 2008 19:44

żadnego odezwu :D

#21 uszkin1

• Zarejestrowani
  • 132 postów

Napisano 25 październik 2008 23:20

Sądzę że druga dyskoteka w Piszu przyjęła by się, tylko taka z prawdziwego zdarzenia. Ale z tego co widać, to piscy ludzie nie umieją się bawić, nie mówię że wszyscy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych