Skocz do zawartości

PCM

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 rafale

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 12 listopad 2008 09:00

kto moze zdjac mi pcm-ke?mieszkam na wiosce a chce neostrade a to mi blokuje,jakis monter moze ,oczywiscie za opłatą.pozdrawiam

#2 SebaX

• Zarejestrowani
  • 202 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 27 listopad 2008 19:28

:) ....

Tylko nie wiem czy wiesz... ale od tak sobie kodowania/PCM'ki nie można zdemontować z lini. W większości przypadków jest ona montowna na lini, gdy ilość klientów przyłącza analogowego przekracza dostępną liczbę kabli miedzianych w danym miejscu :) Zjęcie PCM-ki może wiązać się z "odpięciem" potęcjalnych klientów więc wątpie w to, ze ktoś Ci to zrobi odpłatnie+legalnie. PCM moduluje sygnał, wiec jeśli moduluje to jest i wymagana demodulacja, więc na zakończeniu danej trasy-lini znajdziemy ... ? :)

O jakiej miejscowości mówimy?

#3 rafale

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 03 grudzień 2008 17:49

mówimy o kwiku, da rade tu miec normalny internet?na stronce tp kwalifikuje sie o neo ale co do czego to nici z neo , leca w balona

#4 SebaX

• Zarejestrowani
  • 202 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 03 grudzień 2008 22:25

W Piszu jest firma, która wprowadza normalny internet na tereny wiejskie. Nie chcę robić reklamy więc nie podaję nazwy. Poszukaj :)

#5 rafale

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 04 grudzień 2008 15:15

to zrób reklame :P piwo gratis

#6 rafale

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 06 grudzień 2008 11:55

Cytat

W Piszu jest firma, która wprowadza normalny internet na tereny wiejskie. Nie chcę robić reklamy więc nie podaję nazwy. Poszukaj :)
pytałem w piszu wszedzie i w orzyszu i nikt nie da rady założyc "normalnego internetu" u mnie w kwiku, jesli cos wiesz to daj znaka juz ponad rok trikuje i nic z tym netem

#7 SebaX

• Zarejestrowani
  • 202 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 07 grudzień 2008 02:00

:) chyba wszędzie nie pytałeś, dam Ci wskazówkę :) Kliknij na guziczek e-mail lub www lub gg pod moim postem a reszty się dowiesz :)

P.S Pod latarnią najciemniej :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych