Skocz do zawartości

poszukiwani....

• Nie możesz odpowiedzieć
39 odpowiedzi w tym temacie

#31 Evcia

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 28 marzec 2005 19:41

Cytat

.... chętnie spoktałabym się z ludzmi z mojej klasy...

BĘDĘ WDZIĘCZNA!!!

ja również, odnowiłabym stare znajomości, hehe to już chyba taki wiek powoli przychodzi, że czlowiek lubi sobie powspominac stare fajne, dobre czasy...
jakby ktoś się tu znalazł z grona moich znjomych to please o kontakt: Ewa Paliwoda epaliwoda@pulsnet.pl

ps lubię tu zagladać, hm...sentymenty..

#32 Stuart

• Zarejestrowani
  • 355 postów

Napisano 28 maj 2005 01:39

hehe A ILE MASZ LAT BO NIE MA TEJ OPCJI::HIHI A JA POSZUKOJE JAKIEJS MILEJ DZIEWCZYNY MOZE I BYC JUZ MALA KOBIETKA, W ZADNYM WYPATKU NIE EGOISTKA I MA BYC WYROZUMIALA A RESZTA SIE ULOZY HIIHI..., spoko dzisiaj jest wieczorek z piwem wreku ale nastepnym razem jak ktos kogos szuka i ma ochote na piwo to sie odezwac!!!

#33 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 31 maj 2005 10:53

Cytat

hehe A ILE MASZ LAT BO NIE MA TEJ OPCJI::HIHI A JA POSZUKOJE JAKIEJS MILEJ DZIEWCZYNY MOZE I BYC JUZ MALA KOBIETKA, W ZADNYM WYPATKU NIE EGOISTKA I MA BYC WYROZUMIALA A RESZTA SIE ULOZY HIIHI..., spoko dzisiaj jest wieczorek z piwem wreku ale nastepnym razem jak ktos kogos szuka i ma ochote na piwo to sie odezwac!!!
moge dac ci rade dobra jesli szukasz dziewczyny to jejnie szukaj sama sie zjawi nawet nie wiesz kiedy i gdzie takamoja rada jak chcesz to skomentuj i opieprz mnie czy cos albo mnie posłuhaj pozdro

#34 Stuart

• Zarejestrowani
  • 355 postów

Napisano 31 maj 2005 21:36

haha dobre sobie rozsmieszyl mnie temat, nie martw sie i nie chce rad ,dzieki :wink: .bylem po piwku i napisalem to dla zgrywu.nie bede tego komentowac jak i ciebie opierdzielac.pozdrawiam .

#35 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 11 czerwiec 2005 13:05

Cytat

haha dobre sobie rozsmieszyl mnie temat, nie martw sie i nie chce rad ,dzieki :wink: .bylem po piwku i napisalem to dla zgrywu.nie bede tego komentowac jak i ciebie opierdzielac.pozdrawiam .
a to ok jestes spoko luzak ale zgrywuz z ciebie pozdro

#36 666KAT666

• Zarejestrowani
  • 288 postów

Napisano 14 czerwiec 2005 21:29

Normalnie..."Rozmowy Cassanowy w reżyserii Marleny Dittrich"

#37 Gość_Anonymous_*

• Goście

Napisano 21 wrzesień 2006 15:07

ale ci sie nudzi kat ,pewnie chujowo makijaz nalozyleś i niemiales sie na kim wyrzyc

#38 brzoza

• Zarejestrowani
  • 71 postów

Napisano 24 wrzesień 2006 19:12

mi tu troche to wyglada jak anonse towarzyskie :)

#39 Nino nino

• Zarejestrowani
  • 12 postów

Napisano 26 wrzesień 2006 14:21

heh.. zgrywałeś się ? dlaczego w to nie wierzę? pozdro :piwo:

#40 gaba

• Zarejestrowani
  • 1 postów

Napisano 11 styczeń 2007 16:08

pomóżcie!! szukam kontaktu z mirosławem lub marią górskimi, tymi od białego misia.moj mail: hiszpania2@tlen.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych