Może warto by na tym forum zrobić dział w rodzaju "Przedstaw się", gdzie każdy nowy użytkownik - w nowym temacie - będzie mógł napisać kilka zdań o sobie. Tego typu działy pomału stają się swego rodzaju standardem na forach internetowych.
Propozycje nowych działów
Rozpoczęte przez Henryk Mościbrodzki, 03 lis 2011 03:56
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 listopad 2011 03:56
Napisano 03 listopad 2011 08:54
Jasne, dobra sugestia. Miałem taki dział założyć ale wyszło z pamięci...
Napisano 04 listopad 2011 12:58
Ja proponuję dział: Fotografia, nad którym z chęcią wziąłbym pieczę. Nie widziałem nigdzie dotąd wypowiedzi Piszan na temat tej dziedziny i dlatego warto byłoby poznać ich umiejętności oraz wymienić się doświadczeniami a w przyszłości nawet... zorganizować jakiś wspólny plener. Cel moim zdaniem szczytny
Napisano 04 listopad 2011 13:39
Użytkownik OgIeR dnia 04 listopad 2011 12:58 napisał
Ja proponuję dział: Fotografia, nad którym z chęcią wziąłbym pieczę. Nie widziałem nigdzie dotąd wypowiedzi Piszan na temat tej dziedziny i dlatego warto byłoby poznać ich umiejętności oraz wymienić się doświadczeniami a w przyszłości nawet... zorganizować jakiś wspólny plener. Cel moim zdaniem szczytny 
Piszesz - masz! Utworzyłem do tego specjalne subforum.
Co do wypadów plenerowych będzie możliwe umawianie ich poprzez kalendarz.
Dodatkowo będzie możliwa współpraca działu z Galerią.
Napisano 07 listopad 2011 20:43
Witam,
Zazwyczaj fora mają jeden bądź więcej działów poświęconych wymianie rzeczy. Wiem, że istnieje piszanin i jego ogłoszenia, jednak mimo to uważam, że forum powinno mieć taki dział.
Pozostaję z poważaniem
S
Zazwyczaj fora mają jeden bądź więcej działów poświęconych wymianie rzeczy. Wiem, że istnieje piszanin i jego ogłoszenia, jednak mimo to uważam, że forum powinno mieć taki dział.
Pozostaję z poważaniem
S
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych