Skocz do zawartości

Propozycje nowych działów

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Henryk Mościbrodzki

• Zarejestrowani
  • 11 postów

Napisano 03 listopad 2011 03:56

Może warto by na tym forum zrobić dział w rodzaju "Przedstaw się", gdzie każdy nowy użytkownik - w nowym temacie - będzie mógł napisać kilka zdań o sobie. Tego typu działy pomału stają się swego rodzaju standardem na forach internetowych.

#2 Piszanin

• Administratorzy
  • 137 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 03 listopad 2011 08:54

Jasne, dobra sugestia. Miałem taki dział założyć ale wyszło z pamięci... :)

#3 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 04 listopad 2011 12:58

Ja proponuję dział: Fotografia, nad którym z chęcią wziąłbym pieczę. Nie widziałem nigdzie dotąd wypowiedzi Piszan na temat tej dziedziny i dlatego warto byłoby poznać ich umiejętności oraz wymienić się doświadczeniami a w przyszłości nawet... zorganizować jakiś wspólny plener. Cel moim zdaniem szczytny :)

#4 Piszanin

• Administratorzy
  • 137 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 04 listopad 2011 13:39

Wyświetl postUżytkownik OgIeR dnia 04 listopad 2011 12:58 napisał

Ja proponuję dział: Fotografia, nad którym z chęcią wziąłbym pieczę. Nie widziałem nigdzie dotąd wypowiedzi Piszan na temat tej dziedziny i dlatego warto byłoby poznać ich umiejętności oraz wymienić się doświadczeniami a w przyszłości nawet... zorganizować jakiś wspólny plener. Cel moim zdaniem szczytny :)

Piszesz - masz! Utworzyłem do tego specjalne subforum.
Co do wypadów plenerowych będzie możliwe umawianie ich poprzez kalendarz.
Dodatkowo będzie możliwa współpraca działu z Galerią.

#5 Skrzeczowas

• Zarejestrowani
  • 10 postów

Napisano 07 listopad 2011 20:43

Witam,

Zazwyczaj fora mają jeden bądź więcej działów poświęconych wymianie rzeczy. Wiem, że istnieje piszanin i jego ogłoszenia, jednak mimo to uważam, że forum powinno mieć taki dział.
Pozostaję z poważaniem
S

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych