Skocz do zawartości

CZEGO BRAKUJE WAM W PISZU?

19 odpowiedzi w tym temacie

#1 TwardyLelen

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 03 styczeń 2012 17:11

Jak myslicie co przydałoby się otworzyć w Piszu?

Cego wam brakuje najabrdziej :)

#2 Rafciu

• Zarejestrowani
  • 96 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 05 styczeń 2012 11:17

Pytasz od tak? Czy próbujesz zrobić badanie rynku przed otwarciem nowej działalności gospodarczej?

#3 SebaX

• Zarejestrowani
  • 202 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 05 styczeń 2012 12:43

Mi brakuje lotniska międzynarodowego, toru wyścigowego klasy Moto GP, potężnej hali produkcyjnej zatrudniającej conajmniej 5000 naszych mieszkańców za średnią krajową i jeszcze tak dla smaczku i rozrywki - kino 5D, strzelnica, aha - zapomniałem dopisać, że ta hala miałaby mieć kolor zielony, aby ładnie komponowała się z Mazurami.

Jakie pytanie, taka odpowiedź :)

#4 S.o.u.l.

• Zarejestrowani
  • 51 postów

Napisano 05 styczeń 2012 21:48

... strzelnica już "rośnie", wiec SebaX jedna potrzeba będzie zaspokojona :), a pytanie ? zgadzam się z opinią Sebastiana. Pozdrawiam i miłej nocki.

#5 Rafciu

• Zarejestrowani
  • 96 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 06 styczeń 2012 15:17

Jeśli chodzi o strzelnicę tą na Parkowej to tam zawsze coś "rosło" :)
jaki temat takie wypowiedzi :)

#6 TwardyLelen

• Zarejestrowani
  • 2 postów

Napisano 07 styczeń 2012 11:16

Po odpowiedziach juz widać czego brakuje w Piszu. Dobrego psychiatry bo młodzi nie potrafią zając się własną przyszłością i przyszłością miasta.
Stabdardowo można powiedzieć. I jak tu budować dobrą i myśląca Polskę?

#7 S.o.u.l.

• Zarejestrowani
  • 51 postów

Napisano 07 styczeń 2012 13:02

Wyświetl postUżytkownik Rafciu dnia 06 styczeń 2012 15:17 napisał

Jeśli chodzi o strzelnicę tą na Parkowej to tam zawsze coś "rosło"
jaki temat takie wypowiedzi :)

Rafciu .... "rośnie" miało znaczenie - powstaje :) ... Zapraszam na spotkanie założycielskie miłośników strzelectwa. Celem jest omówienie spraw i reaktywacja strzelnicy w LM. Złota łania godz. 18.15 w poniedziałek 09.01.2012r.
PS. projekt już jest, zgoda też reszta to tylko kwestia ludzi.
Pozdrawiam

PS 2 .... jedna z części strzelnicy już nie zarasta ... teraz to tylko kwestia jej zabezpieczenia i zagospodarowania.

Załączone pliki

#8 S.o.u.l.

• Zarejestrowani
  • 51 postów

Napisano 07 styczeń 2012 13:11

Wyświetl postUżytkownik TwardyLelen dnia 07 styczeń 2012 11:16 napisał

Po odpowiedziach juz widać czego brakuje w Piszu. Dobrego psychiatry bo młodzi nie potrafią zając się własną przyszłością i przyszłością miasta.
Stabdardowo można powiedzieć. I jak tu budować dobrą i myśląca Polskę?

Z całym szacunkiem dla twojej osoby. Sprecyzuj pytanie. Pozdrawiam i życzę mniej nerwów.

#9 mKay 01

• Zarejestrowani
  • 32 postów

Napisano 07 styczeń 2012 16:34

W Piszu brakuje oczywiście BURDELU !!! I nie, nie śmieję się !!!

#10 Rafciu

• Zarejestrowani
  • 96 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 08 styczeń 2012 00:24

No tak szczerze to i ja się nie śmieję bo jak by tak popatrzeć na naszą władzę i w ogóle na to co dzieje się w naszym mieście to na prawdę zaczyna się tu robić "burdel", więc kolejnego chyba już nam nie potrzeby nie ważne co by to słowo miało znaczyć.

#11 mKay 01

• Zarejestrowani
  • 32 postów

Napisano 08 styczeń 2012 00:53

Nie no, mi chodziło o taki BURDEL wiesz, z paniami do towarzystwa... turyści bez przerwy pytają o dom uciech.

A ten "burdel" polityczny czy jakby go tam nie nazwał istnieje już od dawien dawna. I zapewne istnieć nie przestanie,
dlatego też wyprowadziłem się nie z miasta Pisz, a od razu z Polski !!! Pozdr

#12 Joseph

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 13 styczeń 2012 10:24

Wyświetl postUżytkownik TwardyLelen dnia 03 styczeń 2012 17:11 napisał

Jak myslicie co przydałoby się otworzyć w Piszu?

Dworzec

#13 mKay 01

• Zarejestrowani
  • 32 postów

Napisano 13 styczeń 2012 23:00

Po kiego grzyba dworzec jak teraz wiekszosc ludzi wozi dupy samochodami?
Otwarcie dworca jest NIEOPLACALNE!!!

#14 S.o.u.l.

• Zarejestrowani
  • 51 postów

Napisano 14 styczeń 2012 19:30

Dworzec mógłby być fajnym miejscem na rozrywkę ... kwestia inwestora i pomysłu. (kubatura budynku jest ciekawa do tego typu inwestycji)

#15 mKay 01

• Zarejestrowani
  • 32 postów

Napisano 14 styczeń 2012 21:59

S.o.u.l. tutaj sie z toba zgadzam. Wykorzystac budynek nie jako sam DWORZEC tylko jakies miejsce rozrywki, ktore generowaloby jakies zyski dla inwestora, a jednoczesnie byloby fajnym miejscem zabijajacy nude :) :)

#16 Joseph

• Zarejestrowani
  • 76 postów

Napisano 16 styczeń 2012 12:04

Kubatura budynku wskazuje, że można tam nawet usytuować basen z widownią.
Dworzec w Piszu od zawsze był nieodłącznym miejscem tego puszczańskiego, maluczkiego miasta (nawet wtedy, kiedy był zagrzybiały i zamieszkały przez bezdomnych).
Jestem również miłośnikiem kolei, więc w Piszu brakuje mi właśnie dworca!
A jeśli komuś brakuje "fajnych miejsc rozrywki"... cóż, polecam place zabaw. W Piszu jest ich pod dostatkiem..

#17 mKay 01

• Zarejestrowani
  • 32 postów

Napisano 16 styczeń 2012 16:54

Ale Joseph napisz mi jaką funkcję spełniałby dworzec i jakby na siebie zarabiał??

Bo nie ma sensu utrzymywać dworca z samej sprzedaży biletow do Olsztyna i Ełku :):)

#18 abac

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 01 luty 2012 17:41

Wyświetl postUżytkownik Rafciu dnia 08 styczeń 2012 00:24 napisał

No tak szczerze to i ja się nie śmieję bo jak by tak popatrzeć na naszą władzę i w ogóle na to co dzieje się w naszym mieście to na prawdę zaczyna się tu robić "burdel", więc kolejnego chyba już nam nie potrzeby nie ważne co by to słowo miało znaczyć.

#19 abac

• Zarejestrowani
  • 5 postów

Napisano 01 luty 2012 17:50

Rafciu dotyczy twojej wypowiedzi na temat burdelu i naszej władzy. Bardzo zły podajesz przykład w burdelu jest naprawdę porządek uwierz mi- czego nie można powiedzić o naszych władzach. U nas jest bajzel. Ja naprawdę sobie bym życzył aby nasze władze brały przykład z burdelu i stosowały go w swojej pracy.
Pozdrawiam.

#20 Rafciu

• Zarejestrowani
  • 96 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 01 luty 2012 23:45

No wiesz ja tam po burdelach nie chodzę więc nie wiem jak tam jest, ale wcale nie zaprzeczę temu co napisałeś.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych