Skocz do zawartości

AFTEROWNIA czy ma sens istnienia?

47 odpowiedzi w tym temacie

#1 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 22 kwiecień 2004 06:32

Krzyku bylo co niemiara o Trance/Techno/minimal Party.Co powiecie na afterownie w Piszu? Czy bylibyscie chetni na imprezki trwajace caluski weekend, a nie do domu jak wam Stodole czy Diadem zamkna?? :?: :?: :?:

#2 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 22 kwiecień 2004 08:01

dobrze gadasz.przydalo by sie cos takiego jak nic

#3 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 22 kwiecień 2004 21:00

Pewnie,ze tak.A kto powiedział,że temat Techno/Trance/Minimal Party to temat zamnknięty ??? Nic mi nie wiadomo o tym....

#4 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 22 kwiecień 2004 21:49

o jaaa ja napewno by sie tam zjawila :D tylko takie cosik bylo ... ale to chyba nie doczekanie moje przynamniej w Piszu :D

#5 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 22 kwiecień 2004 22:51

Hej szysza nie chodzilo mi o to, ze temat Techno/Trance/Minimal Party jest zamkniety...o nieee....tylko, ze wzbudzil duze zainteresowanie- rozumiem, ze sa chetni :D . Jednak ta imprezka ma byc pomyslem jednorazowym (???), a mi chodzi o calkiem nowe miejsce w Piszu, gdzie co weekendzik (przez caly weekendzik -24h na dobe) bedzie mozna troszke :mrgreen: poimprezowac :D

#6 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 23 kwiecień 2004 00:02

Pomysł myślę że jest super :!: :!: wielu ludzi chciałoby pobalować przez cały weekend a nie tylko w sobote (ja to sie pierwszy na to pisze, moge być nawet gość honorowy i stały bywalec co tydzień :wink: ) jak wejde w piątek na wieczór tak wyjde w niedziele późną noca ( a raczej mnie wyniosą heh :D ) a pozatym Stodoła czy Diadem napewno wielu sie znudzila już , sam mając full kabony otworzyłbym nową dyskę a nawet wybudował jakąs z prawdziwego zdarzenia no ale póki co to tylko marzenia , jeśli by afterownia wypaliła to myśle że znalazło by to szeroki odźwięk w całym naszym mieście a nawet i w okolicach i tlumy wręcz ludzi na to by sie złaziło :!: :!: poZdro z tego miejsca dla wszystkich imprezowiczów :!: :!:

#7 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 23 kwiecień 2004 09:10

OgIeR i oto chodzi wchodzimy na imprezke w piatek.... i az nas wyniosa :mrgreen: pytanie czy tylko te pare osob (ktore sie wypowiedzialo) sie na to pisze :?:

#8 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 24 kwiecień 2004 20:46

wiesz demolka mnie tam i wynosić niemuszą moge i tam zamieszkać, wtedy to full wypas zabawa zapewniona 24 h 7 dni w tygodniu :wink: :wink: ale jeśli afterownia wypali to ja tam bede na 100000 % sam , z kimś, na trzeźwo, czy zalany na maksa ale bede :D 3 dni dobrej zabawy piechotą niechodzi i to raczej wydarzenie w Piszu okresowe wiec trza korzystać !!!!! z tego miejsca chce powiedzieć ze taka afterownie u mnie w chacie zrobic można co prawda miejsce do tanczenia jest tylko na wolne kawałki no ale przytulać sie chyba każdy lubi a i bogatą oferte utworów na moim kompie posiadam wiec ZAPRASZAM!!!!!!!!! :mrgreen:

#9 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 25 kwiecień 2004 13:24

to kiedy na ta 3-dniowke??

#10 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 25 kwiecień 2004 15:22

Nie no OgIeR, sam to bys tam napewno nie byl, bo ja jestem pierwsza w kolejce do takich imprezek :D Tylko wciaz nie wiem czy to tylko my jestesmy tacy chetni do tego typu imprez :?: (razem jest nas piatka, a to troche malo zeby otwierac jakies nowe miejsce :D ) No a co do 3 dniowki u Ciebie to bardzo ciekawa propozycja :mrgreen:

#11 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 25 kwiecień 2004 22:17

Jestem w calej rozciaglosci za stworzeniem jakiegios nowego miejsca ale jesli ma to byc dla ludzi, ktorym znudzil sie Diadem i Stodola, kolejnym miejscem z wiejska muzyka to ja odpadam. Jesli jednak macie zamiar puszczac tam prawdziwa muzyke klubowa i od czasu do czasu cos jak Pretty fly Ofspringów to spotkamy sie w AFTEROWNI.

#12 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 27 kwiecień 2004 00:08

No to ja widze, że bawić sie już mam z kim :mrgreen: :mrgreen: demolka na ochotniczke sie zlgosiła heh :D :D ja to mam to szczeście :D a jeśli o te 3 dniówki chodzi to jak najbardziej u mnie wykumać to można, musze tylko domowników na wycieczke wysłać i po kłopocie no ale póki co wiecej osób nam trzeba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: :!: :!:

#13 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 27 kwiecień 2004 12:57

Ja tam zawsze do imprez jestem skora :D OgIeR tylko zeby nie bylo ze sie sama wpraszam :D a tak wogole to co, sam na sam sie ze mna boisz bawic, ze wiekszej liczby osob szukasz :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen

Do Afterowni wracajac to chodzi mi o zupelnie nowe miejsce ze swoim klimatem i nic w stylu Stodoly czy Diademu (mozna by tam organizowac cyklicznie jakies imprezki tematyczne).

#14 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 27 kwiecień 2004 14:29

hehe Ogier ja tez chce ale tylko ze swoim chlopakiem jak zalatwisz nam nocleg to mozemy nawet tydzien sie bawic :D hehehe pozdro dla Ciebie i calej naszej ekipy

#15 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 27 kwiecień 2004 21:52

Nie no demolka wcale sie niewpraszasz , sam z resztą wszytko proponuje a i wcale sie nieboje zabawy z tobą sam na sam :D ja to nie z tych kryjaków co to wstydliwe i ciche :D tylko że wiesz propozycja była imprezy a jak impreza to wieksza liczba osób jak wiadomo :D :D ale choćby i mialo 100 osób nawiać do mnie tutaj na impre to i tak ja to sobie ciebie ze tak powiem biore do zabawy heh :mrgreen: więc jakby cos wypaliło u mnie to juz partnera do tańca i różańca masz - mnie !!! :!: :!: ścian podpierac ci niepozwole bo po pierwsze to niewypada tak a po drugie i tak sie nieda bo u mnie ściany meblami zastawione hehe :( Buźka :*:*:* aniu12200 przychodź i z chłopakiem , weselej bedzie :mrgreen: a spać możecie i dwa tygodnie u mnie a jak bedziecie grzeczni to was do dowod wpisze i na stałe przyjme :P :P także juz widze że 3 osoby przychodzą !!!! ktos jeszcze ma ochote :?: :?: zapraszam!!! miejsca i wódki ci u mnie dostatek!!! :mrgreen: :mrgreen: date jeszcze ustalimy :D PoZdro dla wszystkich dokazów z naszego forum!!!!!!! ;) :D :D

#16 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 27 kwiecień 2004 22:04

Cytat

zapraszam!!! miejsca i wódki ci u mnie dostatek!!!

Woow.... to ja chciałbym się dołączyć :D

#17 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 27 kwiecień 2004 22:13

OgIeR no trzeba bedzie jakiegos brudzia wypic :D na dobry poczatek, a tak wogole ja tez chce do dowodu :mrgreen:
Widze ze i Szysza sie pisze, czyli coraz ciekawiej :D choc caly czas malo nas malo nas do pieczenia chleba....

#18 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 29 kwiecień 2004 23:05

Jak mało nas do pieczenia chleba to chociaż bułki sobie uklepiemy :wink: (joke) Szysza niema żadnego problemu, zawsze i wciąż u mnie chata dla ciebie stoi otworem tym bardziej ze cie na ognichu niebedzie a miałem big nadzieje że sobie ponawijamy :mrgreen: :mrgreen: Wiesz demolka teraz jest tak ze dowód plastikowy i sie tam raczej wpisać nieda wiec jeśli już jakoś chcesz zaistnieć u mnie na papierach to albo bierzemy ślub albo rozwód hehehehe :wink: :wink: :wink: a że to drugie bez pierwszego niemożliwe wiec chyba weselicho sie szykuje hehe :wink: :wink: :wink: (Joke, Joke , Joke) a brudzia juz dawno niepiłem z nikim wiec tym bardziej happy jestem ze mi ktoś to proponuje, ty demolka proponujesz brudzia a ja to uzupełniam o zestaw innych procentowych specyfików heh :mrgreen: :mrgreen: ciekawie sie zapowiada ja patrze :D PozZzZzZzdro!!!!! :D

#19 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 04 maj 2004 14:38

Piszemy sie wszyscy ;) bedzie AFTER PARTY u Ogiera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#20 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 19 maj 2004 20:32

Demolka jak Ty liczysz lasko, przeciez wiesz że gdzie imprezy to i ja. laska musze Ci przyznać że sie normalnie zmieniłam troche teraz, bo jestem spokojniejsza, ale szalonych pomysłów u mnie nie brakuje. A właśnie jak juz słowo o imprezach to Demolka wynalazłam cosik do szaleństwa (to co zawsze ale troche inne) i z Setą to próbowaliśmy i spoko jest nawet całkiem całkiem :) jak damy rade to to skumbinuje i sama sprubujesz. No nie ale była jaaaaazdaaaaa hehehe :wink:

#21 mrufka

• Zarejestrowani
  • 239 postów

Napisano 19 maj 2004 20:44

skoro tak się Ogier oferujesz to będę musiała z Anią 12200 po sąsiedzku wpaść na "herbatkę" :mrgreen:

#22 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 19 maj 2004 21:11

OgIeR co do tego weselicha i rozwodu to pogadamy na ognisku...hehehe...tylko jakis pierscionek przynies czy cos :mrgreen:
Aanniiuu - nie zapomnialam o Tobie...jakze bym smiala :) (liczylam tylko osobki ktore tu na forum wyrazily chec na afterka) no i koniecznie musze zobaczyc ta Twoja cudowna przemiane w grzeczna dziewczynke :mrgreen:
A co do jaaazzzddd -to w ten weekend musza byc piekne :mrgreen:

#23 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 03 czerwiec 2004 08:25

demolka w każdy weekend są piękne. Ja teraz już sie uspokajam... co dało się chyba zauważyć :wink:

#24 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 03 czerwiec 2004 09:59

nie no Aanniiuu masz racje - wszystkie sa piekne, tylko zaluje, ze niektore mnie niestety musza omijac (domowka u OgIeRa czy Czysta La Vista) :)
nooo i pieknie sie nam uspokajasz :( ja tak nie potrafie...

#25 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 04 czerwiec 2004 03:11

Demolka jak sie chce to można wiele zdziałać... :wink:

#26 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 04 czerwiec 2004 09:59

Nie no aanniiu, nie watpie, a skoro tak jest to widac nie zalezy mi na tym, zeby sie zmienic...bo jak sie zmienie to juz nie bedzie ze mnie demolka czyli carpe diem i sie niczym nie przejmowac :mrgreen: bo mi sie bawic chce, bo mi sie bawic chce, bo mi sie bawic chce na calego - tylko w Piszu to ciezko, bo imprez malo i szybko sie koncza :!: :!: :!:

#27 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 04 czerwiec 2004 10:08

Laska ja nie chce sie zminić do końca... tylko troche uspokoić. Ale jak by była afterownia w Piszu to na pewno bym na niej poszalała :wink:

#28 Kalik

• Zarejestrowani
  • 220 postów

Napisano 04 czerwiec 2004 12:35

ja tam uwazam ze przydalo by nam sie cosik nowego !!!!!!!! a taka afterownia to zajebi......... pomysl !!!!!!!!

#29 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 10 czerwiec 2004 23:16

Czekajcie tylko moja mamcia pojedzie do Anglii hyhy :mrgreen: Sobie u mnie w chacie siakieś trzydniowe albo nawet i tygodniowe party urządzimy :D Trza tylko cierpliwości i czasu :P Co prawda moja chałupinka skromna ale co mi tam trza bedzie to i na lampie ludzi posadze albo dobudówkę zrobię na dachu :P Oby do lata .... a wtedy ... HoMe AfterParty At OgIeR First Edition ... czy jakoś tak ;) Sie pokuma sie zrobi .... ramy dade !!!!!!!! OgIeR czuwa !!!! :mrgreen: :mrgreen: PZDR!!!!! :D :D

#30 Chodnik 85

• Zarejestrowani
  • 53 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 14:13

No dobzie gadasz Ogieros. Zabalujem jak nic ;)

A co do tematu, to w Piszu napewno by się przydała Afterownia. Zwłaszcza z kanapami gdzie polegli by odpoczywali :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych