Skocz do zawartości

AFTEROWNIA czy ma sens istnienia?

• Nie możesz odpowiedzieć
47 odpowiedzi w tym temacie

#31 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 20 wrzesień 2004 22:27

Hiehie taka ci mini afterownia z kanapami to już jest w Iguanie :( Spalim tam kiedy chyba z dobrą godzine z Driverem to wiemy hehe :) siakos sie smutno zrobiło to sruuu w kime, doPsze że to był dzien powszedni i prawie zero ludu bo bym se wstydu napykał i na nastepny dzien z walizami z Pisza uciekał heh ale i tak było git co nie panie Driver??? :mrgreen: :mrgreen: aa afterowni jak nie było tak i nima :D coś patrze że musze sam sie za rozkrecenie tego wziąć gdzies bo chetnych nima :/ ale warunek jest jeden :arrow: Dj-em Ogierecek bedzie Fiec jakby co ta fucha zarezerwowana :D Potrza nam jeszcze barmanki, sprzątaczki, ochroniarzy i sponsorów do stawiania wszystkim Tatry ;) Ja wiem że byśta chcieli wsie sie rzucić na fuche sponsora i tu niespodzianka: nie ma limitu miejsc na tą posade im wiecej tym lepiej :D także ... kukajta dumajta myślta i zbierajta sie do kupy co by wkoncu to wypalilo bo juz ja niewycimie zara !!!!!! PozzZzzDroooOOOooo :mrgreen:

#32 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 20 wrzesień 2004 22:58

OgIeRku kochany ja tam sobie rezerwuje inna funkcje :mrgreen: VIPa :mrgreen: , patrz goscia honorowego i od wszystkich obecnych na imprezie browarka otrzymujacego :mrgreen: dziekuje, dziekuje :mrgreen: i oglaszam brak wolnych wakatow na to stanowisko :mrgreen:
a o spaniu w Iguanie to jeszcze pare innych osob moze cos powiedziec :mrgreen:

#33 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 21 wrzesień 2004 22:52

ja jais czas temu dawalem marcie numer bo hala jest do wynajecia w piszu o powieszchni 253m2 cos kolo tego ona dokladnie znajduje sie na jagodnym kozak miejscówka na AFTEROWNIE a i demolka pamietaj nasza razmowe apropo pracy ja pewnie niedlugo bede kupac swuj sprzet :mrgreen: :mrgreen:

#34 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 22 wrzesień 2004 03:35

Oleś będzie Demolki i Martasa afterclub, to dla nas miejsce sie raczej znajdzie...

A jak nie one taką imprezownie otworzą to postaramy sie o pracę u kogoś innego :|
Ale jak narazie to nie myśli o pracy tylko o tej nędznej szkole :?

#35 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 22 wrzesień 2004 05:56

wien wiem niestety szkola przedewszystkim ;) :(

#36 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 22 wrzesień 2004 15:13

ale połączenie afterparty ze szkołą też może być nie głupim pomysłem :wink:

#37 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 22 wrzesień 2004 15:22

Ty ludzicha skoro nas nie boli znalezienie ze 100 zł no to składka dla władka i budujem AFTEROWNIĘ!!I to będzie chyba najlepsze rozwiązanie tego problema .. hie hie.Oczywiście ja z góry też mówię i zapraszam wszystki zakręconych i odkręconych forumowiczów do miena na aftery !! W weekendy dom pusty a w nim tylko JA !! Bierzta tatry,ziemnieczki musowo i sruu w piątecek do cioci Roxi,a wyjdzieta dopiro w niedzielju !! He he . Buźka kochani :mrgreen:

#38 Baranek

• Zarejestrowani
  • 72 postów

Napisano 22 wrzesień 2004 15:31

Mozna imprezy kręcić raz w miesiącu zaraz po pierwszym i w jakies wolne dni jak wiara do Pisza zciąga, może wtedy jakiś byt to by miało. Oczywiście dobrze rozreklamować.

#39 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 22 wrzesień 2004 15:46

Jeżeli w Piszu do tej pory nie było takich imprez, to dobra reklama jest tu baaaardzo potrzebna...
A termin "zaraz po 1" jest dobry, bo początek miesiąca = wypłaty :wink:

#40 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 22 wrzesień 2004 21:09

Oles i Aanniaa wpadne to pogadamy i wszystko wam wyjasnie - ale przy moim boku jest zawsze miejsce dla was:) mam nadzieje, ze i vice versa ;)
Roxi Ty sie tak nie afiszuj, bo jak ja sie zdecyduje przyjechac to mnie bedziesz sila z domu wypraszac :mrgreen:

#41 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 23 wrzesień 2004 13:56

Demolka ty nie ten tego mi tu !! Jak ja się z czymś afiszuję to nie na darmo !! ZAPRASZAM !! :mrgreen:

#42 Chodnik 85

• Zarejestrowani
  • 53 postów

Napisano 26 wrzesień 2004 12:53

No to jak teraz oficjalnie zapraszasz ROxi tak wszystkich, to tera będziesz musiała nas kijem od szczotki po łbach walic zebysmy wyszli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#43 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 27 wrzesień 2004 11:17

Chodnik sam wiesz,że mój dom jest zawsze w weekendy otwarty i jakoś nigdy mi nie przeszkadzaliście !! :mrgreen:

#44 Moniś

• Zarejestrowani
  • 185 postów

Napisano 28 grudzień 2004 16:23

Jesli chodzi o imprezy tego typu to ja sie pisze na cos takiego ... Swietnie wracac do domu pod koniec weekendu a poza tym DOBRE DZIECI WRACAJA NA DZIEN TRZECI hehe :mrgreen:

Tylko zastanawiam sie czy moja wątroba wytrzylala by takie balety ... :roll:

#45 Roxi

• Zarejestrowani
  • 946 postów

Napisano 29 grudzień 2004 02:28

wytrzymałaby ... ja jeszcze swoją mam po świętach ;)

#46 Moniś

• Zarejestrowani
  • 185 postów

Napisano 29 grudzień 2004 20:53

Jestem ciekawa co moja wątrobka by mi powiedziala,gdyby umiala mowic :roll: wwwrrr az strach sie bac :wink: :D

#47 oszust

• Zarejestrowani
  • 26 postów

Napisano 10 styczeń 2005 01:22

spoko, niedlgo kupuje sprzet (mikserek gemini - chyba ps-540i a do tego 2x pioneer cdj100s), moze cos sie w koncu uda wykrecic... ;p tylko trzeba miejscowke znalezc, bo zadna piska wiksiarnia mi nie odpowiada...

#48 oszust

• Zarejestrowani
  • 26 postów

Napisano 27 styczeń 2005 01:26

mikserek kupiony... zbieram fundusze na cdki ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych