Skocz do zawartości

Dyskoteki w Piszu

1508 odpowiedzi w tym temacie

#1 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 19 maj 2004 19:53

W tym temacie mozecie wypowiadać się na temat Piskich dyskotek. Co prawda nie mamy ich tu dużo, ale niech każdy podzieli się swoją opinią z innymi forumowiczami. Wypowiadając się tutaj zachęcacie do ulubionych i zniechęcacie młodych imprezowiczów do Waszych mniej lubianych dyskotek, którzy czerpiąc informacje z Waszych wiadomości bawią sie tam gdzie reszta. :wink:

#2 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 20 maj 2004 07:54

Pisz - to tak się przedstawia:D

Diadem vs Stodoła

Wybór żaden,jednakże możliwe,że wolę.... stodołe:D buahah chociaż ostatnio jeżeli już bywałem to w diademie

#3 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 20 maj 2004 08:18

eee tam jak by w diademie otworzyli duza sale to uważam ze tez by bylo spoko ale jednak wole stodole raz ze teraz troche ludu tam chodzi a po drugie ze tam pracuje w stodoel to tylko mała wada jest brak pradu i nie mozna poszalec do końca ze sprzetem

#4 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 20 maj 2004 11:23

Cytat

mała wada jest brak pradu
hehehe jasne :mrgreen: wada jest to ze imprezki sie koncza o 3 i trzeba isc do domu :cry: porazka :!: :!: :!:

#5 SIBIT

• Zarejestrowani
  • 62 postów

Napisano 20 maj 2004 11:35

Duża sala w "Diademie" nie będzie nigdy otwarta ponieważ znajduje się tam obecnie sklep meblowy "DEKOR' <---- pracowałem tam to wiem :wink:

#6 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 20 maj 2004 13:35

DIADEM owszem do sylwestra, STODOŁA nigdy ze względu na towarzystwo ( dzieci) jak to mój kolega powiedział "gorące" trzynastki......trzeba by było się chyba nieźle nabakać jakiegoś świństwa żeby tam iść i się pobawić pożądnie, a obecnie IGUANA klimat jest oki, i wgóle obsługa bardzo miła W TYM MIEJSCU POZDROWIONKA DLA BARMANA :)

#7 prymas

• Zarejestrowani
  • 121 postów

Napisano 20 maj 2004 14:17

Dla mnie takie instytucje jak diadem czy stodola reprezentuja podobny poziom do polskiego parlamentu.Wiejska muzyka i ogromne zazenowanie to pierwsze slowa jakie przychodza mi na mysl.Jeden plus dalbym diademowi za wyglad,brakuje jednak tego czadu i iskierki, szybkiego tempa i ostrej zabawy jaka niewatpliwie zapewnila by dobra klubowa muzyka.......przeciez tak niewiele potrzeba.Nie bawilem sie w klubach w innych miastach ale z moich informacji wynika ze jest gdzie sie pobawic i posluchac dobrej muzyki.

#8 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 20 maj 2004 16:11

Cytat

eee tam jak by w diademie otworzyli duza sale to uważam ze tez by bylo spoko ale jednak wole stodole raz ze teraz troche ludu tam chodzi a po drugie ze tam pracuje w stodoel to tylko mała wada jest brak pradu i nie mozna poszalec do końca ze sprzetem
Olo Ty to tam najwięcej napracujesz. Więcej sie obijasz i udajesz :) :wink:

#9 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 20 maj 2004 16:15

ja tam wole Stodołe. Jasne że są tam gorące trzynastki, ale są też osoby starsze. W stodole jest więcej miejsca na zabawe i na spokojny odpoczynek, a po za tym to więcej ludzi tam chodzi i jest ciekawiej.

#10 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 20 maj 2004 16:55

dla mnie tez stodola chociaz nie jest to szczyt moich marzen ale jak bym mial wybierac z dwoch piskich to wybralbym stodole a co do iguany to nie [powiedzialbym ze towarzystwo tam rozni sie tym ze stodoly - kupa dzieci i blondynek. pozdroo ANKA :mrgreen: :wink:

#11 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 20 maj 2004 17:42

oj DRIVER masz chyba jakieś uprzedzenia do blondynek, a ja napisze tak, że jak jest się ze swoim towarzystwem wypróbowanym, to zawsze jest fajnie i obojętnie gdzie :) POZDRAWIAM DRIVERA....

#12 Słoneczko®©

• Zarejestrowani
  • 9 postów

Napisano 24 maj 2004 20:51

no tak, do wyboru nie ma za wiele miejsc w Piszu, w diademie to teraz pustki to nie warto wydawac kasy bo i tak tam sie człowiek nie pobawi, a w stodole to co krok sie ktos ciaga z wiesniakami i co to za zabawa,no tak mozna popatrzec na rewie mody gorących trzynastek hehe polewe mozna tylko skręcić. Ja osobiscie wole iguane jakos ostatnio to tylko tam sie bawie, no chyba ze jakis gril sie trafi ze znajomymi LLOLL

#13 ReKiN

• Zarejestrowani
  • 12 postów

Napisano 24 maj 2004 21:24

Diadem to jedna wielka lipa!!!!Strasznie mało miejsca tam jest jak w klatce .Niema to jak stodoła najgorszym tylko minusem stodoły jest to ze plączaą sie pod nogami dzieci..Pozatym jest w miare :P Ale najleprza jest IGUANKA:D

#14 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 25 maj 2004 07:30

Mi tam dzieci w stodole nie przeszkadzaja bo nie zwracam na nie uwagi. jak juz zwracam to na te "starsze" dzieci a tego tez jest tam troche i jest w czym przebierac :wink:

#15 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 25 maj 2004 10:02

i tu masz racje driver tylko co drugie dziecko to chodzi jak by chalny non-stop wial i to jest minus 8)

#16 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 25 maj 2004 10:12

Cytat

Olo Ty to tam najwięcej napracujesz. Więcej sie obijasz i udajesz

moze i sie obijam aanniiaa ale to nie o to chodzi tylko o to ze jak by byl zrobiony prad to mozna by wycisnac wszystko ze sprzetu w stodole a nie tylko polowe no ale niestety widacv tak musi byc :cry:

#17 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 25 maj 2004 10:20

W stodole 13stki niech są.Niech się bawią z 13stkami... Poza tym Diademu nie lubie... Ostatnio dobrze bawiłem się w Iguanie... W ten weekend pewnie też gdzieś tam uderzę..:P

#18 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 25 maj 2004 10:49

szysza może w piatek do iguany co ty na to :P

#19 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 25 maj 2004 14:25

Ja tam też na Stodołe stawiam :) Choć ostatnio sie zbyt duże cfaniactwo zrobiło i sie kurna czepiają po pijaku bóg jeden wie za co :/ trza pożądek zrobić hyhy a co do tych dzieci to mnie tam oni mało interesuja ja se brykam skikam i mnie fajnie :P :( Diadem natomiast mi niepodchodzi bo tam ciasno jak w tramwaju a ja swobode lubie, także póki co w Stodole bede sie bawił :) :) no chyba że ktoś ma pożyczyc pare groszy (czyt. kilkaset tysięcy złotych) na rozkrecenie nowego wypasionego interesu dyskotekowego :) :) :D czegoś z prawdziwego zdażenia , kilkupoziomowego i wielkiego to ja chetnie takie fundusze przyjme :mrgreen: :mrgreen: Iguanke naszą piską lubie bardzo i widze, że sie Szysza wybiera !!!!!! chętnie i ja bym sie zabrał na małe co nieco :D :D :D :D bierzcie mnie ze sobą, :mrgreen: :mrgreen: bedzie wypas PozZzDroOo!!!!!!!!!!!

#20 Aanniiaa

• Zarejestrowani
  • 320 postów

Napisano 25 maj 2004 14:59

Ogier jak wieśniaki przyjadą na normalną dyskoteke to chcą zabłysnąć i dla nich nie liczy się że im słoma z butów wystaje, ale to... że są kozakami. :wink:

#21 misterprezident

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 25 maj 2004 19:13

I TAK WYBUDUJĄ TRZECIĄ LEPSZĄ TAŃC BUDĘ CZEKAĆ CZASU TYLKO;)

#22 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 25 maj 2004 19:21

hehe moze przyrownacie jeszcze do tego dyskoteke na RANCHO :?: :?: ( czy jak jej tam )

#23 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 25 maj 2004 20:38

mozna porównywac wiele ale iguance nic nie dorówna :mrgreen:

#24 Kwiatuszek

• Zarejestrowani
  • 14 postów

Napisano 28 maj 2004 08:13

Kiedyś tylko Diadem, teraz Iguana, i jest oki.:lol: Pozdro dla Barmana

#25 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 28 maj 2004 08:45

a w diademie dzieje sie cos teraz?? bo jak tam bylem ze 2 miesiace temu to lipa :lol:

#26 famme

• Zarejestrowani
  • 332 postów

Napisano 28 maj 2004 11:41

I lipa jest dalej wierz mi.......................

#27 ANKA

• Zarejestrowani
  • 222 postów

Napisano 28 maj 2004 14:26

ja wierze :lol: może w wakacje będzie lepiej :D ale to wielkie MOŻE :lol:

#28 ariel

• Zarejestrowani
  • 36 postów

Napisano 28 maj 2004 14:46

igauana?? moze byc ale teraz lipa sie robi zaczelo sie schdic duzo bardzo mlodych ludzi i poprostu to juz nie to.kiedys owszem mozna bylo sie pobawic.a diedem??.diadem zsedl szczerze mowiac na psy tam juz mozna isc na swoja imprezke jak chcecie sie sami pobawic. :twisted: :twisted:

#29 misterprezident

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 29 maj 2004 09:40

proponuję rancho - tłumy roznegliżowanych kobiet i kształtnych panów- to dla pań
ciepło piwo tanie muzyka oka a najlepsze są pozdrowienia;)
musicie to zobaczyc;)

#30 Megi

• Zarejestrowani
  • 24 postów

Napisano 31 maj 2004 18:29

wiecie łatwo jest kogoś krytykować .... prawda. Sami nie pozwalacie na zmiane standardu dyskotek w Piszu na wszelkie unormalniena jakie chce wprowadzic jest automatyczne blleee. Ograniczam picie alkoholi przez dzieci-- to chowaja sie po łazienkach. Wprowadziłam zakaz picia i palenia na sali tanecznej, to kazdy jest wielce oburzony "jak to ja nie moge..." Kazdy z was chce byc traktowany ulgowo a niestety zasady sa takie same dla wszystkich. poruszajac sprawe awantur, nikt nie dostaje za nic tak sobie za ładne oczy.. macie zal za to co jest przypomnijcie sobie jak było 2 lata temu bramka praktycznie biła wszystkich tak sobie dla zabawy a jak wszystko się ustatkowało to macie jakieś si... :evil: Porusze kwestię małolactwa w Stodole macie racje przychodzi mnóstwo młodych ludzi, kazdy sie na to zali, tylko szkoda ze ci starsi co tak mówią sami przychodzą raz na rok. 60% ludzi w Stodole to młodziez ponizej 18 lat nic na to nie poradze ja ich wyrzuce to zostanie tam 100 osób i wogóle nikt nie bedzie przychodził. Spójrzcie na sprawe z mojej strony.... troche zrozumienia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych