Skocz do zawartości

Dyskoteki w Piszu

• Nie możesz odpowiedzieć
1508 odpowiedzi w tym temacie

#61 Kalik

• Zarejestrowani
  • 220 postów

Napisano 04 czerwiec 2004 12:57

skoro wy wszyscy tak gadacie ze 13nastki nikomu nie przeszkadzaj to ja sie wylamywal niebed nie se chodza prawo handlu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

#62 Megi

• Zarejestrowani
  • 24 postów

Napisano 04 czerwiec 2004 13:55

Cytat

skoro tak megi mowisz niech tak bedzie ja sie tylko zatroszczyc chcialem aty mnie noramle od globowaj jakis dobra zapamietam niech i tak bedzie ze kalik to glab i na przpisach sie niezna :) :D :D :) :) :) :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kalik czorcie nie chciałam Tobie dokuczyć, sa sprawy na których Ty znasz się lepiej (choćby tiry) a są takie co ja wiem wiecej to normalne. Nie fochaj sie tam na mnie.
DZiękuje za troskę :* :D

#63 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 04 czerwiec 2004 15:12

no kalicki ty tam na megi fochów nie strzelaj bo bedziesz mial zemna doczynienia no

#64 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 04 czerwiec 2004 18:08

dajmy juz spokoj tym "goracym 13-stkom"; tak jak wiekszosc pisze: idziemy ze swoim towarzystwem, z ktorym lubimy sie bawic i nikt nam nie kaze sie z tymi pannami w kolko graniaste bawic....tylko ja sie wciaz pytam czemu tak krotko dane jest nam tancowac :?: Nie wiem jak wam, ale mi o 3 to sie do domu jeszcze wracac nie chce...

#65 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 04 czerwiec 2004 21:22

Kalik mi rowniez 13 nastki przeszkadzaja ale co tam idzie sie ze znajomymi i sie nie patrzy na takie male stworki co ledwie od ziemi odrosly i ledwo co pluca sie rozwinely :D hhehe ja tam kiedy bym nie byla to bawie sie dobrze bo wazne jest to z kim ja jestem a nie to kto jest na parkiecie i wywija ...
a co do Demolki to zgodze sie dla mnie rowniez godzina 3 to jest goidzna rozpoczecia w sumie zabawy za nim sie rozkrece to juz polowy dyskoteki nie ma :cry: wiec Madziu prosimy w wakacje zrobic nam dyskoteke bynajmniej do 5 :] z gory dziekujemy :*

#66 famme

• Zarejestrowani
  • 332 postów

Napisano 07 czerwiec 2004 14:38

zgadzam sie z tym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#67 misterprezident

• Zarejestrowani
  • 7 postów

Napisano 07 czerwiec 2004 17:41

:twisted:

#68 Kalik

• Zarejestrowani
  • 220 postów

Napisano 07 czerwiec 2004 21:39

skoro wy wszyscy tak gadacie ze 13nastki nikomu nie przeszkadzaj to ja sie wylamywal niebed - kalik napisal

przeciez wyraznie napisalem ze niebede sie wylamywl a wy mi tu jedziecie jak ja bym wam jakas obrazliwa rzecz napisal apropo oles wiesz akurat ciebie to ja sie nieboje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#69 Babygirl

• Zarejestrowani
  • 8 postów

Napisano 07 czerwiec 2004 21:40

Ja uwielbiam domówki :mrgreen: Ale jeśli chodzi o dyskoteki,to stodołę odwiedzałam i odwiedzam częściej niż diadem,mimo wszystko wolę więcej przestrzeni...
Muzyka w stodole... ? Czasami naprawdę ciężko to przetrzymać, a Karol nie zawsze tak chętnie puszcza to o co się prosi... ale w sumie,rozumiem to. Ile ludzi,tyle gustów,życzeń."Żyj i daj żyć innym" :arrow: staram się...

#70 gnacik

• Zarejestrowani
  • 46 postów

Napisano 08 czerwiec 2004 23:21

gadacie jakby to niewiadomo co..czepiacie sie 13, jezeli waszym zdaniem połowa ludzi w stodole to sa gorące 13-stki to naprawde polecam przejść sie do stodoły, policzyć wszytskich imprezowiczów, potem wszytskie 13 , a potem odpowiednim wzoprem policzyć procent gorącch trzynastek...bardzo czesto chodze do stodoły...lubię tam chodzić i mnie jakoś widok 13-stek wymalowanych jak 18 wcale nie razi, bo bardzo dużo jest dziewczyn w wieku 16-18 no i starszych :] i tych jest zdecydowanie więcej...a co do muzyki... hmm... jezeli sądzicie ze to schodzi na psy to zastąpcie DJa i ciekawe czy wam puszczanie musyki będzie lepiej wychodziło...mi tam sie podoba, tylko dobija mnie hh i nie chodzi o to ze ja nie lubie słuchac hh, tylko przy tym naprawde trudno sie bawić, jakis rok temu to przez ół dyski leciał hip hop dla mnie tragedia, rozumiem z 5-10 jakichs dobrych pisenek....ale to max, rozumiem ze niektórzy lubia hh, ja słucham metalu, rocku, symfonicznej i tez jakoś przy tym nie potrafiłbym sie dobrze bawić, jak dyska to dyska, musyka klubowa i koniec, no pod koniec ewentualnie kilka przytulanców :D

chyba ze dziewcyzny w wieku 16-18 tez podlegają pod gorące 13-stki :]]]]]]]]]]]]

#71 Megi

• Zarejestrowani
  • 24 postów

Napisano 09 czerwiec 2004 11:10

oo chociaż jeden miły post gnacik thx. :wink:

#72 tweet

• Zarejestrowani
  • 9 postów

Napisano 12 czerwiec 2004 14:11

:P dyskoteki... .. fajne fajne... trzeba sie kiedyś przejsc ..ale co moge powiedziec ze chyba stodoła wraca... diadem upada... wieceie co troche mnie to denerwuje.. jak sie tak pisze 13-latki to 16 latki tamto.. przeciez kazdy kiedys miał te 13, 16 lat i tez chciał sobie potanczyc...lepiej nie zwracac na to uwagi i sie dobrze bawic :P ... :wink: :mrgreen: pozdrówki

#73 mrufka

• Zarejestrowani
  • 239 postów

Napisano 13 czerwiec 2004 13:08

heheh Gnacik już wszystko napisał:P ja tam nie mam problemu, bo już od jakiegoś czasu nie chodzę na dyskoteki;) ewentualnie sobie w Iguanie potańczę [albo w domu:P] a jak będę chciała iść gdzieś to wątpię aby to był diadem albo stodoła;) ale z braku laku dobry kit :mrgreen: - poczekam aż Ogier wygra w Lotka i zbuduje cosik :mrgreen:

#74 chritom

• Zarejestrowani
  • 59 postów

Napisano 14 czerwiec 2004 08:09

Ja jeszcze pamietam, że jak miałem kilkanaście lat, to chodziłem sobie na piskie dyskoteki, i też się dziwiłem, czemu mnie nie chcą wpuszczać i piwa sprzedawać :P Dlatego rozumiem tę młodszą młodzież, że tak chętnie tam chodzi,bo myślę że większość z nas tak zaczynała. Mi osobiście podobał się z dawnych czasów "Diadem" jak jeszcze była otwarta duża sala i z tyłu na zamkniętym podwórku paliło się ognisko, a imprezy trwały do rana. Wtedy to nazywała się chyba Galindia i były niezłe klimaty.

#75 DRIVER

• Zarejestrowani
  • 499 postów

Napisano 14 czerwiec 2004 17:09

kiedys tak, ale teraz w diademie lipa i nie ma po co tam isc

#76 famme

• Zarejestrowani
  • 332 postów

Napisano 14 czerwiec 2004 17:49

Racja 10 osób na krzyż..zandej atmosfery nic klapa.....
A pamietamjak jeszczez w wakacje diadem to było cos masa ludzi klima i muza ...a teraz szkoda gadac.................

#77 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 14 czerwiec 2004 19:12

mniejmy nadzieje ze to sie jeszcze zmieni :P
Prsoba do MEGI : Madziu prosimy ladnie zeby dyskoteki w wakacje nie konczyly sie tak szybko ;) i tak o 3 nad ranem juz robi sie widno wiec Ci mlodsi napewno beda mogli bezpiecznie dojsc do domu a my przynamniej bedziemy mieli mozliwosc naprawde sie wyszalec .... PROSIMY O POZYTYWNE ROZPATRZENIE NASZEJ PROPOZYCJI MADZIU :wink:
Z GÓRY DZIĘKUJEMY :P

#78 Megi

• Zarejestrowani
  • 24 postów

Napisano 14 czerwiec 2004 20:41

ok posatarm się już od tej soboty zrobić dysko min. do 4 a cio dalej to sie zobaczy. Narazie spodziewajcie sie na początku lipca "bąbelkowego party" a troszkę pózniej "techno party" z udziaem dj-i z Ekwadoru.. JAk bedzie mialo to racje bytu to pojawi sie nowa dyskoteka scisle powiazana ze "Stodołą" gdzie bedzie królowało techno. Jest plan, realizacja zależy od chęci moich i waszych....

#79 demolka

• Zarejestrowani
  • 164 postów

Napisano 14 czerwiec 2004 22:00

Normalnie Megi to jest najlepsze nowiny dzisiejszego dnia (bo to , ze Szwecja rozgromi Bulgarie bylo jasne :mrgreen: )- imprezki do min.4, dj-e z Ekwadoru no i ta techno imprezownia...ale mi sie teraz buzka cieszy...czekam z niecierpliwoscia :P :P ;)

#80 Monika

• Zarejestrowani
  • 93 postów

Napisano 14 czerwiec 2004 22:39

Wow Megi tym to mnie z szokowałas super. super, super, aby tak dalej :!: :wink: :mrgreen:
Pozdro dla ciebie :P

#81 Piszanin

• Administratorzy
  • 137 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 15 czerwiec 2004 01:29

Cytat

JAk bedzie mialo to racje bytu to pojawi sie nowa dyskoteka scisle powiazana ze "Stodołą" gdzie bedzie królowało techno. Jest plan, realizacja zależy od chęci moich i waszych....

Po pierwsze gdzie.. po drugie na jakich zasadach.. W zamieeerzchłych czasach (ktorych nikt nie pamięta) był malutki planik zrobić tparty obok stodoły - w budyneczku na lewo od bramy. Mam nadzieję, że Megi choć przez mgłę ten zamysł pamięta.

Djs z Equadoru (moim nieskromnym zdaniem) lepiej nie sprowadzać.. bo mamy na miejscu lepszych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, tańszych i bardziej szanowanych :mrgreen: a cała północna Polska aż się pali by za niewielkie pieniądze pograć na Mazurach.. .. a manieczkowych imprezek już nikt poważny nie rozkręca.

Czas wyciągnąć z szafy zwanej umysłem zapał i chęci do grania... już w moim skromnym warsztacie powstaje megaset...

mam nadzieję, że REDLight :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: podbije wasze tętno :P

Tani, ostry ... i swój

ciao!

#82 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 15 czerwiec 2004 09:26

ja tam uwazam ze pomysl z dj-ami z ekwadoru to wcale nie jest zly p[omysl a i mozna by zrobic w piszu cos na zasadzie love parade objazd po miastach i wogule wiecie o co mi biega ale wy to byscie tylko marudzil a przeciez warto sprobowac no nie :mrgreen: :mrgreen:

#83 szysza

• Zarejestrowani
  • 501 postów

Napisano 15 czerwiec 2004 09:32

Cytat

ja tam uwazam ze pomysl z dj-ami z ekwadoru to wcale nie jest zly p[omysl a i mozna by zrobic w piszu cos na zasadzie love parade objazd po miastach i wogule wiecie o co mi biega ale wy to byscie tylko marudzil a przeciez warto sprobowac no nie :mrgreen: :mrgreen:

Spoko Oleś musisz pamiętać,że nie wszyscy lubią "Manieczki". Ja ci powiem szczerze,że nie lubię... Jeżeli chodzi o Love Parade to ja ogólnie chciałbym się wybrać na tą "oryginalną" paradę... No ale ja się nie wtrącam bo to dla tych co to lubią nie jest zły pomysł.... Pozdrawiam tych co chcą to robić...

#84 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 15 czerwiec 2004 09:34

no i o to mi wlasnie chodzi zaloze sie ze jak by byla taka impreza czy tam bedzie to raczewej bys sie zjawil zawsze to cos nowego w piszu rozumiesz chyba o co mi chodzi

#85 Megi

• Zarejestrowani
  • 24 postów

Napisano 15 czerwiec 2004 11:03

Cytat

Cytat

JAk bedzie mialo to racje bytu to pojawi sie nowa dyskoteka scisle powiazana ze "Stodołą" gdzie bedzie królowało techno. Jest plan, realizacja zależy od chęci moich i waszych....

Po pierwsze gdzie.. po drugie na jakich zasadach.. W zamieeerzchłych czasach (ktorych nikt nie pamięta) był malutki planik zrobić tparty obok stodoły - w budyneczku na lewo od bramy. Mam nadzieję, że Megi choć przez mgłę ten zamysł pamięta.

Własnie tam mam dwa pomieszczenie w których można zrobić wewnetrzne przejscie zawiesić kolumny konsole i jazdaaaa. Jest tylko jeden problem mianowicie ---prąd--- :/ miasto zupełnie nie dba o mnie mam za słąbe napiecie piszę do nich juz od roku i co ? hmm puste obietnice ;/;/;/.
Zasada byłaby prosta te dyskoteki byłbyby jednościa toalety również byłyby tylko w Stodole. Wiec moj plan działania jest prosty kazdy potencjalnu klijent kupuje jeden bilet i przebywa tam gdzie chce...
A co do dj-i to wyjasni sie wszystko w trakcie. NA poczatek trzebabedzie kilku powszechnie znanych dj-i a pózniej Slejo nam pogra..:P:P

#86 ania12200

• Zarejestrowani
  • 330 postów

Napisano 15 czerwiec 2004 11:25

hehe Madziu jestes cudowna normalnie w taki ponury dzien wiesz jak ludziom poprawic humor :D hehe ja jestem za nowymi dj trzeba kazdemu dac szanse :D nawet tym naszym piskim :D a moze akurat oni komus podpasuja :P a co do "manieczek" owszem nie kazdy ich slucha ale tak jak powiedziala wam Madzia beda dwa lokalne takze bedzie Ci mogli bawic sie zarowno w klubie haus ;) i w klubie manieczek :P hehehe
POZDRO dla Madzi i trzymamy Madziu za Ciebie kciuki :( :* for you

#87 gnacik

• Zarejestrowani
  • 46 postów

Napisano 15 czerwiec 2004 13:51

ooo brawo dla megi...wreszcie jakaś nowośc, a jak problem z prądem to ja mam dynamo w moim starym rowerze i jak wszyscy beda tańczyć to ja bede tym dynamem kręcił i prąd dawał,...a co do love parade w Piszu...hmmm... super wiem jak to nawet wykonać, wieć za rok bede miał prawko, wyprowadze Poloneza Caro 1.6 GLI z garazu, odkrece okna i bede jexdził cały dzień po Piskim rondzie, puszczając..."jej czarne oczy" :P hehehe :P

#88 OgIeR

• Zarejestrowani
  • 138 postów

Napisano 16 czerwiec 2004 18:28

YEAH :!: :!: YEAH :!: :!: i jeszcze raz YEAH :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: nareszcie jakieś nowe pomysły i zamiary ;) ... ja już się doczekać niemoge kiedy to wsio wypali i se tam brykać będe :D te "bąbelkowe party" ciekaFie brzmi, i aż mnie dreszcze przechodzą na samą myśl o tym co to moze sie na tym dziać :D na ostatniej piana party mało co maski i płetw do nurkowania niewziąłem więc może teraz do tych bąbelków się to przyda :P a co mi tam ... ważne aby zajebifajnie było :P Ja naprzykład techno bardzo lubie i jak Dj-ie z Ekwadoru przyjadą dla mnie radość tym sprawią bo wkońcu ktoś nowy pokarze co na gramofonach umie wyprawiac !!! no i oczyFiście Slejo pomiksować obowiązkowo musi !!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: Co do tej love parade po Piszu to ja rower se wziąć moge z trąbką i wsio heh na więcej mnie niestac , no chyba że ktoś mnie z zioski furmanke z Qniem pożyczy ;-) :wink: PozZzDrAfiam i czekam z niecierpliwością na realizację tych pomysłów!!!! Sie pokusze nawet i paciorek za to dziś zmówie hihi :wink: :!: :!: :!:

#89 Oleś

• Zarejestrowani
  • 174 postów

Napisano 18 czerwiec 2004 10:11

Cytat

Slejo nam pogra..:P:P
a ja czemu o nmie zapominacie to nie ferrr buuuu chlip :cry: :cry: :cry: :cry:

#90 maciu

• Zarejestrowani
  • 15 postów

Napisano 19 czerwiec 2004 22:20

ania ma racje za duzo tam dzieci chodzi co robi ochrona pszeciesz to jest od lat 18 jak sie nie myle :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych